Haftanın Milli Maçları

Bildiğiniz gibi bu hafta Milli Maç haftası. Milli Takımımız şu an kampta ve Çarşamba günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Güney Kore ile karşılaşacaklar. Canlı yayın Kanal D’de.

Dikkat çeken maçlar arasında Arjantin – Portekiz başı çekiyor. Bu maç TV8’den canlı yayınlanıyor. Diğer favorim Almanya – İtalya. İtalya’nın kadrosuna Matri ve Giovinco ilk defa çağırıldılar. Ülkemizde bu maçı yayınlayan kanal ne yazık ki yok.

Bir diğer sağlam karşılaşma ise Fransa – Brezilya. Fransa’nın hocası Laurent Blanc, geçtiğimiz Dünya Kupası’nda Fransız Milli Takımı’nda yaşananlardan dolayı, ayar vermeye devam ediyor. Kaptan Patrice Evra kadroya alınmadı mesela. Bu maçı da yayınlayan kanal ne yazık ki yok. Güzelim formayı göremeyeceğiz yani.

Tüm maçların listesi şöyle:

8 Şubat Salı İrlanda – Galler Kıbrıs – İsveç Romanya – Ukrayna Fildişi Sahili – Mali Peru – Panama

9 Şubat Çarşamba Kuzey İrlanda – İskoçya Ermenistan – Gürcistan Andorra – Moldovya İran – Rusya Yunanistan – Kanada Latviya – Bolivya Makedonya – Kamerun Hırvatistan – Çek Cumhuriyeti Azerbaycan – Macaristan İsrail – Sırbistan Türkiye – Güney Kore Arnavutluk – Slovenya Beyaz Rusya – Kazakistan Estonya – Bulgaristan Lüksemburg – Slovakya Danimarka – İngiltere Belçika – Finlandiya Hollanda – Avusturya Malta – İsviçre Polonya – Norveç Almanya – İtalya Fransa – Brezilya Arjantin – Portekiz İspanya – Kolombiya

10 Şubat Perşembe Meksika – Bosna Venezuela – Kosta Rika

“Haftanın Milli Maçları” için 3 yorum

  1. TV’de gosterilecek olanlarin saatlerini yarin sabah yayinlanacak olan Hafta Ici TV’de Futbol postumuzda gorebilirsin. Gerisi icin iddaa bulteni versem? 🙂

Yorumlar kapatıldı.