Tercüman?

“Bazı oyuncuların tavrı bana göre normal değil. Gereken yapılacak”

Hagi

Birileri diyemeden gönderildi. Dese de tercüme edilemezdi zaten. Neyse artık önümüzdeki hocalara bakcaz…

“Tercüman?” için 4 yorum

  1. RİJKAARD gitti takım düzeldi diilmi? 4 senede 7 hoca ile çalışan hersene geleceğin takımını kuruyoruz deyip gelen giden oyuncuların sayısı 50’yi geçen ve bunları icraat sayan yönetim sütten çıkmış akkaşık. en önemlisi nsl bi satılmış taraftar grubu ki bu UA bu 4 senede ilkkez dün yönetime bağırabildi. onda da noldu biliomusunz, stadın ışıkları anında söndü, müziğin sesi sonuna kdr açıldı. ben bunu sölemekten hiç çekinmedim, çekinmeyeceğimde. kendi şirketlerini yönetmekten ACİZ insanlar türkiyenin en önemli markasını nsl yönetebilirler.?.

  2. Bugün Servet’i yuhalarken, dün seervet seervet diye inleten kişiler bu tribünü yönetiyorsa, muhalefeti de iktidarı da bu kulubü dibe itiyorsa, ne de olsa bizi gönderemezler topu oynamasakta paramız cepte diyorlarsa, maç başına para almasın diye en iyi oyuncunu ipe ipe 90dk oynatamıyorsan orda çook büyük sıkıntı vardır. Tünelin sonundaki ışığı gören Adnangillere de lafım, o ışık neyin ışığı iyiden iyiye anlamışlardır umarım. Hagi’yi de Tugay’ı da harcayın bakalım o zaman neler oluyor.

  3. @kahin; bugüne kadarki küfürlü yorumlarını yayınlamamamın sebebi kafanın hiç çalışmıyor olmasıydı hala da aynısın maalesef…
    burada yazdıklarım hep futbolcuların formanın hakkını vermediği yönündeydi ama ne yönetim ne de teknik kadro bunu dile getiremedi çünkü futbolcuya dayalı düzen var. rijkaard’ın boyuna posuna değil duruşunaydı desteğimiz yoksa adamı nüfusumuza geçirecek halimiz yok.
    bi’ kavrayabilseydin keşke. hagi geldiği gün kadrodaki o adamları da temizleselerdi belki de bu gece yaşanmazdı ama iş işten geçti maalesef…
    şimdi yönetim istifa futbolcular sahtekar bağırsınlar sabaha kadar.

Yorumlar kapatıldı.