Tevez işi karışık

Kaç zamandır bir huzurluğu vardı zaten. Ailesini özlediğinden, futbol oynamaktan sıkıldığından açık açık devamlı bahsediyordu. Mancini ile arasının nane olduğunu bilmeyen de yok.

Dün İngiltere’de yükselen dedikodulara göre Manchester City yönetimine yazılı başvuruda bulunarak ayrılmak istediğini bildirmişti. Bugün ise City yönetiminden açıklama geldi. Tevez’in ayrılma isteğini doğruladılar. Hayal kırıklığına uğradıklarını belirterek Tevez’in isteğini reddettiklerini açıkladılar.

Manchester City yönetimi ayrılmak isteyen bir isimden yeterince verim alamayacağını düşünüp Tevez’e yol verir yerine de parayı basıp yeni bir isim alır diyordum ama tam tersi oldu. Bugüne kadar Premier League’de City formasıyla 50 maçta 33 gol atan bir Tevez var ancak bu gelişmelerin ardından düşüş yaşayacağı kesin.

Sezon sonuna kadar dayanır ardından resti çeker Tevez. Futbolcu gitmek istiyorsa tutamazsın bugüne kadar bunun örneği çok. Arjantin’e dönüp futbol hayatına orada devam edebilir ya da tamamen futbolu bırakabilir. Enteresan bir ruh hali içinde şu anda. Avrupa’da kalacağını pek zannetmiyorum.

“Tevez işi karışık” için 2 yorum

  1. bence mourinho’ya göz kırpıyor madrid yolları gözüküyor bakalım artık görcez

Yorumlar kapatıldı.