Gerçek sevgili Fenerbahçe

Bu akşam Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasının son mücadelesi, Fenerbahçe – Kayserispor maçı var. Bugün aynı zamanda Sevgililer Günü. Bu maçın tarihi açıklandığında yine mi? demiştim kendi kendime. Son bir kaç senedir zırt pırt Sevgililer Günü’ne denk geliyordu Fenerbahçe maçları. Şöyle bir geçmiş zaman olur ki taraması yaptım, harbiden de zırt pırtmış. Hatta çoğunluğunda taraftar Saraçoğlu’na gerçek aşkına koşmuş.

14 Şubat 2011 Fenerbahçe – Kayserispor 14 Şubat 2010 Manisaspor 2-2 Fenerbahçe 14 Şubat 2009 Fenerbahçe 7-0 Hacettepe 14 Şubat 2007 Fenerbahçe 3-3 AZ Alkmaar

Bu vesileyle Sevgililer Gününüz kutlu, Kandiliniz de mübarek olsun.

“Gerçek sevgili Fenerbahçe” için 2 yorum

  1. Bu yazıyla alakasız ama pankartla alakalı bir şey söyleyeceğim. Bu adamlar; GS-FB-BJK-TS olsun farketmez. Hayatının, kalbinin, beyninin tamamını takım sevgisiyle dolu olması bana büyük bir psikolojik sorun gibi geliyor. Sadece futbol veya takım değil mesele. Hiç bir şeyin hayatının tümünde olmaması lazım. Ne bir insan, ne bir takım, ne bir kitap vs… Delilik bunun adı.

  2. @Selocan katılıyorum size..Bu uğurda cana kıyanlar bile var.Bunun adı aşk olamaz.Sanırım biz ülkecek abartmayı seviyoruz.

Yorumlar kapatıldı.