Çakma Love

Bu ne ilk ne de son FootbaLLove’ın çakması Futbol Love. Yanlız bu seferki pek pişkin. Yüz yüze tanışıp elini sıkmak istiyorum. İsim babandan öneri copy paste yapma diye sitesine yorum yaptım. Teşekkür edip dikkate alacağını söyledi. Üzerine de devam etti şurada.

Tema da ilk11.blogspot’tan arakmış. Dersine baya çalışmış anlayacağınız. Blog İdman Yurduna filan başvurmuş ki bizim de onlar sayesinde haberimiz oldu. Sağolsunlar.

Ulan aşkın çakması mı olur be? Biraz daha yaratıcı…

Edit: Yorumları da silmeseymiş iyiydi….

“Çakma Love” için 9 yorum

  1. mevzuyu dikkatle takip ediyorum bakalım sonu nereye varacak diye, ama dikkat çekmek için yaptığı da çok aşikar ki başarıyor da….

  2. tasarımını güzel yapmış hakketen. sade ve göz yormuyor(renkler uyumlu). tasarımını kopyala derim 🙂

  3. düzelteyim sitenin tasarımını güzel yerden araklamış arkadaş . belliki bi zevki inceliği var arkadaşın 🙂

    araklamış ama en azından araştırmış. mazur görülebilir.

  4. her zaman herşeyin imitasyonunu yapmada ve yama konusunda üzerimize yoktur. yorumlove 🙂

  5. Hocam bizler neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz 🙂 Bu blog benim takip ettiğim tek spor blogu. İnanın başka bir siteye girmeye ihtiyaç duymuyorum siz varken. Ara verdiğiniz zamanlar canım sıkılıyor internette dolaşırken. Her yazınızın, yorumunuzun değeri ayrı hem Koko B, hem Muzo B benim için ayrı yerdedir. Böyleleri silinip gidecektir elbette.. Her zaman ayakta kalmanız dileğiyle.

    Eyinyorumlaauadarhadiyırlıişler. – http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2787/kardes-ne-diyosun-sen-directors-cut

  6. farkli bi perspektiften bak… demek ki taklit edilecek kdr iyi birsey yapiyorsun…

  7. “Tema da ilk11.blogspot’tan arakmış. Dersine baya çalışmış anlayacağınız.”

    alan adı konusunda birşey diyemem ama tasarım konusunda o temayı kullanan yüzlerce blog var. alt kısmında zaten tema sahibinin imzası hala duruyor. ilk11 bloguda sonuçta hazır bir tasarımı klullanıyor. kimbilir o da nerede buldu ya da sizin deyiminizle arakladı kullanıyor. hatta az evvel baktım blogger2ın direk kendi serverlerında bulunan bir tema.. sonuçta buranın temasıda kopya tema..

Yorumlar kapatıldı.