Tuncay Şanlı sessiz sakin Wolfsburg’a

Tuncay Şanlı’nın Ocak ayında bir transfere konu olacağını seziyor, izliyor, İngiltere’deki abilerinden duyuyorduk. Tuncay Şanlı Wolfsburg’da sağlık testinden geçti ve 4.5 milyon euro gibi bir bedel ile Tony taç at kafa vur Pulis’ten kurtulacağa benziyor. Umarım Steve McClaren ile şansı yaver gider. İngiltere’nin yeni büyük takımının da kiralık olmak üzere takibindeydi ama Stoke parayı seçti.

Birgün yine Fenerbahçe formasıyla görebilmek umuduyla yolu açık olsun!

“Tuncay Şanlı sessiz sakin Wolfsburg’a” için 8 yorum

  1. tuncayın kapasitesiz bir oyuncu olduğu belli elbet birgün askerlik için gerekli günü doldurduğunda onu fenerbahçeden başka alacak kulüp olmucaktır.

  2. Tucayın bu durumu bizim ligimizin değişkenlerini çok net anlatıyor.Tuncay belirli üstün yetenekli (hız,sut,direnç,hırs,delicilik) Türkiye liginde tamda ihtiyaç duyulan özellikler ama İngiltere liginde bu özellikler biraz gereklilik bunlar olmadan olmaz gibi oluyor ve Tuncay da çok geç gittiğinden yurt dışına kendini geliştirip başka bir oyuncuya dönüşemedi.İnşallah Almanya ligi içinde bu özellikleri ile yer bulur ki bana göre pas yüzdesini geliştirirse Almanya liginde çok fazla konuşulucaktır…

  3. askerlik için geçerli gün nedir bu arada ?.çünkü bu sezonun sonunda 4 yılını tamamlamış olucak tuncay.bu arada fenerbahçeden bonservissiz gidipte stoke city ve wolfsburg a 4.5,5m euro gibi bonservis bedelleriyle transfer olması bazılarının canını sıkıyor galiba.

  4. ne canımı sıkıyor nede başka birşey oynadığı takımlar belli oynadığı futbol belli. günü gelince fenerbahçesi alır onu merak etmeyin siz. askerlik için geçerli gün dediğim bkz. yurt dışında olanlar için bedelli askerlik.

  5. onu demiyorum.kaç gün diyorum ?.benim bildiğim 3 yıl yurtdışında olması yeterli.şu an 4. yılı.eğer değişteyse kanun orasını bilmiyorum.

  6. @murat; 365×3 yani 1095 gün. türkiye’ye geldiği günler ve hafta sonları sayılmıyor. 1095 iş günü olması gerekiyor.

  7. tamamdır.ama ben yinede bir tük oyuncunun oynadığı takım ne olursa olsun toplamda 8m civarında bedelle transfer oluyosa bir başarıdır diye düşünüyorum.fenerbahçeye gelir mi evet belki ama o da 31 32 yaşında filan olur anca.o yaşa kadar avrupada oynayacak kapasitesi var bence.

Yorumlar kapatıldı.