En pahalı 20 transfer

Fernando Torres Liverpool’dan Chelsea’ye giderek tarihin en pahalı transferler listesine 6. sıradan girdi. Ona eyvallah. Öyle bir adamı kulübünden koparmak için kasayı açacaksınız. Peki ya onun yerine Newcastle’dan Liverpool’a gelen Andy Carroll’a ne demeli? David Villa’nın önünde 19. sırada. Hakkaten büyük kazık. Şu fiyata Agüero’nun serbest kalma bedelini öderdin partneri Forlan’ı 3 kere alırdın.

Cristiano Ronaldo, ManUtd to Real: €94m Zinedine Zidane, Juventus to Real: €73.5m Zlatan Ibrahimovic, Inter to Barca: €69.5m Kaka, Milan to Real: €65m Luis Figo, Barca to Real: €60m Fernando Torres, Liverpool to Chelsea: €58m Hernan Crespo, Parma to Lazio: €55m Gianluigi Buffon, Parma to Juventus: €54m Gaizka Mendieta, Valencia to Lazio:€ 48m Andriy Shevchenko, Milan to Chelsea: €46m Rio Ferdinand, Leeds to ManUtd: €46m Christian Vieri, Lazio to Inter: €45m Ronaldo, Inter to Real: €45m Robinho, Real to ManCity: €43m Juan Sebastian Veron, Lazio to ManUtd: €42.6m Rui Costa, Fiorentina to Milan: €42m Dani Alves, Sevilla to Barcelona: €41.5m Pavel Nedved, Lazio to Juventus: €41m Andy Carroll, Newcastle to Liverpool: €41 David Villa, Valencia to Barcelona: €40m

“En pahalı 20 transfer” için 9 yorum

  1. Eminim ki bu para Andy Caroll’a büyük bir baskı yapacaktır. Yapmasa da LFC taraftarı yaptırır. Büyük bir meblağ Andy için başarısız olursa isyan çıkar.

  2. Dünya’nın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu gerçek ronaldo bile interden reale 45’e gitmiş, bu dünkü çocuk andy carroll kim ki 41’e gidiyor?? liverpool çok aceleye getirmiş transferi.. bu arada liverpool taraftarı arda’yı çok istiyordu hazır liverpool yeni sahiplerinin elindeyken hazır bu kadar paraları varken bizde kakalasaydık arda’yı 30’a 🙂

  3. görende torresin kariyeri boyunca oynadığı takımları uçurmuş zannedecek.liverpool için bence iyi oldu. maddi olarakta mantıklı.torres 27 sinde ve son bonservisli transferini yaptı.carrol u izlememişler sanırım.torresden daha iyi olduğunu söyleyebilirim sadece.

  4. @Enderinho; Andy Carroll’ın npowerdaki performansını bahsediyorsun sanırım? Carroll ile Torres’i kıyaslaman çok yanlış. Eğer ki Andy Carroll 35 milyon pound ediyorsa Torres rahatlıkla 50 eder. Ve Torres’in oynadığı rollerle Carroll’ın oynadığı rolleri kıyaslayamazsın. Torres Carroll’ın yaşındayken A.Madrid’te kaptanlık yapıyordu 🙂

  5. kaptan olmuşta ne olmuş diye sorarlar.torres 50 etmez . hele bu yaşta hiç etmez.hani leblebi gibi gol atar olur eder dersin . öyle birşeyde yok.27 yaşına gelmiş.bence liverpool iyi iş yaptı.hatta mükemmel .carrol suarez ikilisi ile gelecek sezon zirve yolu açıktır liverpoolun.
    bence çelsi luizi alarak harika bir transfere imza attı.aktif defans oyuncuları arasında ilk 5 arasına girer luiz .

    seneye bide mourinho geldi mi olay tamamlanır.

  6. haydan gelen huya gidermiş, torresi 58e kakalarsan carollu da 41e alırsın. her ikisi de iyi topçular ama bi alex değiller tabi :))

  7. şimdi cümleye mehmet topuz’un 9 milyon € + futbolcu ettiği yerde diye başlıyıp, futbolcuların bonservis bedellerini karşılaşırmamanızı rica edeceğim. bu adamlar temel ihtiyaç olsaydı fiyatlarını birbirleriyle kıyaslayabilirdik. ancak bunlar futbolcu. sağladıkları faydayla doğru orantılı para kazansalardı, doktorlardan, itfayecilerden daha az para kazanmaları gerekirdi değil mi? sonuçta hayat kurtarmıyorlar. kulağınıza saçma geldiğine eminim. bonservis karşılaştırması da bana aynı derecede saçma geliyor. serbest piyasada alıcı ve satıcıları anlık belirlediği fiyatlardan bahsediyoruz. az bulunan şeyin daha değerli olduğundan bahsediyoruz. 30 aralık günü şampiyonlar liig birinci torbasıında bulunan bir takımın forvet almasından bahsediyoruz. … bu oyle piyasada çok tutulan ikinci el araba almaya benzemezki. jettaya o kadar para vereceğime passat alırdım diyebilirsiniz belki ama o paraya iki tane forvet alırdım diyemezsiniz. çünkü torres’in yerine birini alıyorsunuz. anelka ve drogbanın olduğu yere transfer edilen adamın yerine transfer yapıyosunuz. 3’e 5’e bakmazsınız. (son olarak, bence andy carroll’ın çok kısa süre sonra dünyanın en iyi forvetleri arasında yerini alacak kapasit vardır. drogbaların, ibraların, etoo ların mertebesine ulaşması çok uzun sürmeyecektir. )

Yorumlar kapatıldı.