Bir tarih değişiyor

38 yıldır Adidas’ın sponsor olduğu Fransa Milli takımını artık Nike’ın ürettiği formalarla izleyeceğiz. Formalar henüz piyasada yok ilk tanıtım 17 Ocak’ta. Gerçi anlaşma bundan 2 sene önce 22 Şubat 2008 tarihinde Ocak 2011’den itibaren geçerli olacak şekilde imzalanmıştı. 7 senelik (2011-2018) sözleşmenin bedeli 320 milyon euro.

Adidas’ın 3 çizgili ünlü mavileri artık Nike’ın. Büyük darbe. Tanıtıma kısa bir süre kala Nike reklamlarında elbette Cantona ve iddialı bir slogan;

“Sizi tekrar rahatsız etmek üzere!”

“Bir tarih değişiyor” için 12 yorum

  1. @Selocan

    Direk birinci ağızdan duymadım ama birinci ağızdan duyan bir arkadaştan aldım haberi. Sonuçta transfer haberi de değil, “bakkalın çırağı” konumuna koymayalım. =) Arkadaş’ta kendi ilgi alanı olmadığı için deşelememiş konuyu, transfer öncelikli şu an onun için.

    Arkadaşın ağzından: “Aslantepe’nin getirisi sayılır. Tabi kulüp alacağı paraya bakar ama çok büyük ihtimal Nike ile anlaşacak kulüp.”

    Yine sorar deşerim konuyu, yeni bilgi olursa haber veririm.

  2. @ Matthias

    Nereden duydun bunu ? Uzun zamandır aldığım en güzel haber 🙂 Bloga da yazarım konuyu açarsan az biraz.

  3. @lucarelli; bu cümlenin çevirisi baya zorladı. dame de sion mezunu bir arkadaşıma danıştım o da tam türkçesi olmadığını ve yaklaşık olarak böyle çevrilebileceğini söyledi. neyse önemli olan slogan değil. darbeyi vurmuşlar cantona’yı da çakmışlar:)

  4. manu icin bir nike ilani vardi. sorry eric no collar!
    o geldi aklima, aradim bulamadim.
    boyle bir spor reklam dizisi olabilir belki.

    yorum okuyanalardan bilen, bulan olursa benimle paylassin lutfen.

  5. Cümlenin çevirisi tam uygun düşmemiş sanırım. Tam olarak “lütfen rahatsız edin” olmalı birebir çevirisi.

Yorumlar kapatıldı.