Ancelotti+Abramovich dışarı

Liverpool ve Roy Hodgson ayrılığı beklerken Chelsea’de de işler karışıyor. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve umut vaad etmeyen futbol taraftarı sinirlendirmiş. Takımın son antremanında tesislerin önüne iki pankart asılmış.

Pankartlardan biri başlıkla aynı zaten. Diğeri ise futbolculara sitem; “Hiçbiriniz bu formayı giymeyi haketmiyorsunuz!”

Pankartlar hakkında sorulan sorulara Ancelotti’nin cevapları ise çok rahat. “Eğer protestoyu 1 kişi yaptıysa sorun yok ama eğer İtalya’daki gibi 1000 kişi toplanmışsa başa çıkmak zor.” Abramovich’ten almış koltuk garantisini takılır gibi bir hali var Ancelotti’nin. Aman dikkat taraftar onunda kellesini istiyor.

Ama hakkaten ne oldu sezon başında o tıkır tıkır top oynayan takıma diye düşünmeden edemiyor insan. Premier League seviyesinde kadro genişliği ne kadar önemli bir husus bir kez daha anlıyoruz…

“Ancelotti+Abramovich dışarı” için 2 yorum

  1. beddua etmiştim Arsenal’in gerisinde kalır inşallah uefaya bile gidemez diye tutmaya başladı 🙂

  2. Chelsea taraftarı da manyak herhalde. Ulan herifler geçen sene kök söktürdüler, rekor gol sayısı ile şampiyon oldular, bu sene lige yine aynı hızla başladılar. Her takımın başına gelecek talihsizlik bu, daha koskoca bir yarı daha var. Bir anda herşeyi unutup Ancelotti’ye ve Abram’a yüklenmek de nedendir ? Bizim taraftarlardan da saçmalar anlaşılan. Bir de Abram olmasa herifler bugün ingiltere’nin 5., 6. büyüğü olarak yollarına devam ediyor olacaklardı. Belki de bir Leeds olacaklardı. Akıllı olsunlar.

Yorumlar kapatıldı.