Mourinho için ölürüm de öldürürüm de

“Mourinho bana bir keresinde yorgun göründüğümü ve bir kaç gün ailemle beraber dinlenmek üzere güneşlenmeye gitmemi söylemişti. Kariyerim boyunca çalıştığım diğer bütün hocalar bana antremandan bahsettiler o ise beni kumsala yolladı. 3 gün İbiza’ya gittim. Geri döndüğümde onun için ölmeye ve öldürmeye hazırdım”

Sneijder’in Football Italia‘ya verdiği röportajdan

“Mourinho için ölürüm de öldürürüm de” için 5 yorum

  1. Mourinho’suz bir futbol camiası düşünemiyorum…diğerleri gibi klüplerinde menajer memurluğu yapmıyor adam gidiyor başarılı oluyor lige bir hava ve değer katıyor renk katıyor…en basitinden premier ligde olan bitenler kimin umurunda artık yada la liga daki inter milan maçları aksine ondan sonra ne olucak diye konuşuluyor.ama bizdeki rıdvan dilmen gibi gereksizler yüzünden sürekli o adamın başarısız olacağı gün beklenir durulur.
    galatasaray taraftaryım ve türk futbolundan nefret ediyorum ama hayatta en zevk aldığım şey de futbol beni buna bağlayan tek şey mourinho ne barça nın pas trafiği ne arsenalin çıkaracağı genç yetenekler nede bir başkası mourinhonun yeni takımı ve bunu nasıl oyantacağı kuracağı sistemi çıkardığı kavgalar falan filan bunlar olmazsa en fazla 1 sene daha seyredilir sonra geri kalan herşeyden bıkıllır.

  2. Bu röportajı france football’a vermiş diye biliyorum. Lig tv de öyle yazıyordu.

Yorumlar kapatıldı.