Meslektaşına saygı/sızlık

Bu akşamki Real Madrid-Malaga öncesi iki teknik adamın açıklamaları;

“Eğer Real Madrid’den kovulsam Pellegrini’ye olan bana olmazdı. Ben Malaga’ya değil İtalya ya da İngiltere’de büyük bir kulübe giderdim.”

Jose Mourinho

“Buraya geldiğim için pişman değilim. Malaga’nın başında olmaktan gurur duyuyorum. Herkesin fikri kendine. İsteyen istediği gibi düşünmekte serbest.”

Manuel Pellegrini

“Meslektaşına saygı/sızlık” için 11 yorum

  1. Adam dünyanın en büyüğü ve bunu her seferinde dile getiriyor. Söylediklerinde de haklı.. Madrid’den kovulsa bile bugün ona kapısını açacak tüm takımlar Avrupa’nın en büyük takımları olur.

  2. @barış çamur; yine bir 5 atıp egosunu tatmin etmek lazım:) neyse nisan ayına şunun şurasında birşey kalmadı.

  3. Koray adam zaten bu tarz bir insan ve Mourinho’nun ilk günleri ile bugünleri arasında pek fark yok 🙂 Porto’nun başındayken de böyle sivri dilli idi, Real’in başına geçerken de..

    Adamdaki ego kimsede yok, ama haksızda sayılmaz 🙂

  4. Sulukule çingenelerini geçti bu da arkadaş. Tamam başarılısın okay anladık. Çözmemiz gereken, bu konuşmalar sayesinde başarılı olduğu falan mı acaba ?

  5. Ayıp etmiş, Pellegrini’yi severiz. Jose bakalım Pellegrini kadar başarılı olabilecek mi ? Kupa ve ŞL giderse ligde onun yakaladığı başarıyı Jose yakalayamaz gibi gözüküyor.

  6. yalnız bu şekilde sununca mourinho’ya haksızlık yapmış oluyorsunuz. ilk olarak pellegrini, mourinho real’de benim kadar başarılı değil gibisinden bir şeyler söyledi. onun üzerine mourinho bu cevabı verdi. yoksa mourinho durup duruken bu açıklamaları yapmadı.

  7. aynen bende öyle biliyorum.pellegrini biz madridde rekor puan topladık birader falan diyor mourinho ya.o da işte karşılık veriyor.en azından senin gibi malaga ya gitmem diye :).

  8. Mourinho’nun tarzını sevmem, yine de Eksik/Fazla/Yanlış çeviri, çeviri değildir. Dipnot: Kardemir Demir Çelik Karabükspor ve “Emenike Gerçeği” taraftarıyım.

  9. @Muzo B eksik/fazla/yanlış olmayandır (:
    Sizi aydınlatma gibi bir misyonum yok, ispanyolcada iddialı değilim. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Örneğin Giggs röportajı çevirisini bir solukta okudum, vileda kısmı-that wiry kid with the mop of curly hair- özgün çeviriydi, iyidi.
    Alınmayınız lütfen. Ailecek okuyoruz: footbalLove ( biraz abartılı oldu)
    Ailecek iziyoruz: Barcelona. Camp nou’a giremedik yazın o dert oldu içime.

    Bence de insanlar haksız yere meslektaşları hakkında ileri geri konuşmamalı, onları küçümseye çalışmamaıdırlar. Sanırım ana fikir de anlaşıyoruz.
    Saygılar&Sevgiler

Yorumlar kapatıldı.