Misimovic kadro dışı

Transferin son gününe kadar kapısında yat. Misi misi pisi pisi geldi gelecek de 2 buçuk ay sonra paf takıma yollasın. Enteresan. 76 numara hala A takım antremanında türkü söylüyor fatura uyum sürecinde denebilecek isme çıkıyor.

Futbol komedi Galatasaray Spor Kulübü. Yönetiminden teknik heyetine…

“Misimovic kadro dışı” için 6 yorum

  1. Bunca rezilliğin,takımdaki bu sorumsuzluğun,ruhsuzluğun sebebi Misimoviç’e yüklenmiş öyle mi?Servet,Mustafa Sarp,Ayhan gibileri dururken daha geleli bi kaç ay olmuş,ailesinden ayrı olduğu için problemler yaşayan ve bu oyununa da yansıyan Misimoviç SADECE KÖTÜ OYNUYOR DİYE a2 takımla antrenmana çıkarılacak kadar küçük düşürüldü öyle mi?!Bu takıma ne ruhsuzlar,ne paragözler geldi de bunlar yapılmadı bu nedir ya sinirden deliye döndüm.
    Bu Misimoviç’i kaybetmek demek.Geçmiş olsun bu saatten sonra ne hayır beklenir bu adamdan.Servet gibi formayı satan,teknik direktörünün arkasından kuyu kazanlar bu takımda tutulmaya devam etsin.Bakalım sonumuz nereye varacak!

  2. Hagi’nin kolay kolay adam harcamadığını biliyoruz. Öyle bir hava yaratılıyor ki sanki Hagi bütün bu yaşadığımız kötü günlerin faturasını Misimovic’e çıkardı! Hagi’nin Ümit Karan’ı kadro dışı bırakmasını vs. hemen unutunuz yahu.

  3. Bu sefer pek katılamıyorum. Misimovic -bizden saklansa da bu- belli ki kiralık getirilmiş. Ya da işte özel bir anlaşma tarzı mesele ile takıma katılmış. Hagi basın toplantısında kiralık oyuncu istemiyorum derken Misimioviç’e söylemiş olabilir bu lafı. Zaten konuşuluyordu da demek ki gerçekmiş. Servet satılmışı ve takımda ki diğer ayarı bozuklar hala o formayı giyiyorken Misimoviç’ten başlanılması doğru değildi tabi. Ancak bir adamın uyum süresini atlatması veya atlatamaması ayrı bir mesele kendini maça vermemesi ayrı bir meseledir. Biz sahada daha uyum sağlayamadı bu adam derken belki de hiç oynamayı istemeyen bir adam vardı. Hagi bizden iyi görüyordur mutlaka.

    Dediğim gibi Servet türünden adamların hala takımda olması bana fena koyuyor ancak oynamayacak bir adamın da tutulması belki de yanlış bir hamledir. Hani Üstadın yapamadığını erken yapmakta fayda vardır belki. Hagi ve Tugay’a bu konuda güvenmek istiyorum. Ama bu meselenin arkasından da Polatlar çıkarsa oturup ağlarım.

  4. yönetim 8 milyon euro’ya forvet alsaydı bunları hiç konuşmazdık. takımda kesinlikle çok daha ii yerlerde olurdu. dolu ortasahaya bi 3. sınıf daha adam alırlarsa böle olur. bn mustafa sarp konusunda sizlere katılmıorum. bnce cana’dan çok farklı değil. hatta elinden geldiğince koşuyor. ama sadece koşuyor çnkü kapasitesi o kadar. Ama bnce mustafa sarp her zmn bu kadroda olmalı en azında alternatif olarak. ama servet’i, maç satmış ve hala satmaya ve bunu umursamamaya dwm eden bi adamı burada görmekten utanıorum. bide anlayamıorum bu a2 takımda hiç mi forvet yok ta hep kewell pino fln oynuor? a2 maçlara forvetsizmi çıkıyor.?.

  5. 8 milyonluk ELANO ve servet ve ayhan mustafa sarp sabri gibi adamlar durruken ve en basiretsiz ta kendisi olan bu yonetium dururken , neden bu adam i galatasaray in son 2 senedeki cokusu

    Bir ara KEMAL DERVIS gelmisti turkiyeye adami suclu ILAn ETMISlerdi buda ona benziyor

  6. aslına bakarsanız 96 dan beri yeni stadın bir türlü bitirilememesi 220 mil dolar borç amator subelerdeki birkaç istisna dısındaki rezil sonuclar tüm bunların sorumlusu bu misimoviç denen adamdır .Bunca yaptıgı sey uzerine 3 4 senedir istikrarsız ne yaptıgı belli olmuyan futbolcu kalitesinden bile bahsedemeyeceğmiz bir takımda yaptıklarını tartısmaya bile gerek yok .İyi oldu şimdi ucarız kaçarız kendine gelen ruhumuz ile birlikte tum camia kenetlenip elendiğimiz euro league de bile şampiyon oluruz 13 puan geriden gelip ondeki 9 takımın herbirine 13 puan fark atarız hem 13 ugursuz derler bakın bize ugurlu geldi basarsızlıgımız bas sorumlusunu defetme sansı getirdi bize o cesareti bir turlu bulamıyorduk ya sukurler olsun.Su takımda savunacagınız su yonetimde savunacagınız bir adam varsa eger siz GS lı değilsiniz!!!

Yorumlar kapatıldı.