Geç gelen itiraf

Portekiz’li hakem Jacinto Paixão’dan dobra dobra. Zamanında sessiz sedasız kapatılan dava yeniden alevlenebilir. Tam da UEFA finali arifesinde Porto’nun başı ağrıyabilir.

link: http://www.youtube.com/watch?v=BiqtQTxqmJA

“Geç gelen itiraf” için 6 yorum

  1. Koko tercüme eder misin ? Ya da olayı anlatır mısın saana zahmet

  2. Kısaca 29 Şubat 2004’de Benfica ile Moreirense arasında oynanan ve 1-1 biten maç öncesi Porto kulübünün kendisiyle bağlantıya geçtiğini itiraf ediyor. Aynı zamanda 2002/2003 sezonunda Porto-Academica ve 2003/2004 sezonunda Porto-Amadora maçları sonrasındw kendisine ve yardımcılarına eskort kadınlar gönderildiğini söylüyor. Bir de Porto’nun kendisini ve diğer bir kaç hakemi 1998 yılında Fas’a tatile gönderdiğini kabul ediyor.

  3. Bu kadar halt karıştırmasına rağmen hakemin bunların hepsini görüntülü açıklaması büyük bir başarı, ikincisi eğer Portekiz bu olayların üstüne düşmezse tam olarak demekki Porto nun bir kayrılma olayı var resmen.. Son olarak İtalyadaki şike skandalının ardından ne kadar İtalyaya ve İtalyan futboluna zarar verdiği görülsede bu tür olayların yok olması gerekir, ondan eğer bunlar doğruysa ki bi hakem bunu kendini yakma pahasına söylüyorsa büyük ihtimal öyle Porto nunda Juventustan aşağı bi ceza almaması gerekir şahsen..

  4. itiraf etmesine sebep olan etken itiraftan daha önemli bence..durduk yere böle bi açıklama yapması çok saçma..

  5. Ne var yani Bünyamin Gezer, Kamil Abitoğlu ve Cem Papila’da itiraflarda bulunsa! Tabi şeref, onur, haysiyet varsa!..

Yorumlar kapatıldı.