Dejavu

“Herkes gereken mesajı alır, çok fazla bir şey söylemeye gerek yok.”

Arda Turan

Benim aldığım mesaj ki seni gerçekten çok seviyorum. Yanlış kişileri örnek alıyorsun. Yanlış örnek oluyorsun. Sezon sonu gidiyorsun. Alayına gider yapıyorsun. Evet yazıyorlar ediyorlar ama böyle yaparak ekmeklerine yağ sürüyorsun…

“Dejavu” için 11 yorum

  1. Arda’nın bir yaşam koçuna ne kadar ihtiyacı varsa; Galatasaray tribünlerinin daha fazla aklı selim bir lidere ihtiyacı var. Millete gaz verip futbolcu yuhalatarak ne sevgi ne de başarı gelir.

  2. evet çok seviyoruz da sanki bu sevgi gitgide iki tarafa da zarar vermeye başladı, artık onu uzaktan sevsek, başarılarıyla gururlansak çok daha iyi olacak gibi, yoksa böyle devam ederse kılavuzu karga olanın!

  3. Ahmet Çakar,Erman Toroğlu gibi kendini futbol yorumcusu diye tanıtıp ekranda şebeklik dışında bir şey yapmayan kişiler Arda’ya sürekli bel altı vuruyor. Sen oyununu oyna bunlara kulak asma demek kolay. Böyle bir durumda bir insanın tepkisiz kalmasını beklemek imkansızdır. Küçük bir empati kurarak bile anlaşılabilir bu. Emre’nin yaptığını bende onaylamıyorum çünkü orda ahlaksızca bir hareket var ancak Arda’nın yaptığı şeyde böyle bir durum yok aksine ince bir mesaj var.Bu kadar üstüne gidilen bir futbolcunun bunu yapmasını çok görmemek lazım.

  4. Evet hakikaten çok bezer hareketler ama doğru çocuğu kimse savunmazken sözde geleceğini planlayan başkan ilk iş olarak onu basına yem verirken Arda Turanın susması lazım.Abi dedeği Hakan Şükür onu basına yem yaparken susması lazım.Arda’nın yaptığı şu terbiyesizlik çok ayıp resmen küfür.Bu adamlar robot hiç sitem edemez olmaz.Sisteme uyucaktın Arda suscaktın bizim ülkede hakkını seviyeli şekilde korumaya çalışanı sevmezler.Bu ülkeye Erman Toroğlu fazla…

    Bu arada bu ülkede iyi örnek olmak diye bir kavram yoktur sadece kötü örnek olunur.

  5. emre’yle kıyaslanmasına kesinlikle katılmıyorum.

    emre “bu kol köküne kadar size girsin”,
    arda “futbolumu da yazın” diyor.

    birisi için italya’da, ingiltere’de oynayamamasıyla ilgili eleştiriler yapıldı, eskisi gibi değil, bu haliyle faydasız dendi, akıllı-mantıklı teknik kritikler yapıldı, adamın cevabı “size kolumu sokarım” oldu,
    diğeri sakatken “sevgilisiyle seks yaptığı için böyle oldu” dendi, o da “biraz da futbol yazın kardeşim” dedi.

    bunun neresi birbirine benziyor ?

  6. birisi “kolumu sokayım size” diyor, diğeri “futbolcuyum, futbolumu yazın” diyor. bunun neresi birbirine benziyor ?

  7. @serkan3x

    Davranışın özüne bakmak lazım. Özünde aynı. Ve Koko haklı. Az çok takip eden herkes de biliyor ki, Arda Emre’yi baya baya örnek alıyor, sadece bu olay bazında değil.

  8. Adam 6-7 aydır top oynamıyor. Bunu da yazın demesi biraz komik. Hani sürekli oynamış da, basın hiç oralı olmamış gibi.

    Bacağı kopan Valencia ve 37likken bağları yırtılan Inzaghi döndü sahalara. Arda hareketinde haklı mı, haksız mı bilemem de, bize Galatasaraylılar’a karşı çok haksız.

    Kendisini çok severim de Avrupa’da oynamayan takımını yalnız bırakıp, Milli maça abanması bana biraz koydu.

Yorumlar kapatıldı.