Eleştirenlere…

“Orada Türkçe konuşmak ben de isterdim ancak çeviri için gerekli hazırlık yapılmamıştı. Ya Almanca ya da İngilizce konuşmam gerekiyordu. Ben de Almanca’yı seçtim. Beni bu konuda eleştirenlere ben de birşey sormak istiyorum. Onca dünya yıldızının arasında bir Türk ödül alıyor neden sadece bir Türk gazeteci töreni yerinde takip ediyor?”

Hamit Altıntop

“Eleştirenlere…” için 9 yorum

  1. Az once Beyaz show da canli telefon ile baglandi.
    Kendisi aynisini soyledi, Hamit gibi birini el ustunde tutacaklarina bu sekilde elestirmeleri akil almiyor

    TFF nin de kimseyi gondermemesi cok acayip, Mesut Ozil gibi almanya yi secmis olsa daha bir cok yere gelirdi Hamit

  2. ya biz hakikaten çok acayip bir milletiz.adamın şu omru hayatında en çok kullandığı dil almanca tabi ki almanca yapıcak konuşmasını.ki biliyoruz ki oradaki insanlarımızın çoğu çok turkçe konuşmadıkların turkçe rop. ları anlaşılmıyor bazen ne dedikleri.adam bizi gururlandırmış biz hala neden almanca yapmış diyoruz.saçmalıyoruz bazen hem de çok

  3. Dinlerken benimde aklıma geldi fakat isim Hamit Altıntop olunca altında bir şey aramadım.Çünkü bir şey bulamazsınız.

  4. Sanki Türkçe konuşsa bir şeye yarayacak da niye konuşmadı diye eleştirmişler.Ne kompleksli insanlarımız var ya.

  5. Kazım da ingilizce konuşuyor, doğru dürüst Türkçe bilmiyor diye milli takımdanmı atalım? Herkesin yetiştiği bi yer var o adam (Hamit) yabancı bir memlekette doğup büyümüşken kendini Türk hissedip bu ülkeyi seçmesi tenezzülsüz zaten yapması gerektiğini yapmıştır, bunaltmaya gerek yok..

  6. bazen anlamakta güçlük çekiyorum ülkemin insanlarını… birde Hamit i düşünün!

  7. hamit gerçekten konuşmak istediğinde çok güzel konuşan biri azerbaycan maçından sonra söyledikleri çok doğruydu ve gerçekten dolmuştu o maçtan sonra şimdide haklı ne var yani sneijder’de ingilizce konuştu hollanda’da kimse bu adam niye ingilizce konuştu dmemiştir

  8. Aynen böyle düşünmüştüm, hatta eleştiren arkadaşlara “Belki Türkçe çeviri yapacak tercüman yoktu orada” demiştim. Ayrıca güzel de laf sokmuş anlayabilene.. İşimiz gücümüz eleştirmek.

Yorumlar kapatıldı.