Alex de Souza Model FB3000

Siz daha Alex’i tartışadurun, kimin kaç Alex ettiğini konuşadurun, kendi bindiğiniz dalı kesedurun. Alex işine bakıyor, hatta öyle bir bakıyor ki şahsi 100 golü geçiyor. Bugün de Fenerbahçe tarihinin 3000, pardon 3001, ay çok pardon 3002. golüne adını yazdırıyor. Siz daha tartışadurun, kimin kaç Alex ettiğini konuşadurun, kendi bindiğiniz dalı kesedurun. Hala. Yarın da. Gelecek hafta da…

Fenerbahçe Alex’in 25 dakikada hat trick yapmasıyla Bucaspor’u bitirdi. Gökhan Gönül mükemmeldi. Stoch ters tarafta durmadan indi bindi, sonunda bitti. Niang fiziksel olarak yeterli seviyede olmadığını söylüyor ama daha da kuvvetlenince Ediz gibilere kolay gelsin. Mehmet Topuz bir öyle, bir böyle. Yobo’nun bonservisi hemen verelim, hatta nüfusumuza geçirelim.

Cristian’a birşey diyemiyorum ben artık. Umurunda olsa olacak sanki ama bu kadar mı mikikikilemez bir futbolcu? Zorunluluktan oynuyor, yolu açık olsun. Yerine devre arasında şöyle sağlam bir 6 numara alalım artık lütfen. Çok paslı Santos ile Cristian çok kankalar. Bu ruh halini birbirlerine geçiriyor olmasınlar?

Gökay’ın hiç sırıtmadan sahada olması bana çok büyük keyif veriyor. Fantom Abdülkadir’i de gelecek sezondan itibaren görmek istiyoruz; yeter bu kadar kiralık. Semih girdikten sonra imzası verkaçlar ile attığı ve attırdığı gollerse işin artık ballı kaymağı.

Hala büyük maç kazanamadığımızı hatırlamak lazım ama. Kolay maçlarda dörder dörder atıyoruz ama ikişer ikişer de yiyoruz. Bu yıla kadar tam tersiydi, Fener büyük maçları alırdı. Ama işler değişti, artık vizyonda Aykut ile devrim yolcuları var.

Bindik bir alamete..?

“Alex de Souza Model FB3000” için 4 yorum

  1. Şu kadıköyde oynanan maçlardaki karın agrımı geçirdiler ya buyuk maç kazanamasakta razıyım..70 dakika al gulum ver gulum Alex bişey yapar nasıl olsa mantığıyla maçı oynayıp olmayınca da evinde saçma sapan diyarbakırlara kasımpaşalara puan verip sami yende 90 dakika kapanıp selçukun uzaktan sutuyla kazanıcaksak ben almıyım..30 da maç 3 sıfır olsun ben koltuguma oturup rahat rahat gokayı ızlıyım..Bu sene şampiyon olmasakta olur, ben bursayı antepi deplasmanda yenmesemde olur evimde atıyorum ya 4-5 yeter bana..Zaten yendiğimiz her takım tuh kaka yenemediğimiz takım cıkınca da fener tuh kaka..Antalya eskisehir genclerbirligi konya buca hepsi kotuydu..Ama super trabzon evinde eskisehirle berabere kaldıgında bile super..Daha 2 hafta once 4 yedi bizden..Olsun Fener kotu buyuk mac kazanamıyor..Su 30 yasındaki ernstle ibrahim uzulmez bizde olsa simdiye sampiyon ılan edılmıstık kimse farkında degıl..İBB ye de yenilebiliriz ama bu takım 2. yarıda bambaska bı takım olucaktır emın olun..Bir takım komple degısmıyor malasef zaman gerekıyor..Cristian Santos Bilicayı artık kımse tutamaz..Serdar Azizle Hasan aliyi alabılsek keske de kayserı de bu durumdayken satmaz..

  2. alex 102 gol attı tahminim bir o kadar da asisti var yani kaba hesapla takımın attığı 3000 golün 200’ünde katkısı var bu da fb tarihinin 1/15 i yapar muazzam bir istatistik bir beşiktaşlı olsamda alex’in daha türkiye’de kalmasından yanayım samsunspora attığı gole hala bakıyorum

Yorumlar kapatıldı.