Lider Fener açıklamalarınızı bekler

Fenerbahçe kendi sahasında Konyaspor’u Niang ve Semih’in golleri ile 2-0’la geçti. Bol miktarda pres yaptı ama iyi de oynamadı. Buna rağmen özellikle Stoch ve Niang ile sürüyle pozisyon harcadı. Fenerbahçe orta sahasında Emre çok iyi oynadı ama yine bir Galatasaray derbisi öncesi arka adeleyi kopardı. Herhalde bir ay kadar uzak kalacaktır. Konyaspor bildiğin kötü takım. Ligde tutunmaları oldukça zor gözüküyor.

Ligin ikinci yarısında 8’de 8 oldu. Tam gaz devam. Yarın Trabzonspor açıklama yapacak, ligimizde artık bıktığımız orta oyunu devam edecek. Haftaya Fenerbahçe ilk defa Telekom Arena’yı ziyaret edecek. Maç 3 boyutlu gösterilecekmiş. Aman dikkat…

“Lider Fener açıklamalarınızı bekler” için 17 yorum

  1. diger kluplerin feneri sevmemesi, bu tip durumlarda da tepki koymasi gayet dogal.. aciklamalarinizi bekler diye satasmissin fakat aziz yildirimin denizli macindan sonra niye bu kadar istekli oynuyolar demesi, gecen yil rustuye maci satti demesi suan diger kluplerin yaptigindan daha buyuk cirkeflik.. gs li olarak rahatim ama ne de olsa bizim yukaridakilerle pek alakamiz yok..

  2. Gs olarak rahatsin, yukaridakilerle alakan yok ama buraya bunu yazmadan edemiyorsun.

    Bilmem anlatabildim mi?

  3. 3 boyutlu izledikten sonra ligimizin ne kadar rezil olduğu yüksek kalitede de tescillenmiş olacak, ona dikkat edin demiş olabilir =))

  4. Seviyeli, kaliteli ve okumasi zevkli olan blogunuza bu post’u yakistiramadim acikcasi…

  5. Bu sitede okuduğum en kötü başlık!
    Hani ANTU da filan yazılacaktı da yanlışlıkla buraya mı konuldu dedim ?
    Bence BAŞLIK değişmeli.

  6. yalan mi? trabzon aciklama yapmayacak miydi bugun? 4/3’ler, beraberlikler, satmalar, almalar, orta oyunu aciklamalar girla gitsin ama ben baslik atinca; degistirilsin. oldu.

  7. Hocam bizim ligde iddiamız kalmadığı için tartışmaları ve maçları takip etmiyorum.Belki kendine göre haklısındır ?
    ben internet explorer ımı tıklayıp ilk sekmeye footballove.com u yazınca ve karşımda ”Lider Fener açıklamalarınızı bekler” yazısını görmekten rahatsız oldum.Sanki bir meydan okuma gibi?
    Ha sadri şener de sitemize üye ve bu akşam o da okuyacak diyorsan sizin kavganıza karışmam ama bu siteyi takip edenlere hitap eden bir başlık olmuş.
    Gene de site sizin nasıl başlık atacağınız sadece size kalmış bişey.

  8. Sevgili Muzo B, herkese cevap var bana neden yok? Mucho’nun tahmini bence yazının fikrine uymamış, aydınlanma bekliyoruz.

  9. Bu tarz başlıklara anca yarası olanlar gocunur., takip edenler yönetici kafasıyla yaklasırsa rahatsız olur elbet ama taraftar olarak okursa ben bi sataşma göremiyorum sonuçta taraftar diyoruz yani bi taraf.. pardon bikaç taraf bi tarafa karşı birleşmişti dimi.. pardon pardon hep birleşikti zaten..

  10. Siteyi takip eden sevgili arkadaşlar;
    ilk olarak burası bir blog, ciddi ulusal gazelerin spor servislerinde bunca holigan yazar varken neden tarafsız yazılar bekliyorsunuz? bu blogu açtığınız anda zaten rengi belli; biri FB biri GS li iki kardeşin yazdığı blog. Nasıl bir toplum haline geldik-getirildik anlamıyorum, kendi düşüncende olmayan herşey yok olsun, konuşulmasın hatta düşünülmesin. Yorumlarınızı yaparken “neden bunu yazdın-neden bunu dedin, deme!” yazacağınıza lütfen eleştirilerinizi veya konu hakkında düşüncelerinizi yazın, yazara katılmıyorum dedikten sonra neden katılmadığınızı ve karşı fikir olarak ne beyan ettiğinizi yazınki bu siteyi takip eden, sizin yorumlarınızı okuyan bizlerde sizin pencernizden bakabilelim, vizyonumuz genişlesin, empati kuralım. Ama sadece “katılmıyorum fikirlerine yazma!” demek ne kadar haksızlık, adamın kendi sitesi sizin eleştirinizi yayınlamak zorunda bile değilken cevap veriyor. Son olarak; bir çiçek açsın, bin fikir yarışsın….

  11. Bu sadece eleştiri yapabilmek veya yapamamak meseli değil, karşıt fikri kabullenmeme değil bu bir nefret bunu bu sitede değil heryerde görüyoruz Fenerbahçe özneli veya içinde Fenerbahçe geçen ne varsa bunlar yaşanır, başlıktan tut içeriğe kadar zerre kışkırtmada yok Arkadaş ne güzel yazmış pazartesi açıklama yapicaz diyenlere.. Ne Fenerbahçeymiş bilader ne nefret varmış millette pes..

  12. @Muzo B;

    Başlık “cuk” oturmuş..Ben ve benim gibi birçok Fenerbahçe taraftarının hislerine tercüman olmuşsun.Herkes istediği kadar konuşsun..Biz taraftarlar sanal ortamda,futbolcular sahada herhafta “alayına gider” yapıyoruz..Anlayana tabii bu sözlerimiz..Seni tebrik ediyorum..

    Lider Fener “Gerçekten” açıklamalarınızı bekler……

    Republic of Fenerbahçe

    Since 1907……

  13. Yapamadılar açıklamalarını.Çünkü ilk söz hakkı verdikleri gazeteci bu haftada yine sizin lehinize hakem hataları oldu sizde mi hakemleri satın aldınız diye sorduğunda verecek cvpları olmadığı için ağızlarını açamadılar.

    Lig uzun daha ağlayacak, birleşecek, ittifak yapacak çok zamanları olacak.şampiyon olmak istiyorsak kalan tüm maçları kazanmamız gerekiyor.kimsenin insafına işi bırakmamalıyız.

Yorumlar kapatıldı.