68 dk. oyunda kalan Nobre neden orta saha oynar?

Ki bu, bu akşamki soru işaretlerinden sadece bir tanesi.

Neyse anlayan ya da faydasını gören varsa aydınlatsın bi’ zahmet.

“68 dk. oyunda kalan Nobre neden orta saha oynar?” için 9 yorum

  1. Ben aynı soruyu Bobo için sorardım. Neden oynadı bu maç ? Neden Almeida gibi bir adamı beklettiler. Nobre’ye gelirsek, bence ortasahada çok iyi işler çıkartıyor. O sebeple katılmıyorum sana. Ligde mecburen oynuyor Türk diye, fakat oynadığı her maçta geriye çok yardımı oluyor, sürekli pres yapıyor ve hücuma da katkısı büyük oluyor. Ara pasları, kafayla indirmeleri saymıyorum. He bu maç ötü oynamıştır bilemem, ancak Nobre’nin o mevkide, yani hafif Alex vari olan mevkide iyi olduğunu düşünüyorum. Bugünkü maçın katili Köybaşı ve Bobo’dur. Ayrıca Schuster’in de neden Almeida’yı bu kadar beklettiğine bir anlam veremedim.

    Delinho bu maçta oynasa inanıyorum İsmail salağının verdiği pozisyonların hiçbirini vermezdi. Bu da tüpçüye ders olsun. Gerçi bu kaçıncı ders.

  2. @selocan; koymuşun ernst’i aurelio’yu artık nobre pres yapıp geriye yardım etse ne olur… İleri faydası da ceza alanında olduğu zamandır bana göre yoksa birşeyler yaratabilmek için çok ağır kalıyor.

  3. @Koko

    Büyük ihtimalle ligdeki performansına güvendi Schuster ki, haksız değil. Adam neredeyse ligdeki en çok forma giyen oyuncusu. He sen diyorsan tabi Almeida-Bobo veya Almeida-Nobre ikili oynasaydı diye. O zaman haklısın. Burada kilit konu Almeida ama. Nasıl bu maçta oynatılmaz aklım almıyor. Bir de İsmail malı. Marcelo’yu gördüm bugün sahada.

  4. @selocan; almeida’nın oynamaması hakkaten şaka gibi. sezon ortası onca para verip aldığın adamı tek iddialı kulvarda oynatmayacaksın da nerede oynatacaksın?

  5. ne farkeder kim oynamış yıldızlar toplulugu, galactico, 5iktaş, resmi sayfasının girişine sadece yabancı yıldızlarını koyan dünyanın izlediği takım.. !! arkadaş sen klubun tapusunu ver tüpçünün eline, gazı alsın taraftar onlarda inansın bu saçmalığa ondan sonra niye boyle oldu…, schuster çıkıo rahatsız olan varsa gelmesın diyo.., daha bunlar iyi gunler iyi ..

  6. ta izmirden kalktım geldim burs parasını biriktirip üni.yi 2 gün ekip 4 gün içindeki 2 önemli maçı izlemeye inönüyede ilk defa geldim beşiktaşı izlemek için velhasıl maçta gözüm bir ara nobreye takıldı açıkcası bence orta sahada oynamadı daha doğrusu hangi bölgede oynadğı belli değil dün maça başlayan ilk 11 de Q7yi sağa koyuyorsanız sol açığı sola koyuyorsanız sağ açığı sölermisiniz?onu hiç anlayamadım

  7. uygun sebepler;
    *Schuster’deki ağır göz bozukluğu
    *Schuster’deki ağır akıl sorunları
    *Schuster’deki alkol problemi

    -Ben başka bulamadım-

Yorumlar kapatıldı.