O kadar da deli mi?

İbrahim deli filan da bu adam durup dururken takım arkadaşına tekme tokat girecek kadar sıyırmış olamaz. Ortada söylenen bir söz ve ardından o sözün çıktığı ağıza bir yumruk var. Doğru değil olmamalı ama Toraman ne dedi? Basit bir küfürden fazlası veya birikmiş birşeylerin olduğu açık. Bu iş çift taraflı. Soyunma odasında noktalanan bu olayın sorumlusu 2 kişiyken neden 37 yaşında olan kapının önüne koyuluyor da 29 yaşındaki hala o soyunma odasında takılıyor? Defansın ortasında oynayacak başka yerlinin olmaması ve transfer sezonun kapanmış olması sebeplerden biri olabilir mi?

Soyunma odası kavgaları “yıldızların” olduğu birçok kulüpte oluyor. Mesela Manchester United soyunma odasında Sir Alex Ferguson’a krampon fırlatılıyor ama o arkadaşın sözleşmesi fesh edilmiyor.

Bu iş böyle mi yönetilmeliydi? Bence hayır. Sezon sonuna kadar idare edilebilirdi. Ondan sonra gerekli operasyonu yapardın. Hele ki kulüp başkanı sözleşmesini fesh ettiği bir nevi kovduğu adamla basın toplantısına çıkacaksa ve “kulübün kapısı İbrahim’e her zaman açıktır” diyecekse daha da iyi olurdu. En azından komik duruma düşmezdi.

Sözleşmesini fesh ettiği adama jübile önermesine ise hiç girmiyorum bile. “Yıldızlarla” takıla takıla yüksekten uçmaya başladı sayın Demirören.

“O kadar da deli mi?” için 9 yorum

  1. Ben mi yanlış hatırlıyorum,Robben Müller’i saha ortasında yumruklamadı mı?Benim çok Üzüldüğüm İ.Üzülmezin söyliceklerinden doğrulardan korkan ve taraftar tepkisinden korkan başkanın İ.Üzülmezi tek başına basın toplantısına çıkarmayışı bide ben bişiler söyler gider derken oturup İbrahimle resmen dalga geçmesi.İ.Üzülmezin Beşiktaşa veda toplantısında o çok iyi BJK taraftarı olan BJK muhabirlerenin basın toplantısını lig muhabbetine bağlamaları ve Üzülmeze 1 gram saygı bile gösterememeleri hele böyle bir anı ona layık görmeyişleri.Kovduğu yanlış örnek dediği adama gelsin A2 takımını çalıştırsın diyen başkan.Hepsini ayakta alkışlıyorum gözlerim doldu ne kadar vizyonu geniş ne kadar dünya klübü ne kadar dünya basını ne kadar saygılı ne kadar düşünce özgürlünü sevdiğimizi görterdiniz.Daha fazla yazmıyın neden olsa bütün dünya bizi izliyorum dimi dimi.

  2. şoke olmamak elde değil başkanın açıklamalarına dalga geçer gibi bjk kaptanı böyle yapmamalıydı falan diyorlar peki beşiktaş kaptanına küfür etmek doğru mu?aynı olay gutiyle Q7 arasında yaşansaydı acaba nolurdu?

  3. ha birde dünya yıldızlarına beşiktaş kaptanı adam dövüyor dedirtmiceklermiş peki dünya yıldızlarının bjk kaptanına küfür ediliyor demesi daha mı normal daha mı güzel birşey anlaması çok güç üzülmezin durumunda toraman yada başka biri olsaydıda bunu derdim

  4. üzülmez e büyük haksızlık yapıldı.demirören olayı fazla büyümeden kapatabilirdi kulüp başkanı nın isteyipte yapamayacağı şey değildi.üstüne bir de basın karşısına birlikte çıkıp üzülmez e kendini anlatma fırsatı vermedi kılfını da uydurdu. futbol un emekçisiydi büyük haksızlık yapıldı .

  5. Sozlesmesi, yumruk attigi -hatta basin toplantisinda ‘futbolcu dovdu’ tabiri kullanildi- icin feshedilen Ibrahim Uzulmez’e, dunya kulubu olmak icin vizyonunu one suren baskani Yildirim Demiroren’in teklif ettikleri :

    – Jubile
    – A2 takiminin basina gecmesi
    – T.D olamiyorsa bile kulubun icinde daima olmasi, genclere ornek olmasi ve hirsini asilamasi

    Ee o zaman Ibrahim Uzulmez bu kadar kapinin onune koyulacak ne yapmis ? Eger yapmissa sen yine ornek olmasini istiyorsun ?!?!

    Adamin yanina oturuyorsun ve “oglum” diyorsun. Oglum yasinda diyorsun..Yahu Ibrahim Uzulmez 37 yasinda, nerdeyse cocuklari senin cocuklarinin yasinda ?!?!?!

    Daha diyecek birsey var mi bilmiyorum, “besleme” muamelesi yapip koydular kapinin onune.. Bjk taraftari saglam bir cevap verecektir diye umuyorum ve hakaret etmeden yorumumu sonlandirdigim icin mutlu oluyorum..

  6. “Defansın ortasında oynayacak başka yerlinin olmaması ve transfer sezonun kapanmış olması sebeplerden biri olabilir mi?”

    Peki sol bekte oynayacak tek isim İsmail’in kalmasını neden düşünmediniz ? Düşündüyseniz neden ifade etmediniz ?

  7. @cesc4; takım içinden sol veya sağ bek yaratmak daha kolaydır ama stoper için aynı şey geçerli değil. İsmail oynamadı mı alternafi ekrem olur net.

  8. Ben böyle komik bir toplantı görmedim. Hatta böyle komik ve anlamsız, saçma sapan bir “şey” görmedim. Ne oldu lan bugün ? Demirören neden ordaa vardı, ne konuşuldu, neden konuşuldu ? Yani bugün olan bu olay hakikaten saçma sapanlığın görüntülü açıklamasıdır. Kelimelere dökemiyorum bu “şeyi”

  9. Olayın iç yüzü şu, i.toraman denen adam sizdeki servetin karakteri gibi bişeye sahip.Orada ne hakaret ettiğini öğrenemedim ama kesinlikle ibo kurban edilmemeliydi.
    -Toraman rakip oyuncunun karşısında omuzlarını titreterek iyi stoper diye futboldan anlamayanların beğendiği bir adam olarak kalacak.
    -Ancak deli ibomuz beşiktaşlıların kalbinde cesur yüreğiyle asla unutulmayacak….
    Çarşı olarak hesabını soracağız.

Yorumlar kapatıldı.