Galatasaray ile henüz anlaşma yapılmadı; ama yapılacak

Şu topa başından beri girmedim; girmeyeceğim de ama enteresan işler oluyor hakkaten. Yukarıdaki tablo Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden. Ligin 2. yarısının ilk hafta maç programı.

Dikkatiniz çeken birşey vardır umarım. Ne zaman yayınlandığına dair bir fikrim yok. 10 gün önce diyorlar. Eğer öyleyse güncellemeyi de tercih edebilirlerdi…

Edit: İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray-Sivasspor maçının Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da oynanmasını kararlaştırdı.

“Galatasaray ile henüz anlaşma yapılmadı; ama yapılacak” için 13 yorum

  1. Bu 10 günden daha önce yayınlandı. İlk yayınlandığında okumuştum. Ama malum basın işi yine kızıştırıyor, aldanmamak lazım.

  2. Bulent Timurlenk’e a göre 10 gün önce yayınlanmış, en azından twitter dan öyle dedi az önce

  3. anlaşılan bu mevzu daha çok su götürecek. devletin bütün büyükleri bir anda galatasaraya posta koyma yarışına girdi. bilmem ne bakanı artık galatasaraylı değilim demiş, yok bilmem kim evdeki herkes taraftarlıgını askıya aldı demiş. başbakana yalakalık yapacak konu arıyolardı, bu da onlara güzel malzeme oldu. adnan polat da istifa etse de biz de kurtulsak fırsattan istifade, spor bakanlıgını kapar böylece belki.
    yok daha anlaşma yapılmamışmış ama yapılacakmışmış. gerekirse ali sami yene geri döneriz, sizde aslantepeyi kankanız araplara peş keş çekersiniz. ne dersiniz, hoş olmaz mı ….

  4. Federasyon bu listeyi 28 Aralık’ta bu şekilde açıklamıştı.

  5. saolun…aslında çok söylencek şey var ama…başbakanımızı kızdırmayalım şimdi…malum yine alıngan bu aralar…

  6. Ağar konuşuyorum,harb, sövüyorum. Yeter artık! Bu kadar aciz bir yönetim olabilir mi arkadaş ? Medyaya karşı aciz, Toki başkanı saydırdı ona karşı acciz. Lan tmm Başbakandan özür dile, Arda da arasın özür dilesin, sonuçta devlet başkanı, seversin sevmezsin de, o toki başkanı denen zata nasıl bir bildiri yayınlamazsın, nasıl ağzının payını vermezsin. O kim ya? Galatasaray bir kuruş harcamadıysa sen cebinden mi verdin, benim vergilerimle verdin! o stada 160 M Harcadı isen ali sami yen arazisinden 450 M kazandın. Nasıl matematik lan bu? Nasıl bunları diyemez kimse ? Ayıptır. Vallahi billahi ayıptır. Medyada Galatasaraylı geçinen zavallılar.Neyse..

  7. Mehmet Demirkol bu konu hakkında çok güzel bir şey söyledi;Burası Muz Cumhuriyeti değil

  8. Abi vallahi olmuyor böyle..Stadda oynamayalim..yönetim istifa etsin biz yine Ali Samiyen de oyniyalim..Allah carpsin raziyim..bu ne be!

  9. Size tavsiyem hiç takmayın bu konuları.Toki başkanı saçmalamış taraftar ıslıklamış başbakan alınmış polat özür dilemiş falan filan… Bu oyunun parçası olmayın.Galatasaray için tarihi bir günü böyle hatırlamayın…

Yorumlar kapatıldı.