Eh be Bilica

Bu Bilica olayı ne iştir arkadaş ya?

Yanlış anlamayın, içmesin demiyorum. Futbolcuların normal insanlar gibi içip, eğlenmesine karşı olmadığımı defalarca söylemiştim bu sayfalarda, yorumlarda.

Ama…

Adam kafayı çekiyor, sarhoş arabaya biniyor, yolda motorsiklete çarpıyor, uzuyor, mobese kameralarına sobeleniyor, sonra itiraf ediyor, ifade verip gülerek Emniyet’ten çıkıyor.

Şimdi işin daha Fenermiş, Galatasaraymış, Beşiktaşmış, Trabzonmuş, Sivasmışına girmeden; aynı şeyi sen, ben yapsak noolurdu? Alkollü bir şekilde adam yaralayıp, olay yerinden kaçsaydık, sonra yakalansaydık, noolurdu? İleri ayrıcalık demokrasisi bu oluyor herhalde.

Şimdi de işin Fenermiş kısmına gelelim. Bu adam nasıl hala Fenerbahçe’de allah aşkına? Vukuat master diye Colin Kazım ile Wederson’u kovmayı biliyorsunuz da bu adama nasıl oluyor da kaptanlık bandını bile veriyorsunuz? Sadece bu olay özelinde söylemiyorum bunu. Futbolcumuzun izinli olduğu vakit yaptığı trafik kazası ve takibindeki adli olay klübümüzü ilgilendirmez argümanına katılırım eyvallah ama zaten sahadaki performansı da belli olan bu adamı niye hala tutuyorsunuz, noolur biri bana bunu açıklasın.

“Eh be Bilica” için 5 yorum

  1. Bize sorumluluk sahibi oyuncular lazım. İçsin, eğlensin. Ama diğer olaylar çok çirkin. Fenerbahçe’ye de yakışmıyor. Bir an önce gönderilmeli alacağı vereceği ne varsa halledilip..

  2. büyük kaptan bilica. bu adam bile pazubandı taktı ya artık o zaman fenerliler utançlarından fitil olmuşlardı

  3. fenerbahçe’ye yakışmıyoru geçtim, dünya’ya yakışmıyor bu adam.

  4. kaptan olarak sahaya cıktıgı gun Fenerbahce ulkerin valencia maçı vardı, zaten bi darlandım bunu oyle sahada kpatan gorunce sonra oturdum basket macını izledim bi Ömer Onan’a baktım bi bu mahlukatı düşündüm, bi Oğuz Çetini hatırladım, bidaha bu herifi düşündüm, herşeye eyvallah sportif başarı futbol takımının bıkaç yıllık şampiyonluk beklentisi vs., ama buna tahammul yok ne bende ne de benm gibi klubunu o ağdalı tarihiyle sevenlerde., bu olayda ustune tuz biber oldu, Aykut Kocaman’ı bu taraftar gerçekten kocaman seviyor basiretsiz yönetimden beklentim yokda Ah be Aykut hoca sen yapma bari, se düzelt bu işleri..

  5. Fenerbahce bir marka degeri olarak idare edilse, izin gunu de olsa, bu vukuat kulubu baglar ve haliyle ceza gerektirir

Yorumlar kapatıldı.