Adebayor kulübede

Manchester City ile son maçını 1 Aralık’ta Salzburg’a karşı UEFA Avrupa Liginde yapan ve o günden beri resmi maçlarda forma giymeyen Adebayor, Real’e transferi sonrası bu hafta sadece 1 kez takımla beraber antreman yaptı. Hazır mı değil mi derken Jose hiç düşünmeden onu bu akşamki Osasuna deplasmanında Benzema’nın yedeği olarak kadroya aldı.

Son basın toplantısında Adebayor hakkında konuşan Mourinho da Adebayor ve Benzema’nın farklı özelliklerde iki isim olduğunu ve maçın gidişatına göre ikisini aynı anda bile oynatabileceğini söyledi. Oyun sıkışırsa çift forvet Madrid görebiliriz bu akşam. Bu arada grip olan ve hafta içi yatan Xabi Alonso oynayabilicek durumda. Marcelo’nun durumu ise son dakika belli olacak.

Real bu akşam Barca ile olan 7 puanlık farkı tekrar 4’e indirmek için sahada. Osasuna deplasmanında takılacaklarını zannetmiyorum.

Bu arada Barcelona dün akşam Hercules’i 0-3 yenerek Real Madrid’in 1960-61 sezonunda ligde 15 maç üst üste kazanma rekorunu egale etti. Haftaya Camp Nou’da Atletico karşısında yeni rekor geliyor.