Kaptanlık

“Arda sakat Ayhan cezalı bu akşamki Antalya maçında kaptan Sabri.” – Bugün birkaç yerde okuduğum haber.

Bir takımın kaptanı olmak için illa altyapıdan yetişip kadrodaki en uzun süre o formayı giyen kişi olmak mıdır kriter? Yoksa sahadaki duruş, mücadele ve “lider” özellik mi?

Neill gibi adam varken şu kadroda Sabri o bandı taşıyacak yazık. Gerçi bana kalsa Neill’i 1. kaptan bile yaparım. Türkçe bilmiyo’ filan hikaye. Hakemin çaldığı düdük sonrası gidip itirazla kararı değiştiren mi olmuş?

“Kaptanlık” için 7 yorum

  1. ” Türkçe bilmiyo’ filan hikaye. Hakemin çaldığı düdük sonrası gidip itirazla kararı değiştiren mi olmuş? “

    Burası çok hoşuma gitti güzel yazmışsın

  2. bnm 1. kaptan adayım kewell. ama sürekli oynamıyor tabi. baros ta şüpheliim. adam aldığı kartların %80’ini hakeme itirazdan alıyor.. yani tercihim 1. kaptan kewell, 2. kaptan Neill. ama hiç tereddüt etmeden söleyebiliceğim şey gs’nin kaptanı arda olmamalı. sabri takımda bile olmamalı ya, kaptanlığına hiç girmiiim:)))

  3. Galatasaray’ın yerli profili her zaman aşırı milliyetçi ve yabancı düşmanı bir yapıda olduğundan kaptanlık asla yabancı birine verilemez.Lincoln’e kaptanlık verildiğinde sabri ve çetesinin çıkardığı tantanayı hatırlayın.Yabancı hayranlığından girip Türklere
    değer verilmiyordan çıkar takımın içine eder bunlar.Arda son röportajında yine “Ülkede yabancı hayranlığı var.Biz yerlilere değer verilmiyor.”tarzı açıklamalar yapmıştı.

  4. Kulube yeni gelmiş olmasına rağmen Marsilya’da 2 sene kaptanlık yapan ve Sunderland’de de kısa sürede kaptanlık yapan Lorik Cana ilerleyen zamanlarda “lider” yapısıyla Galatasaray kaptanlığına en büyük adaydır kanımca.

  5. Arda varken başkalarının kaptan olarak düşünebilmek bile Arda’nın neden gitmek istemesinde haklı olduğunu anlatıyor aslında. Bu taraftar kaptanına önce sana Paris Hilton yakışır diye bağırmış, sonra da kimisi sinema kapar diye bağırıp takımdan soğutmuştur. Kendi yetiştirdiğimiz değerlere sahip çıkmak yerine benim de çok sevdiğim Harry Kewell dahil yabacılara kaptanlık verme fikri açıkcası beni utandırıyor. Kaptanlığı hak edecek yabancılar olabilir ancak biz en büyük oyuncumuz zaten kaptanken onu destekleyeceğimize deplasmanda oynamamak için devamlı sarı kart peşinde koşan Baroş’a kaptanlığı yakıştırabiliyoruz. Helal bize!!

Yorumlar kapatıldı.