Kiralık oyuncu istemiyorum

Başlık Hagi’ye ait. Dün akşam basın toplantısında söylediği sözlerden birisi. Peki Galatasaray’da kiralık futbolcu kim var diye bakıyoruz. Tek isim Insua. Fatura ona mı yoksa Hagi’nin bahsettikleri arasında yüreği kiralık olanlar da var mı? Umarım vardır. Olmalı.

Haftalarca futbolcuların bazıları yüreğiyle oynamıyor, kaçak dövüşüyor dediğimizde; Rijkaard’ın suçu yanlış yerde oynatıyor taktı bir sisteme deniliyordu. Bazıları bana güvenilmiyor diyordu. Şimdi ne oldu? Taraftar 2 hafta önce golüne sevindiği adamı dün niye yuhaladı? Bilmem kaç tane teknik adamı harcayan yönetimi dün ilk defa neden istifaya davet etti? Ne değişti? Birileri bana anlatsın. Yoksa oralarda da son dönem kiraları ödenmeyen kiralık isimler mi var?

Kağıt üzerinde kiralık olarak gözüken tek isim var ama maalesef camianın için öyle ya da böyle kiralık adam kaynıyor. Yazık.

“Kiralık oyuncu istemiyorum” için 7 yorum

  1. @ koko, dönmüşsün, en azından nete:)) şimdi bn yüzeysel başkanımı istiorum desem, kızarmısın bna:))) yanında peter kenyon’ı olan yüzeysel başkanı????

  2. @koko; mehmet helvacı’nın yaptığı açıklamalara bak. kafa mı buluo bnlar? nsl bi koltuk sewgisi bu..

  3. hepsi Allahndan bulsun,yetenegi olmayanlara bise demiyorum aslnda ali turan gibi adamlara yani, onu buraya getirende serefsizlik ama karaktersizlerin Allah belasini versn, hepsinin gtmesi lazm bu takmdan… servet ,ayhan, zan ,sarp, aydin ,ali turan ,balta…su yonetimden birisi bi yigitlik yapip ciksa dese ki, bu isimlern takmla alakasi kesilmistir ama devre arasi bu kdr futbolcu alamayz o yuzden sezona alt yapidan gelen gecnlerimzle devam etcez, nasl sevinrm nasl gururlanrm anlatamam, o cocuklarn hrsi ,azmi ,parcali aski bizi ilk 5e sokmazsa ben bise bilmiyorum..

  4. Simdi servet ve ayhan ve sabri ve yonetimde gitti mi Gelecegin galatasarayini kurariz 🙂
    Ama o degil Olumune cim bom bee

    Ne olursa olsun rengine hastayim:(

  5. Kiralık oyuncu derken Hagi muhtemelen Misimovic’i de işe dahil etti.
    Zira sözleşmesinde sene sonu geri gönderebilme(!) opsiyonu olan adam, opsiyonlu kiralık(!)’dan hallice olur..

  6. Hagi orda devre arası yapılacak transferleri ima etti. Yayınlayan davarlar kafalarına göre kestikleri için sadece verdiği cevabı duydu herkes..

Yorumlar kapatıldı.