Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş’ın oldu

Kayseri’de Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan kupa finali önce 2-2 ile uzatmalara, ardından penaltılara gitti. Olay penaltılara kaldığında herhalde tüm futbolseverler ibrenin Beşiktaş yönüne döndüğünü hissetmiştir. Malum penaltılar yetenek işi. Beşiktaş ligden beceremediği Avrupa yoluna kupadan ulaştı, Belediye’ye ise yazık oldu.

Türkiye Kupası’nı almanın nasıl birşey olduğunu pek bilmediğimden daha fazla laga luga etmeyeyim isterseniz. 😉 Beşiktaşlı dostlara tebrikler, Avrupa’da yolunuz açık olsun.

“Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş’ın oldu” için 8 yorum

  1. Ne ilginç insanlar var.Gazete mantığı ile yazılan blog mu olur.Çok gazete mantığı istiyorsanız Fotomaç,Fanatik,Hürriyet alın doya doya okuyun arkdaş.Blog dediğinin sayibine göre farklı adabı olur.Anlamıyorum arkadaş bizim medya süpermiş gibi birde o saçma gazete ağızı buraya sarmaya çalışanlar.

  2. @MuzoB hahahaah samimi yorumunu yesinler muzaffer abi:)

    @isimsiz bir Beşiktaş taraftarı olarak, Belediyenin kupayı almamasını tek bir nedenden ötürü istemedim o da belki ön elemeleri bile gecemeden eleneceklerini düşündüğümdendir yoksa Beşiktaş’ın daha fazla hakettiğinden değil..Bu kadar transferle 120 dk da bile işi koparamıyorsan iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın..O açıdan yazıdaki yakıştırma doğru, az kalsın kupada bile beceremiyoduk..

  3. O yorumu neden yazdığımı da açıklayayım… Çünkü sürekli futboldan güzel şeyler paylaşıyorsun bence belli bir seviyeye gelmiş olman lazım mesela bir gazetede tv vs çalışacak kadar artık sosyal medyada başarılı olanlarda o alanlarda iş buluyor ya da benöyle gördüm… ve ben okurken yazış şeklinde hasetlik seziyorum bi gezetede vs becermek kelimesini kullanan birilerini gördün mü? Ya da neyse valla ben yanılmışım sanırım o pcnin karşınındakini olduğundan fazla büyütmüşüm. 😉

  4. Ligede beceremediği derken?Nasıl bir yakıştırma bu?
    Hem belediyeye neden yazık oldu? Açık açık onlar alsa keyif olurdum diyemiyorsun.
    Kupanın ne olduğunu bilmediğin yazı yazma şeklinden belli. 😉

  5. Ligde 6. olunca avrupa’yi becerememis oluyorsun acik acik. belediye de kac defa kupa finali oynadi ki? O yuzden yazik oldu.

    Sirf gecireyim diye yazmissin yorumu; isim yazmaya cekindiginden belli. Sinegin yagini cikaracagina, bence kupanin keyfini surmeye bak.

  6. yav adamın blogu istedigini yazar. sana mı kaldı keyfinin kahyalığı …

  7. koskoca 2 senenin ardından kupayı tekrar kazanmak güzel.. :))

    bu yazın yapılacak transferler için de oldukça önem arz ediyordu bu maç ve akabinde gelecek olan avrupa vizesi. beşiktaş her zamanki gibi bizi kanser ederek kazandı.

    hani biliyorum üzerinden çok zaman geçti, belki o lafları söyleyenler şimdi çok pişman oldular ama söylemeden geçemeyeceğim. quaresma için sene başında “yatmaya geldi” diyenler, dünki penaltı atışlarındaki heyecanını tekrardan açıp izlesin. keza almeida’nın da..

    son olarak, haberi yazan arkadaşımızda bir art niyet görmedim ben, bir beşiktaşlı olarak.

Yorumlar kapatıldı.