Alex öyle güzel

İskender De Souza, Ali De Souza, Aleks De Souza. Saçmalamayınız. Alex Alex’ken güzel. Yeni bir Türk ismi filan verilmesin. “X” harfi alfabemize dahil edilsin. Kendisine saygı duyan bir Galatasaray’lı olarak ricamdır.

“Alex öyle güzel” için 12 yorum

  1. Ben x den bahsediyorum ama olacak şey mi biraz düşünmek lazım ortaya at git.. önünü arkasını düşünme… ayy ne gözel fikir diye bayılsınlar. Biraz etraflarına karşı duyarlı olmaya davet edyrm okdr.

  2. Gry bu kadar ağır bir yoruma gerek yoktu ki bende karşıyım q,w,x harflerine.Alex,Aleks olur.Sonuçta hakemlerimiz arasında Aleks Taşçıoğlu’da var.

  3. Ne kadar *– olduğun ordan belli sonra Q W de isteyecekler insanlar kürtçe ing. vs isim koymaya başlayacak saçmalarken bari biraz düşünün… hayatınız sadece futboldan mı ibaret.

  4. @gry; Arkadaş olmayacak iş ve olmaması gereken iş olduğunu biz de biliyoruz. Biraz mizah yapıyoruz. Alex’e Alex’ken hayran olduk öyle güzel başka bir isim garip olur demek istiyoruz. Bu kadar ciddiye alma biraz rahat ol. İşimiz gücümüz futbol değil ama buraya geldin mi sen de biraz kafayı dağıt. Kürtçe, İngilizce girme oralara hiç…

  5. ismi aleks olsa bile formasında alex yazabilir diye düşünüyorum en ideali böyle olur bence

  6. eline sağlık yazı için hakkaten duygulara tercuman olmuşsun,
    yukardaki arkadaşa gelince..
    neyse gelmeyim en iyisi.. ne garip insanlar var yahu biraz relaX 🙂 biraz sukunet biçinde olmak bu kadar zormu herşeyin altında bişeyler aramak.. paranoyaklık zor zanaat…

  7. türk vatandaşı olduktan sonra isim değiştirmek artık zorunlu değil diye biliyodum
    öyle değil mi ??

  8. arkadaş herşeyin altında bişey aramamışki sadece çok fazla duyarlı. eğer x koyarsak devamı gelir demek istemiş. e adam haklı beyler. şuan ki durumumuza bakacak olursak.

  9. Güzel yazılmış bir yazı. En üstteki arkadaş olaya tam uyanamamış 🙂
    @fire in the hole Alex’in adındaki X harfi alfabemizde olmadığı için mecburen değiştirmek zorunda. Aleks mi olur, Ali mi olur orasını bilemem..

  10. @ömer ismi yada uyruğu ne olursa olsun formada sırtına en başta tecil ettirdikten sonra istediği isim yazılabilir.. Lincoln (Cassio De Souza Soares) veya Ronaldinho Ronaldo de Assis Moreira) nun yaptığı gibi.. takmayın arkadaşlar böyle şeyleri çok fazla.. 🙂

  11. x eklenmesin siyasi olaylara döner yoksa konular zaten x ihtiyaç yok Türkte olmasın Gerekte yok Böyle sevdik böyle gider

Yorumlar kapatıldı.