Benzet-me

“Beşiktaş’ı R.Madrid’e benzetiyorum. Tam bir yıldızlar topluluğu. Real’in en büyük rakibi Barça lider. Türkiye’de de aynı renkleri taşıyan Trabzon zirvede.”

Guti Hernandez

“Benzet-me” için 11 yorum

  1. 1- Koko B daha önce Liverpool maçında Yattara’nın Gerarrda çalım atmak güzel olacak lafına imalı imalı “Anfield tedirgin” demiştin.
    2- Muzo B wikileksin saçma sapan bir dosyasını burda yayınlamıştın ben o zamanda konuşmuştum. 2004 yılından bahsediliyo ve Faruk Özak’ın başkanlığı deniliyo.
    Ben mi ilgincim alındanım yoksa siz mi ilginçsiniz? Evet yaklaşım olarak muhteşem bir blog sahibisiniz, bu yönünzle ilginçsiniz ve seviyorum bu ilginçliğinizi. Ama bana söylediğiniz ilginçlik sizde de var mı bilmem

  2. @kaiser; espri kaiser espri… kavrayamayıp düşmanlık olarak düşünmek senin fikrindir. Wikileaks iddiasını da sanki Muzo yarattı:) İddayı buraya taşıdı altında yorumu bile yok…

  3. Yazılarını keyifle takip ediyorum ama bu Trabzonspor düşmanlığın beni sitenden soğutuyor. Ha diyeceksinki sen beni sevmesende olur, ama footballove diye yazmışsın, sen sevdiriyorsun bari soğutma!

  4. Tamam Messi benzetmesi abartılmış olabilir ama oynadığımız oyun itibariyle şu an Türkiye’nin Barcelonasıyız!

  5. @kaiser; ben öylesiniz ya da değilsiniz diye yorum yaptım mı? okuduğum birşeyi ilginç bulup bloga taşıdım. neresinde bunun düşmanlık? Evet iyi top oynuyor Trabzonspor ve sezon sonunda şampiyon olacak bence onu da belirteyim… İlginçsiniz hakkaten…

  6. trabzon dusmanligi yok da alinganlik var sanki biraz kaiser… 🙂

    oyun itibariyle de birak trabzon’u, barcelona’ya benzetecek baska takim yok dunya uzerinde su anda ne yazik ki. guti hazretleri de zaten “ayni renkleri tasiyan” demis.

  7. yuhahah benzetmeye gel hakkaten. lionel jaja haha hiç gülüceğim yoktu. çok sağolun bu post için.

  8. guti güzel demiş hoş demiş de takımın liderin 14 puan gerisinde oldugunun farkında değil heralde.
    yine tıksırana kadar içmiş mi napmış bu evlat …

  9. @kaiser bence alinganlik yapiyorsun.
    uzun zamandir takip ediyorum blogu, hic bi konuda ayrim gormedim. en azindan trabzonspora yapilan bir yanlis durum gormedim. bunu tum samimiyetim ile soyluyorum. blogun sahipleri ile hic bi baglantim yoktur. yani onlari ovmek icin boyle bir yorum yapmadim. tekrar soyleyim. cidden hic bir zaman trabzonsporu aşalıyacak bir durum olmadi olcaginida sanmiyorum.

Yorumlar kapatıldı.