2011-2012 Galatasaray Formaları

Fotoğraf çok net olmasa da Nike’ın Galatasaray için hazırladığı yeni sezon formaları kesin olarak bu şekilde olacak. Parçalı, siyah ve sarı.

Fotoğraf Nike’ın yaptığı resmi sunumdan. Detaylar pek belli olmuyor ama en azından biraz olsun merakı giderir diye düşünüyorum. Formalardan iki tanesi maç forması olacak ve 99 TL’ye satışa sunulacak. Diğeri ise 69 TL olacak. Parçalı kesin olarak maç forması olacaktır ama diğer maç forması hangisi olur bilemiyorum.

Yeni sezondaki Nike-Galatasaray birlikteliğiyle ilgili detayları ise Galatasaray Formaları blogda bulabilirsiniz.

*Fotoğrafı kaynaksız kullanmazsanız makbule geçer. Kes yapıştır, katla sıkıştır yapmayın biraz saygı gösterin lütfen.

Fotoğrafları bana ulaştıran Turkhus’a da binlerce teşekkürler!

“2011-2012 Galatasaray Formaları” için 28 yorum

  1. -En sevindirici yon, sacmaliktan uzak,alternatif diye go(z)e sokmaktan uzak kalmalari
    -Trabzon’a 4 forma yaptilar, ki bence bir takima o kadar forma yapmak sacmalik.. Galatasaray’a da bir tane daha ekleyebilirler olasi bir tanitim icin en az 3 ay var.
    -Parcali altina beyaz sort yaparak taraftari sevindirebilirler, bu bir gorsel sevinc olacaktir tabii ki sort alan taraftar sayisi zaten kisitlidir.
    -Parcali altina 2..formadaki siyah sort-siyah çorabı kombin yaparak 96-98 senelere bir geri donuste olabilir.
    -Sari formada Gutschow’un gol attiktan sonra kose diregine kosarken takimi eliyle cagirmasi geldi nedense aklima

  2. Koray valla cok tesekkurler nasil buldun ne yaptin bilmem ama helal olsun. Formalar fena durmuyor ama arkadasin dedigi gibi alti beyaz olsa daha hoş olurdu.

  3. üzücü olan parçalıda beyaz şort olmaması ve renklerin zıt olması onun dışında beyaz da yok ama sarı 15 sene sonra geri geldi

  4. -Parçalının şortunu sarıya kaydırıp, parçalıya beyaz şort yapsınlar.
    -2 forma maç forması olacaksa, parçalı ve siyah olur herhalde.
    -Dandik Adidas’ı 90 TL küsüre satarken, baba gibi Nike’ı 69 TL’na satarlarsa yeni marka hevesiyle beraber 200.000 forma satış barajını rahat görürler.
    -Sırtında yine Ülker reklamıyla satacaklarsa, 199.999 forma satılır.

  5. Parçalı hiç olmamış renkler yanlış ve şort kırmızı. Umarım bomba duyumdur da patlar

  6. İnşallah yanlıştır! Şimdiki parçalı bile bu kadar kötü değil! Nike’tan çok ümitliydim!..

  7. hersey iyi guzel de, su parcalinin kurallarini neden bir turlu oturtamiyorlar? tamam tarih boyu donem donem degisikliklere ugramis ama galatasaray formasina onden baktigin zaman soldan saga sari ve kirmizi gormelisin, tam tersi degil. bu kadar, yani su basit kurali neden uygulamayi beceremiyorlar? ayrica, evet, beyaz sort, kirmizi corap olmasi gerekiyor, bu da bu kadar basit.

  8. Formanın arkasında reklam olmazsa alınır ama varsa forma almam.

  9. Sarı formanın şortu kırmızı, parçalının beyaz olmalı.
    Altüst aynı renk olunca olmuyor.

  10. abi bunlar deneme formaları veya galatasarayformalarından selocan abinin bahsettiği gibi sezon öncesi formalar olabilir mi?umarım öyledir.

  11. bence bunlar sadece renklerı gostermek için yapıldı tasarımları yapılmamıştır oyle umuyorum nikeın yeni tasarımlarına hiç uymuyo yada yıne 3. sınıf takım muamelesınden kurtulamadık

  12. tasarımlar hakkında görüşlerimizi nike iletme şansımız var mı kendilerine ulaşırsak belki görüşlerimiz bir önem kazanır daha lansmanlara varken tasarımlarda değişiklik olur.

    eleştirime gelirsek:
    parçalı forma: tümden değiştirin hacı bunu alın alın bunu burdan ne la bu diyorum direk olmamış diyor puanımız 10 üzerinden 2,5

    siyah forma:tamamen siyah olsun yanlarında da ince çizginden bi kırmızı geçsin şık güzel olur veya kumaş üstüne bir şeyler işlenebilir siyah forma bu haliyle de kabülüm gerçi sade siyah forma da iyidir saçma saçma modeller olacağına(yalnız bize hiç uğurlu gelmedi nedendir bilinmez)

    sarı forma:emmi o şort sırf sarı olursa dona benzer nettin(kırmızı şort içinde geçerli) ya renk değişsin ya yanına bi yerine bi iki bi şey katın

    en önemli nokta bre nike bak hele fransa milli forması kralda biz mi garibanız niye böle yapıyonuz de bakim bi hele biz de isterük

    özetle: tasarımları beğenmezsem(hele o parçalı öyle gelecekse) almayarak kendi çapımda tepkimi gösteririm bu da böyle biline

  13. @Turkhus bunların antreman forma olma olasılığı var mı bir de resmin kaynağı nedir?

  14. Formalar Nike’ın sunumu esnasında çekilmiştir. Bu formaların üzerine ufak tefek rötuşlar olabilir ama bu şekilde olacak formalar.

  15. nike sunumu olduğunun kanıtı nedir?
    böyle iddialar hep oluyor çünkü..

  16. @gün

    Abi bu dedikodu nasıl yayıldı bilmiyorum ama, o formaları bizim blogda da yazar olan tasarımcı bir dostum çizmişti. Şimdi o çizimi alıp yeni formalar bunlar demeye başladı insanlar.

  17. @selocan
    trabzonspor forumlarında sürekli o formalar söyleniyor ee insanlar google dan arayınca onu buluyor
    galatasaray sözlük felan da öyle diyormuş ernesto söyledi bir iddaa neleri peşinden getirdi

  18. beyler önümüzdeki sene reklam en aşağı kısımda olucak yani numaranın üstünde eskisi gibi isim yazacaktır…

  19. parçalı geçen sene trabzonun giydiği forma resmen şortuda beyaz olmalıydı beni sevindiren uzun süre sonra siyah ve sarı formaların geri dönmesi dandik renklerden kurtulduk en azından yok somonmuş mormuş …

  20. […] önceki Nike formalara oranla %13 daha hafifmiş. Al sana yeni bir teknolojik forma özelliği daha.Galatasaray’a da elit kulüp muamelesi yapmıyorlarmış. Formalar büyük olasılıkla Nisan ….gallery{margin:auto}.gallery-item{float:left;margin-top:10px;text-align:center;width:33%}.gallery […]

  21. Hele sukur yine bordo turucudan
    SARİ KIRMIZIYA DÖNÜŞ OLMUŞ
    Resim için teşekkürler

Yorumlar kapatıldı.