Eric Cantona futbola geri döndü

Reis NY Cosmos’un yeni sportif direktörü oldu. Hedef MLS’de mücadele edecek bir takım yaratmak. Takımın onursal başkanı Pele. NY Cosmos’un kuruluşuyla ilgili bir not; 1977 senesinde Türk kardeşler Ahmet-Nesuhi Ertegün ve Warner Bros. başkanı Steve Ross tarafından kuruldu ve Kuzey Amerika futbol liginde mücadele ettiler.

“Efsane New York Cosmos’a katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük ve mükemmel bir proje. Cosmos’un harika ve güçlü bir geçmişi var. Futbol ve sanatın karışımı var bu kulüpte. Amerika’da 1 numara olmamız için elimden gelen herşeyi yapacağım daha sonra ise dünyanın en iyisi olmak için.”

Eric Cantona

“Eric Cantona futbola geri döndü” için 4 yorum

  1. Bizim Yasin Özdenak da kaleciliğini yapmıştı futbolu bırakmadan evvel 77-79 arası. Daha sonra futbolu bırakınca da kalıp 1 sezon antrenörlük yaptı bu takımda. Herhalde Ertegünlerin referansıyla gelmiştir.

  2. […] Futbola geri dönüş haberini sabah vermiştik… Karizma mı dediniz?? İlginizi çekebilecek diğer yazılar:Cantona geri döner mi? Eric Cantona Fransız La Provence gazetesine açıklamalarda… […]

Yorumlar kapatıldı.