Fener sonunda durdu

Bursaspor’u tebrik etmek lazım. 90 dakika boyunca son derece disiplinli bir şekilde oynayarak, maç taktiğini mükemmel uyguladılar. İbrahim Öztürk, Svensson ve İvankov çok iyiydiler. Fenerbahçe çalışıp didinmesine rağmen aradığı golü bulamadı. Emre’yi çok aradı ve arı bal yapamadı.

Seri bir noktada sona erecek, puan kaybedilecekti. Bu maçta olması da şaşırtıcı olmadı. Problem yok, yarış sürüyor. Takım ve taraftar omuz omuza devam.

Kuddusi de gerçekten çok çok iyi hakem. Bunu Fenerbahçe taraftarı olarak söylemiyorum. Futbolsever olarak söylüyorum. Süper hakem.

“Fener sonunda durdu” için 18 yorum

  1. Açıkçası “Kuddusi de gerçekten çok çok iyi hakem. Bunu Fenerbahçe taraftarı olarak söylemiyorum. Futbolsever olarak söylüyorum. Süper hakem.” şu sözler ironi kokuyor.Sondaki “Süper hakem” olmasa bir nebzede ironi değil diyeceğimde.Ama Selocan’a katılmamak elde değil “Problem Kuddusi ise ülkedeki bütün taraftarların birleşmesi lazım”.

  2. Hakkaten süper hakem. Elle topu alan Semih’e, Miller’ın aşilini eline veren Lugano’ya ve istisnasız her pozisyonda hakemin etrafını saran Fenerlilere çok gördüğü kartı, eften püften pozisyonlarda Bursasporlu futbolculara göstermiştir.

    Hee şimdi penaltı mı penaltı. Ama bu durum rakibin başına çokça gelince hadi şimdi konuşun diyen fener taraftarı, ilk puan kaybında hakeme hiç de hakkı olmadığı halde saydıracaktır. Hiç şaşırtmıyorsunuz. Bravo böyle devam.

  3. @nihat; “Kuddusi de gerçekten çok çok iyi hakem. Bunu Fenerbahçe taraftarı olarak söylemiyorum. Futbolsever olarak söylüyorum” – bunu yazan adama şaşırtmıyorsunuz bravo devam demeye hakkınız yok bence…

  4. @koray: Neden hakkım yok anlamıyorum? Sitenizi sürekli takip ediyorum , geçenlerde teknik direktörlerinin puan olarak geri düşünce rakip penaltıları irdelensin demeci ile başlayıp, Ts yönetiminin elini yüzüne bulaştırdığı demeç trafiğinde, Fenerin puan olarak da arayı kapatmasından, tüm olayları Ts yönetim ve taraftarına maledip “Lider Fener açıklamalarınızı bekler” şeklinde post giren de aynı Fener taraftarı değil midir? İşler iyi giderken hakemlerle işimiz olmaz edasında, hakları yenmiş penaltıları verilmemiş taraftarları küçük gören(bana göre) aynı kişi ilk puan kaybında hemen hakem dememiş midir? Şimdi o zaman fener taraftarıyım tarafsız olmam beklenemez diye yorumlara cevap verirken aynı kişiyi hakem yorumu yaparken fener taraftarı olarak değil de futbolsever olarak değerlendirmek ne kadar mantıklıdır?

  5. @nihat; Ben maçı kendisiyle beraber izledim. Pozisyon bence penaltı ama vermeyedebilir ilk Semih çekiyor diye yorum yapan, Semih’e ve Lugano’ya çıkmayan kartlar ve tam tersi Bursa’ya çıkan kartlardan sonra Kuddusi’ye söylenen bir kişinin yazdıkları bunlar. Tabii ki taraftır kazanınca sahibi olduğu bloga atacak başlığı. Keşke ben de şampiyonluk mücadelesinde olsam da ben de atsam, takımımı savunsam ve rakiplerimin bana uymayan demeçlerine cevap versem…

  6. @koray: Peki hakem hakkındaki yorumdan ne gibi bir sonuç çıkarmalıyım? Maç bitip hakem süper şeklinde imalı bir ifadeden senin yukarıda söylediklerini anlamam imkansız maalesef.

  7. hala “ne sonuc cikarmaliyim?” diye sormana sasiriyorum. zaten kafana uygun sonucu cikarip, paragraflarca benim dedigimin aksi seyler soyluyorsun.

    O yorumlarina atif yaptigin “Lider Fener aciklamalarinizi bekler” postunda bir yorumcuya soyledigimi tekrar edeyim:

    ne dersem seni tatmin edemeyecegim zaten. ama bir kere daha kuddusi’nin cok iyi bir hakem oldugunu soyleyebilirim mesela. penalti vermezken de, kart vermezken de, cift vurus yaratirken de…

    10 senedir takimlardan bagimsiz bu ligin en iyi hakemi. herkes onu cok seviyor, herkes de macina istiyor. izlemesi keyif veriyor. sanki macta yok, hep futbolu on plana cikariyor.

  8. Neyse en azından aynı düzleme geldik diye düşünüyorum 🙂
    Maratonun da uzun olacağını sanmıyorum, bir trabzonspor taraftarı olarak bu oyunla cok fazla şansımız yok bana göre. Bu hafta GS Trabzona yatacak söylemeleri eşliğinde GS görevini yapar ve Trabzonu yenerek şampiyonluktan eder.

  9. Benim sabit fikirli olduğumu önceden varsayıp hemen, ne söylesem tatmin edemeyeceğim demen bence komik. “ne sonuc cikarmaliyim?” diye sormamın nedeni hala arkada birşeyler aramak değil, belli ki hakem yönetimi konusunda hemfikiriz (koray’ın mac sırasındaki yorumlarından yola cıkarak böyle söylüyorum), ama tüm bu durumu “hakem de süper” cümlesinden anlamam mümkün değil. Ona vurgu olarak söylüyorum. Bence direk yaftalamak yerine birazcık ne demek istediklerini anlamaya calıssan cok daha iyi olacak.

    Hakeme gelince, ben macları izlerim ama hakemleri pek takip etmem. O yüzden Kuddusi nasıl bir hakemdir daha önce ne yapmıştır cok fazla bir fikrim yok. Yorumlarım sadece bu mactaki pozisyonlara ozel.

    Neyse umarım az da olsa derdimi anlatabilmişimdir.

  10. sadece “hakem de süper” demis olsam, buyur yaz irdele de; “Bunu Fenerbahçe taraftarı olarak söylemiyorum. Futbolsever olarak söylüyorum” demisken bu kadar beni suclayip, ustune de beni yaftalamakla itham etmesen iyiydi.

    neyse, sonunda anlasabildik galiba.

    daha maraton uzun, ben yazarim; sen soylenirsin. 🙂

  11. GS’nin pek “gorev” yapacak mecali yok, hem de seyircisiz oynayacaklar. ama olur da yenerlerse buna simdiden “gorev” demek haksizlik degil mi?

  12. Daha önce de cokca kötü zamanlarında(tabi bu kadar kötü hic olmadılar) Trabzonspor’u yenerek şampiyonluktan etmişlikleri var, o yüzden dedim. Görevden kastım da sürekli bu işi yapmalarına atıfta bulunmaktı aslında yoksa anlaşıldığı gibi kötü bir niyetim yok.
    Ha onları bir şekilde yendik diyelim, Bursa, Antep gibi takımlara karşı hic sansımız yok, ben bu haftaki Konya macı ile tüm ümidimi kaybettim.

  13. Problem Kuddusi ise ülkedeki bütün taraftarların birleşmesi lazım. O bize şöyle yaptı, bu bize böyle yaptı diyerek birbirimizi üzmeyelim, yormayalım. Çünkü Kuddusi bu. Ciddi anlamda her taraftarın yaka silkmişliği vardır bu adamdan. Kuddusi yüzünden birbirimize düşmeyelim. Kuddusi.

  14. bu akşam istediklerini aldılar.bu kdr önemli bir maça kuddusi müftüoğlu gibi rezil bir hakemin atanmasından belliydi birşeyler olacağı.

    bu adamlar bilmiyor mu fenerbahçenin hakemleri satın alamayacağını.biliyorlar ama öyle bir baskı kurdular ki hakemlere artık kim gelse fenerbahçe penaltı atamaz,rakipleri 10 kişi kalamaz.sen hakemlere bu kdr satılmış dersen onlarda satılmadıklarını göstermek için fenerbahçe’nin hakkını çatır çatır yerler.

    gençlerbirliği maçındaki ofsayt gol dışında lehimize tek bir hata yok.adamlar sayısız penaltıyla maçlar kazandılar,maçlarının 3 te 1’ini 10 kişi kalmış takımlara karşı oynadılar,aleyhlerine 3 sezondur penaltı çalınamıyor ama hala utanmadan,arsızca,yüzsüzce fenerasyon diyebiliyorlar.bu maçta sonra bile hakem fenerbahçe forması giymişti ya da maçtan sonra hakemi yendik diyebiliyorlar.böyle rakiplerimiz olduğu için utanıyorum.

  15. hakeme ironi de fiyakalı olmuş. sizin kanınızda var buu illa kılıf bulursunuz..

    ps. fubolaşkı kardeşlerinin neden kıvırdıklarını anlamadım, koray abisi için maç içinde hakeme kızdı diyo korayda zaten ironi için o yazıyı yazıyor. sonra kardeşi farklı anlam çıkartıyor abide kardeşini zor durumda bırakmak istemiyor. bence abi kardeş kollamalarına gerek yok herkes kendini savunsun, iş saçmalıyor böyle

  16. @jesus; kıvıran yok açıklamaya çalışan var. kıvıracak birşey de yok zaten. anlamamakta ısrarcı olup işi saçmalatan sizsiniz bence…

  17. müşteri haklıdır goç şimdiden böyle başlarsan ferrarini çizerler bi gün he he kızdırma kitleni

  18. Bence galatasaraylılar KoKo B ile iyi anlaşsın ilerde GALATASARAY başkanı olabilir.Cidden aklıma geldi fikrimi yazdım yani.Geçen bir arkadaş ortamında ilerde büyüklere başkanlık yapacak kimse var mı diye konuşulurken demiştim bunu Arda turan da adayım.Aslında bahis şirketleri bu işe de girebilir ilerde…neyse öyle aklıma geldi yazdım sadece.

Yorumlar kapatıldı.