Acele etmeseydiniz

“GALATASARAY A.Ş.’nin, 14.05.2011 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ – GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Kararın haklılığında ya da haksızlığında değil kararın açıklanma zamanındayım. Maç Cuma saat 20.00’de karar Perşembe 17.30’da açıklanıyor. Belki ben Türkiye’nin öbür ucundan mesela Diyarbakır’dan bir Galatasaray taraftarıyım. Sezonun son maçında takımımı desteklemek için 1 gün öncesinden yola çıktım. Ne yapayım şimdi çirkin ve kötü tezahürat eşliğinde Ankara’dan geri mi döneyim evime?

“Acele etmeseydiniz” için 4 yorum

  1. Biletler zaten bu karar öngörüldüğü için kulüp tarafından satışa çıkartılmamıştı sayın yazar. Dolayısıyla o bahsettiğin hayali taraftarın azıcık aklı varsa biletini cebine koymadan Diyarbakır’dan TT Arena yollarına düşmez.

  2. @berk; Takımın iddiası yok, 55.000 kişikil stadda yer bulurum deyip ya satılırsa diye yola çıkamaz yani? Ya da İstanbul’da yaşayan amca oğlundan kombinesini ödünç alamaz?

  3. Bu kural çerçevesinde sanırım BJK bir ceza verilde hatta Gaziantep maçında çekti cezayı.Cezanın açıklanma zamanı fiyasko bunun anti tezi diyarbakırdan geldim fln diyerek yapılmasına gerek yok.Cuma günü oynancak maça perşembe açıklama yapılmaz.Sanki perşembe sabahı küfür edilmişte acil toplanılmış son anda karar verilmiş gibi.

    Kuralı eleştirmek gerekirse ; küfürün miktarına göre ceza verilmesini anlamıyorum.Eğer küfüre karşı olmak istiyorsak direk ver yok değilsen sadece süs olsun bazı çevreler susun diye yapıyorsan böyle kalsın.

Yorumlar kapatıldı.