RIJKAARD’IMIZI UĞURLUYORUZ

*Herşey maksimroger adlı okuyucumuzun yorumuyla başladı öncelikle ona teşekkür ederiz.

Bu camianın onu istifaya davet edenlerden, altını oymaya çalışanlardan ibaret olmadığını göstermek, teşekkür etmek ve sadece “alkışlamak” için onu ve ekibini havaalanından uğurlamak istiyoruz.

Yapmamız gereken tek şey İstanbul’dan hangi gün hangi saatte ayrılacağını öğrenmek. Oluşuma bloglarından destek verecek, buraya yorum yapacak, gelecek, gelmeyi aklından geçirecek herkese şimdiden teşekkürler!

Hep gelenleri anlamsız şekilde omuzlara aldık. Şimdi haketmeden gönderilenleri alkışlamak yakışır bize.

Bilgiler netleşince bu yazıya eklemede bulunacağız.

SON ULAŞABİLDİĞİM BİLGİ;

DAHA ÖNCE DE SÖYLEDİĞİM GİBİ RİJKAARD PERŞEMBE GÜNÜ İSTANBUL’DAN AYRILIYOR. SAATİNİ HALA BİLEMİYORUZ. LİG TV’DEN ULAŞABİLDİĞİMİZ BİLGİ ŞİMDİLİK BU KADAR. UMARIM SAATİNİ DE ÖĞRENİP EN KISA ZAMANDA BURADAN AÇIKLAYABİLİRİZ.

EDIT:

ARKADAŞLAR BENDEN BU KADAR. TEK BAŞIMA UĞRAŞABİLDİĞİM KADAR UĞRAŞTIM. BAYA SORUŞTURDUM AMA YARIN İÇİN SAAT BİLGİSİNE ULAŞAMADIM. BİR BİLGİYE ULAŞAN OLURSA YORUMLAR KISMINA YAZSIN YAYINLAYALIM. EN AZINDAN BÖYLE BİR OLUŞUMA DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

PERŞEMBE SABAHI NTVSPOR ENİS BERKİ’DEN TWİTTER’DAN GELEN BİR HABER; Antalyaspor maçında Rijkaar’da plaket verilcekmis sonra gidecekmis ne kadar dogru bilmiyorum…

*Bir rica; Bu olayı Adnan Polat’ı veya yönetimi protesto etmek için yapmıyoruz. Tek amaç Rijkaard’a veda. Lütfen buna özen gösterelim.

“RIJKAARD’IMIZI UĞURLUYORUZ” için 156 yorum

  1. Ne zaman gideceğini ben de merak ediyorum. Eğer gideceği zaman iş de olmazsam havaalanında haksız bir şekilde gönderilen Rijkaard’a son kez ben de veda etmek istiyorum.

  2. Eğer İstanbul’da olsaydım mutlaka katılım gösterirdim.. Biz Galatasaray’lıyız bize de bu yakışır.. Akıl eden ve katılan herkese teşekkür ediyorum..
    Frank Rijkaard bir beyefendiydi bize de O’nu Galata Sarayı Efendisi gibi uğurlamak düşer..

  3. Organizasyon erken haber verilirse Antalya’dan uçağa atlayıp gelicem…

    lütfen erken haber veriniz…

  4. Galatasaray’lı değilim hatta Türkiye’den hiçbir takımla gönül bağım yok!
    Ama şu yukarıdaki düşünce bence harika, keşke İstanbul’da yaşıyor olsaydım gelmek için elimden geleni yapardım sanırım.
    “Bu ülkede bazı şeyler değişebilir” umudu doldu içime.
    Düşünen, planlayan, harekete geçen herkesin aklına sağlık.

  5. Şerefsizim benim aklıma gelmişti diyorum:))

    Eğer mesai saatleri dışında olursa orada olacağım.Ve hatta ortak bir metin,manifesto hazırlanırsa http://www.scarfaroundmyneck.com blogu olarak yayınlarız. eminim ki bir çok blog yayınlar. Tek korkum ya çoktan gitmişse…

  6. mutlaka ben de gelmek isterim. dönüş saatiyle ilgili bilgi bulunabilirse çok iyi olur.

  7. Bunu hak edecek yegane insanlar onlar… Zamanı öğrenirsek geliriz… Ben kollarına yapışıp gitmelerine izin bile vermeyebilirim.

  8. Valla millet olarak dünyada isim yapmış ve kariyerleri başarılarla dolu olan oyuncu-antrenörleri harcamak konusunda yüksek potansiyelimiz var.Sabrımız sıfır.Hayalgücümüz yok…Herkes t.direktör,herkes yönetici….Türkiyemizde işler bu şekilde yürüyor…Ben açıkçası Fanatik Fenerbahçe taraftarı olarak Rijkaard ile yolların ayrılmasını yönetimin taraftar baskısından kurtulmak için ( FenerBahçe derbisi öncesi) aldığı bir karar olarak düşünüyorum..Ama bence olası bir derbi mağlubiyetinden sonra Rijkaard’a çok daha fazla ve haddinin aşan saldırılar ve eleştiriler gelebilirdi..Belki bir bakıma iyi olmuştur..Adam boşuna haketmediği !!! şeylere maruz kalabilirdi pazar günü..Hayırlısı olsun…

    p.s: Umarım Fatih Hoca gelmez…Çünkü aynı bizim 2.Daum vakasına döner olay…

  9. nihai bir kararım oluşmamakla birlikte bazı kararlara vardım.ama bu kararları şu an açıklayacak durumda değilim….
    haber bekiyorum , uğurlayalım bu güzel insanları.

  10. kesinlikle bnde gelicem. lütfen belli olur olmaz hmn organize olalım..

  11. Valla ne yalan söyleyim bugün çok üzüldüm.Galatasaray aşığıyız dedik bi ağzımıza sıçmadıkları kaldı.Onuda bugün yaptılar.Bİter abicim bu sevda bukaadar yani.Marat’ın dediği gibi bi manifesto yayınlanırsa ki taraftarın yuhaladığı rijkaard’a olucağını zannetmiyorum ama olaki yayınlanırsa seve seve destek veririm.

  12. Rijkaard gönderildiği gibi klübe fax attım “şu tarihi bize verin bari bir yararınız olsun” dedim. Umarım hocamız da gidiş saatini bizimle paylaşır ve GS taraftarının gelirken omuzlarda karşıladığı adamları, nasıl omuzlarda gönderdiğine, GS’lıların sevgisinin nasıl sahiplenici olduğuna tüm türkiye şahit olsun. Biz asıl suçluları biliyoruz hocam demek için orada olacağız

  13. Kesinlikle çok doğru hareket. İşten güçten, gelemeyeceğim, ancak tüm samimiyetimle destekliyorum. Rijkaard, Neeskens gibi adamlar fazla gelmiyor ülkemize. Geldiğinde de ne yazık ki hakkettikleri iş ortamını sağlayamıyoruz kendilerine. Şimdi ise, Rijkaard ve ekibini gönderip, yerine Daum’u getirmeye çalışıyoruz. Anlamak güç, çok yazık. Halbuki Adnan Polat’ı Ntvspor’daki röportajında dinleyip, biraz olsun umutlanmıştım bir zamanlar…

  14. İşi gücü bıraktık zaten böyle bir haber karşısında bugün yas ilan edip bütün çalışmalarımızı durdurduk.Takip edip, katılacağım.

  15. bu sayfayı facebookta twitterda sosyal aglarda paylaşmak gerek. bi facebook grubu falan. şu an gsnin facebook sayfasına sürekli flood yapmaktayım. yardımlarınızı bekliyorum. ilk defa böyle bişey yapıyorum. sırf su adama yapılan haksızlık yanlarına kar kalmasın diye.

  16. arkadaşlar eğer istediğimiz gibi olur da gidersek bence şöyle bir pankart hazırlayalım..Adnan is not Galatasaray, We are Galatasaray!!

  17. Eğer böyle bir şeyi yaparsanız, benim gibi çoğu futbol sevdalısının teşekkürlerini kazanırsınız. İNŞALLAH kalabalık bir grupla, uğurlarsınız…. Kendi sitelerimde de sizin yazınızla, sizin oluşumunuza destek olmak istiyorum… Kolay gelsin

  18. @marat; biz oraya ne adnan polat’ı protestoya gidiyoruz ne de başka birsey. tek amaç rijkaard’a güzel bir veda yapmak..

  19. Kesinlikle sonuna kadar destekliyorum. İstanbulda değiliz ama okurlarımızdan mutlaka İstanbulda olupta Rij’i uğurlayacak vardır. Umarım bir an önce gün ve saat belli olur.

  20. İzmirden kucak dolusu teşekkür bu organizasyonu yapanlara. Hayatımda kimseyi karşılamaya havaalanına gitmedim ama Frank Rijkard’ı uğurlamaya gelmek isterdim. TEŞEKKÜRLER. Umarım dünya basınında yer bulacak kadar insan toplanır.

  21. gidiceksek yönetimi protestoya değil, rijkaard ve neeskens gbi 2 futbol bilginini layıkıyla uğurlamaya gidellim..

  22. Ankaragüçlüyüm ve bir futbolsever olarak Rijkaard’ın ülkemizden ayrılmasına üzüldüm. İstanbul’da bulunuyor olsaydım Galatasaray’lı olmamama rağmen futbolsever olarak uğurlamaya gelirdim. Umarım bu organizasyon gerçekleşir.Çünkü Rjkaard bunu fazlasıyla hakediyor.Ayrılmasına Türk futbolu ve Galatasaray adına gerçekten üzüldüğümüde belirtmeliyim.

  23. Takip edecegim burayi. Istanbulda ugurlayamiyacagim ama Hollanda da karsilamaya gelecegim kendisini

  24. Guzel fikir. Uzaktan destek vermek isterim. “Frankie bedankt!” (Tesekkurler Frankie!) diye pankart acilabilir. Hatta tezahurat da yapilabilir. “Frankie bedank, Frankie bedankt, Frankie Frankie Frankie bedankt!” seklinde (okunusu: frenki bödankt). Ama okurken kastettigim melodiyi gormeniz mumkun degil tabi. Evet.

  25. Yok artık. Adamın nasıl bir katkısı oldu? Sırf adı Rijkaard diye mi destekleyeceğiz. Çok saçma.
    Katılmıyorum.

  26. Kesinlikle katılmak isterim böyle bir organizasyona,Frank ve ekibi bunu hak ediyor.

  27. Şunu da atlamamak lazım. Rijkaard ve Neeskens’in eminim sağlam kontratları vardır. Bu adamlar sözleşmelerinin çift taraflı fesh edilmesini kabul ettiler. İsteseler donlarımıza kadar alabilirlerdi. Yıllarda mahkemelerle uğraşabilirdik. Ülkemizde yaşanmadı mı bunlar ? Yaşandı. Bu ayrıntıyı da unutmamamız ve Rijkaard Neeskens ikilisinin nasıl insanlar olduklarına bir de bu açıdan bakmamız lazım. Orkun Özdemir nasıl bir katkısı oldu demiş ya. İnsan gördük biraz. Öyle bir katkısı oldu…

  28. Fikrin sahibine ve organize edenlere sonsuz teşekkürler. İçimden geçen bir şeydi ve inanın imkanım olsa böyle bir organizasyon olmasa bile tek başıma giderdim. İzmir’de olmam ve işlerimin yoğunluğu nedeniyle maalesef katılamayacağım. Benim için de alkışlayın lütfen. Avuçlarınız kızarana kadar hemde.
    Teşekkürler Rijkaard, Teşekkürler Neeskens, Teşekkürler Alberto Roca ve Carlos Cuadrat. Varlığınız bile fazlasıyla yetti bize. Dağa küsen tavşan olmak pahasına, gidişinizle birlikte 30 yıldır taraftarı olduğum kulübümü bırakıyorum. Sizin gibi insanlar tekrar gelene kadar… Yolunuz açık olsun..

  29. allah aşkına gün saat nerde olucağımızı haber verin koşa koşa gelmessem adam değilim

  30. Ah be ah be… Sırf şunun için Türkiye’de olmayı dilerdim. Gittiğinizde Frank’a benim için bir ‘i’m gonna miss you’ deyin ya…

  31. Teşekkürler Rijkaard.. Ve Hoşçakal. Bu incecik bir veda havasıdır. Parmak uçlarıma değen sıcaklığın, incinen bir dönemin yarasıdır. Seni seviyoruz.

  32. Ajansspora teşekkürü bir borç bilmeliyiz. Ntvspor da Rijkaard ın cuma yada cumartesi ayrılacağı haberini aldıktan sonra siteleri gezdim bi kaçtane sitede uğurlama ile ilgili forumlarda arkadaşlar örgütlenmeye çalışıyordu. Ve bunun çağrısı yapılıyordu daha geniş kitlelere duyurmak adına bende buna destek olmak amacıyla Ajansspora mesaj attım ve attığım mesaja istinaden haber değeri taşımasından dolayı ve yine buradaki arkadaşımızın kullandığı fotoğrafın kullanılması ayrıca sevindirdi beni. Umarım amacımıza ulaşırız. Saygılarımla.

  33. RIDVAN DİLMEN ve EKİBİNİ KINIYORUM…. (YAYINLARSANIZ SEVİNİRİM) hocanın gönderilmesin en büyük pay sahibi toplumu yanlış yönlendiren medyada kannat önderi olan ama bu sorumluluğu yerine getiremeyen başta % 100 futbol ekibi rve rıdvan dilmen gibi maç öncesi ve sonrası yorumlarında sürekli tutarsızlıklar olan spor eleştirmenleridir.Güntekin onay az önce bursa maçı üzerinden türk futbolcusunun profilini çizdi bunu bursa daki futbolcu üzerinden değil sürekli yanında oturan fakat her fırsatta hocaya suç bulan ve futbolcuları eleştirirken onları milli futbolcular sıfatından değerlendiren rıdvan dilmene söyliyiceksin.çok sevdiği servet çetin basın mensuplarına bana güvenmessen seni satarım demiştir söyledikleri sözler bunlardır ama yönetim sesini çıkartmamıştır.MANU rooneyi tınlamayabilirken biz servet için bi ikaz bile yapamıyoruz.GS halı saha topcularından kurtulmadığı sürece başarı yakalayamaz.
    tarih belli olursa gelmeye çalışıcam.

  34. Sinan arkadaşım ağzına sağlık.
    Bende eğer uygun bir vakitte olursa katılacağım etkinliğe…

  35. türkiyede yöneticilik başarısı kısa vadede başarıyla ölçüldüğünden ve bu sadece türkiye ligini şampiyon bitirmekle hedeflendirildiğinden,vizyonların darlığı herkesin gözleri kör ediyor,3büyükler arasında teknik direktörlük için dönen isimler hep aynı.terim,lucescu,daum,m.denizli vs. zorda kalan oldumu bu isimlerden birisi kurtarıcı olarak anılmaya başlanıyor,sonrasında eski hocaya sözleşme feshi için verilen tazminatlar,yeni hocanın sözleşme maliyeti,mevcut takımda eski hocanın yaptığı beğenilmeyen transferlerin gönderilmesi ve yine ödenen tazminatlar,gönderilen oyuncuların yerine yeni transferler ve yeni sözleşmeler,maliyetler derken kısa vadedeki çırpınışlar inanılmaz boyutlarda masraflara dönüşüyor.
    anadoluda da durum aynı,bu kez isimler yılmaz vural,samet aybaba,hikmet karaman,hüseyin kalpar,nurullah sağlam vs. şeklinde oluyor.türk futbolunu idare eden bu teknik direktörler yöneticiliği bilmeyen yöneticiler sayesinde güzel ekmek yiyorlar yani,ve tabiki kulüplerce sokağa atılan milyonlarda cabası.
    karşıyakalıyım,ama bu haberi görünce yazmadan edemedim,rijkard alkışlarla uğurlanmayı hakeden bir spor adamı,bunu düşünmüş olan ve uygulayacak olan herkesi tebrik ederim.
    rijkardı uğurlama organizasyonun,kısa vadede başarıyı?,uzun vadede doğru işlere tercih eden yöneticilere güzel bi msj olmasını dilerim ama bundan sonrada pek bişey değişçeğini sanmıyorum.

  36. sevigilmden ayrılmış gibi üzüldüm valla gidecek olmasına

  37. Tebrik ediyorum böyle bir organizasyonu İSTANBUL’DA olsam kesin gelirdim.İstanbulda ki taraftarımızdan bir isteğim var.Fener maçı ne olursa olsun takıma ve yönetime daha stada giderken bir protesto ile karşılaşacaklarını ve tamamiyle protesto ederek 90 dakika nefretimizi tribünlerden hissetsinler.amaç rijkaard dışında herkes suçlu mesajını vermek…

  38. sanıyorum yer Atatürk Hava Limanı olur, zaman bilgisini öğrenebilirsem katılmak için elimden geleni ardıma koymam…

  39. Arkadaşlar kesin gidiş zamanı belli olsun ortak bir yerde toplanıp gidelim. Örneğin Mecidiyeköy’den metro yardımıyla topluca hep beraber gidelim, ne dersiniz?

  40. bu rijkaard sevgisini anlamış değilim ama yinede türkiyede organizasyon düzenlemek yada düzenleyebilmek beni mutlu ediyor.bizde genelde klüp tarafından tutulan 3-5 kişi karşılar adamı v.s v.s neticesinde hoş bi milletiz düşman ülkeyi ele geçirir atatürk çıkmasa baaane baane deriz.inş. başarılı bir vedalaşma olur.sorun bana göre gs traftarının eğitim ve gelir seviyesinin son senelerde düşmesi ve medyada artık fb yerine gs konuşulur olması.çünkü malzeme orada gazete,tv reytingi mükemmel.eskiden medya fb de yapardı bu işleri istemediği adamı yollatırdı.genelde (istisnalar kaideyi bozmaz) rijkaardı destekleyenler aslında rijkardı (ki desteklenecek bi tarafıda kalmadı bence gs tarihinin en kötü dönemlerinden biri) desteklemekten çok medyaya karşılık verebilme çabasında.gidemez edemez biz taraftarız sen karışma ben karışırm kulübe sen git deme ben derim tribünde.birde başkan siz olsanız yollamazmıydınız ??? fm bile oynasan bu kadar başarısızlıktan sona klüp başkanı kovar adamı.yinede rijkaard ın türkiyede 1,5 sene bile kalması benim adıma mutluluk verici.

  41. yönetimi protesto etmek, 2012 kriterlerini iplemediğimizi anlatmak için, galatasaray’ımızın vizyonunu paraya, pazarlamaya indirgeyenlere kulübün muhasebecisi değil taraftarı olduğumuzu anımsatmamız için, herşeyden önce kulübün 100 yıllık onurunu 5 senede ayaklar altına alanlara bardağın artık taştığını göstermek için herkesi kombinesini iptale ve formasını gsstore çadırının önüne bırakmaya davet ediyorum. kendi adıma, tt arena’da kişiliksiz kazmaların egolarını seyretmeye gideceğime kombinemi iptal ettirmek için başvuruda bulundum. bu sabahta formamı küçük bir notla mecidiyeköy gsstore çadırının önüne bıraktım.

    sevgiyle…

  42. Bu güzel insana yapılanlar kanıma dokunuyor. Uğurlamaya gelemesemde orda olacqak tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Çünkü bu yozlaşmış toplumda kısıkta olsa bir ışık kaynağı olacaktrlar. Bu arada Facebookta uğurlamayla ilgili bir sayfa veya etkinlik açılacakmı?

  43. rejkarda gerçekten haksızlık yapıldı.ben uzaktayım ama gönlüm sizlerle.galatasaraylılarada bu yakışırdı.

  44. izmirden selamlar keşke sizlerin yanında olabilecek kadar şanslı olabilseydim rijkaardı uğurlamak onurunu yaşamak isterdim biz onun değerini bilemedik saolsun sayın sezgin kendisini hala istanbulsporda zannediyor sihirbazımızıda yok etti yolun açık olsun rijkaard unutma galatasarayımızı

  45. Ne zmn belli oluyo arkadaşlar ona göre organize olalım ve bu muhteşem organizasyonu gerçekleştirelim

  46. Güle güle Frank. Benim için hiçbir zaman başarı 1. sırada olmamıştır. İçi dışı bir, saha kenarındaki duruşunla, dik başlılığınla, efendiliğinle kalbimi fethettin. Türkiye’deki berbat sisteme alet oldun. Ama emin ol sen Türkiye ve Galatasaray için bir ilksin. 1.5 senede tek bir kupa almadan uğruna direnilen neredeyse ilk teknik adamsın. Sen bizi çok değiştirdin Frank. Seni asla unutmayacağız ve seni harcayanlara da unutturmayacağız.

    Keşke İzmir’den gelip Cuma seni uğurlayabilsem, elini sıkabilsem.

  47. Bu Galatasaray ruhudur…Öldurmeye,sıradanlastırmaya calısanlara inat bagıralım gucumuz yettıgınce….fener den 10 yemeye de razıyım ama gururumuzu kaybettıgmızı gormeye dayanamam..Dusunenınde,organize edenınde alnından opuyorum….

  48. giden her sevgilinin ardından
    hep biz oldu el sallayan:(
    İzmirden el sallıyor biz de.

  49. istanbuldayım ders saatime gelse bile geleceğim hocamızı uğurlamaya gerçekten yapmamız gereken en önemli şey bu biraz olsun burda çektiği sıkıntıları hafifletir belki. Zaman ve saati ne zaman öğrenebiliriz ki

  50. Rijkaad gibi bi t.direktörün arkasında duramayan yönetime diycez sözümüz yok… Asıl amacımız Rijkaard’ın ne kadar sevildiğini ona göstermek.. Messi gibi bi yıldızı bize sunan bu isme saygı ve sevgimiz sonsuz… Güle güle Rijkaard, bir gün yine seni Galatasaray’da görmek bizi yine dünyanın en mutlu taraftarı yapıcaktır.. Yolun açık olsun…

  51. Kongre yaklaştı Başkanımız koltuğu sağlama almak için topu RİJKAARD ‘ a attı keşke sabredilseydi eminim ki o adam takıma zamanla bir şeyler katacaktı RİJKAARDI göndermekle sadece günü kurtardık

  52. Sessiz ve kederli bir şekilde seni uğurlamaya geliceğim kıvırcık saçlı kadife ayaklı güzel insan

  53. Ugurlayın Arkadaşlar İst. Olsam Kesin Gelirdim ama Degilim Galatasaray’a da bu Yakışır .

  54. Harika düşünmüşsünüz Artık bazı şeylerin değişmesi lazım. Hakeden hak ettiğine erişmeli. Esas gidecekler dururken bu Adam gibi Adamı göndermek hang kitapta yazar. Kesinlikle uğurlamaya gdeceğiz Çünkü böyle Efendi Adam gibi Adamlara zor rastlarız GüLe GüLe Rijkaard 🙁

  55. Bu fırsat kaçırılmamalı,bazı şeyleri değiştirme fırsatıdır bu,
    Kıvırcığımıza en güzel şekilde vedamızı yapalım,o kesinlikle bunları haketmedi.
    Tazminatını bile almayan adamı omuzumuzda taşımamız lazım…

  56. eğer rijkaardı uğurlamak isteyip istanbul dışında olanlar varsa şöle yapsak olur mu caba ??? mesela diğer illerde olanlar atkılarını formalarını giyip meydanlarda buluşsalar ve gelenlerden birisi laptopunu getirse istanbuldaki organizasyona gelenlerden birininde laptopu olsa rijkaarda veda ederken laptopdan il il o bölgelerin kamera olarak gösterilse.hoş bi şey olur.ve rijkaard ın sadece istanbuldaki kodaman galatasaray lisesi mezunları tarafından değil türkiyenin her tarafından sevildiğinin göstergesi olsa.birde havalanına giden herkes rijkaard maskesi taksa. yönetim prostestosu değil bu.genel anlamda sölenebilecek en kısa ve öz tavır olurdu

  57. çok kötü oldu gidişi diyemiyorum, ne yazık ki. Olmadı. Bazen ne yaparsan yap olmuyor. Suçlu arayıp bulmakla ömür harcamaktansa sil baştan başlamak daha kolay heliyor insana…
    olsun, geldiğinde nasıl bir kalabalık karşıladıysa onu; giderken de aynısını yapmalı. Tabi geldiğindeki gibi çoşkuyla değil, arada uğra diyerek hüzünlü ve müteşekkür.
    http://murcasa.blogspot.com/2010/10/frank-rijkaard-giderse-kim-gelir.html
    ile de belirtmiştim dün; bakalım kaç kişi gidecek; gidenler yürekten mi üzülecek.
    Mersin’de olmasam giderdim.

  58. Bütün kalbimle destek verdiğim etkinlik, umarım +100 kişi olur da hocaya ne kadar değer verdiğimiz anlaşılır.

  59. Ben rijkaard’ın tamamen suçlu olduğu inancında değilim. Asıl gönderilmesi gereken bu yönetimdir. Artıların ve faydaların için sağol hocam… yolun açık olsun…. umaraım sana tekrar muhtaç olmazlar, umarım seni mum yakıp aramazlar…

  60. SERVET İ YOK EDEN, DAHA SEZON BAŞINDA BU KADRO KALİTESİZ BEN BU ADAMLARI İSTEMEDİM DİYEREK BÜTÜN TAKIMI RUHEN ÇÖKERTEN, GEÇEN SEZON 3 ÜNCÜ OLDUK BUDA BAŞARI DİYEREK HANGİ TAKIMI ÇALIŞTIRDIGININ FARKINDA BİLE OLMAYAN BU ADAMI UGURLAYIN SİZ… AMAN GEÇ KALMAYIN… PATIR PATIR SAKATLANAN BU TAKIM NEDEN SAKATLANIYOR BİLİYORMUSUNUZ? İDMANLARIN VE KONDİSYON ÇALIŞMALARININ YANLIŞ VE EKSİK OLMASINDAN BUDAS FUTBOLCULARIN FORMUNDAN BELLİ ZATEN…

  61. @bora; maç satan servet’i savunan birisin çok ayrı kutuplardayız hem senin hem benim vaktime yazık tartışmaya değmez.
    geç kalmayız merak etme.

  62. Türkiye ne olsa burası taraftarından yöneticisine yorumcusuna herkes… bi şeyler savuruyor.. herkesin dilinde rıjkaard’ın barcelona başırısı ama okuduğumuza söylediğimize kendimiz inanmıyoruz kendimizi hemen şampiyon ilan edip şampiyonlar ligi hatta dünya kupası istiyoruz… Hiç kimse bu rıjkaard nasıl başarıyı yakaladı diyen yok… Bu adam barcelona da bile 12 sıraya düştü ve daha sonra yönetime bir liste verdi yönetim bütün istediği oyuncuları aldı ve sonunda başarı geldi demek ki…
    Galatasarayın dilinden düşmeyen riva arazısı var en 200 milyon avro gelir beklerden bu adama gel gitme biz şu riva arazisinden gelen para ile istediğin oyuncuları alalım deyilemez mi??? ve de Adnan Sezgin Belası allahım nedir bu geçtiğimiz anlamıyorum bu adam gitsin yerine fatih terim ve haldun üstünel gelsin bunu herkes anladı bi türlü Adnab Polat anlamadı Nedendir bilinmez sanırım kulubu hiç sevmiyor!!!!!Demedi Demeyin bu adam ispanya ingiltere vs ülke takımlarında şampiyonlar ligini kazanır ben buraya yazıyorum GÜLE GÜLE RIJKAARD GÜLE GÜLE seni özleyeceğimm…..

  63. sayın koko b.. servet maç sattıgı için mi milli takımın ve gs ın degişmez oyuncusu bugün ? yada rijkaard ın gazbına karşın hala şerefle gs formasını giydigi için mi suçlu… hiçbirisi… rijkaard barcelona da başarılı oldu evet ama inanın bana o kadroyla en az 900 antrenör bu başarıyı az çok yakalardı… gs ı küçümsemiş tazminatını almak için BU KADRO KALİTESİZ BEN BU ADAMLARI İSTEMEDİM diyerek sabırla bugünü beklemiş bir profesyoneldir… siz güle güle gidin ugurlamaya….

  64. Böyle adamların olduğu ülkede Rijkaard’ın ne işi var zaten. 900 Teknik adam Barcelona’da aynı başarıyı yakalar diyen var abi. Kimse bugün Barcelona’da oynanan futbolun temelinin Rijkaard ile atıldığından haberi yok ülkede. Sonra gelmiş Bora gibiler neredeyse Barcelona’yı ben de oynatırım diyecekler. Çoktu zaten bize Rijkaard iyi oldu gittiği…

  65. bilmiyorum daha önce böyle bir teklif oldu mu ama şu bloglarda neler hissedildğini belirten (ister blog yazıları, ister mektuplar) mert çetin aracılığıyl ya da başka bir şekilde ulaştırılabilir mi?

  66. iyi guzelde rijkard gitti zaten su anda almanyada tv programında cıktı biraz gec kaldınız bence…

  67. yönetime kızıp rijkaarda sarılıyorsunuz bunda haklılık payı biraz var.ama ben ne rijkaard ne yönetim tarafındayım.galatasarayın tarafındayım.

    dünyada giderken arkada hiçbir pozitif şey bırakmayan bir teknik adama uğurlama yapmakta bizim gibi sömürge ülkelerde olur herhalde.bu isim rijkaard değilde abdullah avcı yada skibbe olsaydı aynı duyguları mı paylaşacaktınız?burada biraz aşağılık kompleksi ve marka’ya tapma olayı görüyorum.gidin ve markayı kutsayın.skibbe giderken neredeydiniz?aynı yönetim aynı topçular.

    enteresan bir durum.üniversitelerde inceleme konusu bile olabilir.birde mazlumu çok severiz biz.mazlumun yanındayızdır her daim.rijkaardın görüntüsü saha kenarındaki duruşu romantikleri çok celbetmiş anlaşılan.şuna inanıyorum ki rijkaardın görüntüsü biraz daum gibi olsa inanın romantik rijkaardçıların sayısı yüzde 30 daha aşağılarda olur.bunun etkisi var.ama dediğim gibi ünilerde inceleme konusu olur bu uğurlama.
    insanlık öğretti deniliyor birde.efenim? diğerleri insan değil mi?skibbe hayvanlık mı öğretti?ama marka değil işte ya ondan bu tür kutsanma işlemleri olmuyor.

    neyse kutsanma işlemleri olurken burda böyle eleştiriler yapmayayım fazla.rahatsız etmeyelim rijkaardseverleri:)
    ha birde 1,5 yılda 8 milyon avro almışken istanbul gibi bir şehirde çile çekmişken arkasından su dökmeyi unutmayın:)

  68. SELOCAN GS TARİHİNİN EN EN KÖTÜ SEZON STARTINI BU SENE YAPTI, BU ADAM GELDİGİNDEN BERİ HANGİ FUTBOLCU 1 ADIM DAHA İLERLEDİ, BÖYLESİNE MÜTHİŞ KARİYERİ OLAN ADAM HİÇ Mİ BİŞEY VEREMEZ 1 TEK FUTBOLCUYA? BU GÖZ KAMAŞTIRAN GEÇMİŞİ FUTBOLCUYKENDİ ANLAYIN BUNU GÖRÜN BUNU!!! BU TAKIM KALİTESİZ DİYEN BİR ADAM DÜŞÜN 2. HAFTADA DAHA….. ADAMA SORARLAR NİYE İSTİFA EDİP SEN GİTMİYORSUN DİYE O ZAMAN… O DA CVP VERİR 5 MİLYON EURO VAR UCUNDA… KENDİ İSTİFA EDİP GİTSEYDİ O ZAMAN HAKLIYDINIZ AMA GÖRÜN ARTIK YOK ETTİ GS RUHUNU… BİR DERWAL BİR SOUNESS BİR ESKİ FELDKAMP(1991) BİR TERİM OLAMADI BU ADAM….

  69. @bora&selocan; ben de dahil ricam burayı tartışma ortamına çevirmeyelim. burayı organize olabilmek için açtık. teşekkürler

  70. Kesinlikle destekliyorum ve orada olacagiz….Fakat “Avrupali” dedigim kendi klubumun aslinda digerlerinden hic farkli olmadigini gormek zor geliyor. Uzun vadeli bir plani ancak boyle bir ekiple yapabilirdik….
    Inanmak zordu, dayanmak da …..
    Bu bir gorevdir oradayim.
    Mehmet

  71. yarına atatürk havalimanından 3 tane uçuş var amsterdama hangisi ile gidecek acaba yarın mı gidecek ne zaman gidecek hala öğrenen birileri yok mu ?

  72. Beyler Rijkaardin hatalari oldu olmadi degil ama basarisizligin tek suclusu degil… Takim icinde altini oyan kim varsa gönderilmeli… basta Servet Cein, Sarp, Ayhan olmak üzere kimler yaptiysa yönetim cezalandirsin… 4-5milyon € elde edemeyecegiz diye bizleri mahcup duruma düsürmesin Rijkaarda karsi… sanki tüm sucu ona yüklemis gibi… servet,sarp,aykut,ayhan,baris, zan, serdar özkan, elano ve belki Baltayi bu kadrodan göndermeli Yönetim… hemde öyle bekleyelim sezon sonu degil derhal! Hepsi olmasada servet,sarp,ayhan,aykut gibi isimler derhal gitmeli… yaptiklari ortada biraz takima yakin olan herkez bilir nedenlerini… terim gelecek oynamayin diyen servet, kaptanla konusmayan servet, rijkaarda ultimatom veren servet, medyanya sirin görünen servet… pinonun amk sarp bu takimda yerli yabanci polemigini yapanlarda bu saydiklarim isimler arasinda… arda ve sabri yapmiyormu yapiyorlar ama daha cocuk bu arkadaslar sabri kalbimizde hep cocuk kalacak 😀 neyse bunlar ne gördüyse onu uyguluyor hakan abilerinden zamaninda… servet abileri ve tayfasi dahada bi milliyetci olunca elanonun parasida batar, misimovicin kosmaz halide batar, cananin sarp ayhan barisin yerine oynamasida… yönetim akili olsun yoksa en son arkalarinda duran kisileride kaybedecekler… protesto yapin ama dogru yere gitsin KADRO DISI BEKLIYORUZ YOKSA YÖNETIMde defolup gidebilir…

  73. keşke gelebilsem. “ben de hak veriyorum” demek için yazıyorum bu mesajı. umarım düşündüğünüz gibi olur. saygılar.

  74. Evet ya Bu ArkADaŞ BizE VE tAkımıza sAygıLI vE SeVgi dOLU bİR dAVRAnIŞ gÖStErDİ bEndE geLİrDİM aMA şU aN Da ANkaRa’dAyIM İnŞAllAh bundDAn SoNrakİ yAşAmında bAŞaRı dOlU olUR ::::))))!!!!!!:::::::………..

  75. polemik yapmak icin yazmiyorum ama bora arkadasimiza katilmiyorum. burda arkadaslar gondermek icin organize olurken belkide bazi arkadaslar karsilamak icin organize oluyor. aslinda bizim aradigimiz ruh rijkaardmis. biz yanlis yerde aramisiz. takimi satan oyuncularda veya hot zot ile bagiranlarda aramisiz. oyle gozukuyor ki bu ruh dedigimiz olay aslinda rijkaard gibi bir beyefendide sakliymiz. gorememisiz rijkaard. uzgunum

  76. ya abi ne uğurlaması ya gözünüzü sevm yapmayn hagi gittiinde kim uğurladı gerets gittiinde kim uğurladı yapmayn ya abartmayn bu kadar

  77. @ta – @umut; bir insanı sevmek, ona saygı duymak ve onu ugurlamak benim için basari endeksli değil. evet galatasaraylıyım yenilince üzülüyorum gözüme uyku girmiyor, kazanınca moralim herseyimi etkiliyor ama ben hepsinden öte futbolu seviyorum. olaya sadece galatasaray olarak bakmıyorum. misal bugün hayretler içinde izlediğimiz messi’yi dünya futboluna kazandıran bu adam ve bu adam ülkemizden ayrılıyor. gidip veda etmek alkışlamak teşekür etmek çok da kötü bir fikir değil bence. hele ki kuyusunu kazanlar hala florya’da takılırken…

    daha öncekilere niye yapmadık hakedenlere keşke yapsaydık rijkaard sayesinde bunu da öğrenmiş olduk.

  78. Tum yorumlara katiliyorum. Akil eden ve blogunda dillendiren herkese tessekkurler. Turkiye de olsaydim,mutlaka katilirdim. Yolun acik olsun adam gibi adam FR…

  79. yemin ediyorum iki gündür ruh gibiyim.sanki aşık olduğum bir kızdan ayrılmış gibi hissediyorum kendimi.asıl gitmesi gerekenler (servet,hakan balta,ali turan,ayhan,mustafa …) varken istediği kişileri almayan taraftarın gözüne girebilmek için türkiye ikinci liginde bile oynayamayacak olan pino misimoviç gibi adamları alan yönetim varken en masum insanı gönderiyorlar.bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak adnanlar…. inşallah hafta sonu gider de bende üsküdardan gelirim uğurlamaya…

  80. cumhur-yagmur;demişsinki formamızı store’ların önüne bırakalım demişsin bu yönetim öyle adi ki o bizim bıraktığımız formaları alır store’da yıkar işlemden geçirir raflara koyup satar.Bu adnan sezgin denen herifin tazminatı ne kadarsa toplayıp gönderelim klübe defolup gitsin artık. yeter…..

    Tebrik ediyorum böyle bir organizasyonu İSTANBUL’DA olsam kesin gelirdim.İstanbulda ki taraftarımızdan bir isteğim var.Fener maçı ne olursa olsun takıma ve yönetime daha stada giderken bir protesto ile karşılaşacaklarını ve tamamiyle protesto ederek 90 dakika nefretimizi tribünlerden hissetsinler.amaç rijkaard dışında herkes suçlu mesajını vermek…

  81. Çok güzel birşey düşünmüşsünüz. Burada DEstek veren herkesle aynı takımlı olduğum için gurur duyuyorum. Bu ülkede bu kadar medya maymunu varken bu kadar başkıya rağmen birileri halen gerçekleri görüyor. Bu çok güzel. İstanbulda değilim amA olsaydım mutlaka gelrdim. Orada Kaç kişi olursunuz bilmiyorum ama olanlar sizinle gurur duyuyoruz. Galatasaray iki tane defans oyuncusunun oyunuyla teknik direktör değişmez. Bu olanı Galatasaray yönetimi yaptı ve Galatasaray, yönetim değildir. Galatasarın sahibi biz taraftarlardır. Herkse teşşekrler

  82. umarım rijkaardla beraber artık su yüzüne çıkan çağdışı futbol anlayışımızı da uğurlarız. her türlü orada olacağım..

  83. kesinlikle mükemmel bir düşünce ve inşallah hayata geçirceğiz…türkiye ye bişr ilk yaşatacağız ama bunu bir ilk olması için değil…riijkard bunu hakkettiği için yapıyoruz…

    şimdiden gazamız mübarek olsun

  84. böle bi organizasyonu dşünene veya dşünenlere sonsuz tşkrler. böle bi değer, böle bir kariyer, böle bir adam acaba bir daa türkiyeye glir mi?? o nu bu tkımdan sabırsız bi şekilde uzaklaştırıp, ışık görüoduk diyebilenner acaba rijkaard’ı uğurlamayagittimz zmn şapkalarını önlerine koyar da düşünürler mi??

  85. Ben de kendimce düşünmüştüm gitmeyi, ama nasıl bilgi bulurum diye düşünüyordum. Umarım akşama doğru olur, çünkü pazartesi bütün gün devamsızlık yapamayacağım dersler var.. Eğer saati uygun olursa kesinlikle ben de ordayım!
    *Bu güzel düşünce için de defalarca teşekkürler.

  86. Parasını peşin istediğini söyleyen arkadaş!! Başka merak edicek şey bulamadın mı!! Zaten burdaki insanların çoğu Rijkaard’ın gitmesini istemeyen insanlar!! Biz bu yola aşkla bağlanmış olabiliriz ama bu işin için büyük paralar dönüyor, insanlar bu sektörden para alıyor kendilerini geçindiriyor, ileriyi garanti altına almaya çalışıyor!! Adnan Polat gidişat n’olursa olsun Rijkaard bizimle demişti.. Çok değil bundan 1 ay önce!! Rijkaard da kendini, planlarını buna göre ayarlamıştır, mutlaka.. Sen böyle bi söz verip 1 ay sonra adamı hiç suçu yokken kapının önüne koyuyorsan ; parasını da peşin peşin vereceksin!! En azından bu kadarını yapacaksın!! Zaten normal bi sektörde de insanlar işten çıkartıldığında onlara iş bitimi ödeme yapılır.. Bunu bu ülkede yaşayan herkes biliyor!! Bizi burda bi araya getiren şey Rijkaard’ın aldığı para değil!!

  87. Saat 5e kadar vaktim var hafta içi.. Umarım saati uygun olur orada olmak için sabırsızlanıyorum.. Gerekirse iş yerinden izin almak için elimden geleni yapacam ve mutlaka orada olacam.. Saati lütfen mümkün olduğunca erken bildirinki yüksek bir katılım gerçekleşsin.. En azından giderken mutlu edelim Rijkaard’ımızı

  88. Dün onun ilk idman görüntülerini izledim ve gözlerim doldu.. O bize çok yakıştı ama kulüp olarak biz ona layık olamadık

  89. rijkaard ynetimden haberturk sporun yazdıına gre tzminatı için teminat almayı istedii, bu yzden de 1hfta snra dnecei,neeskensin ise oğlunu koleje yzdırmış olmasından dolayı, donmicei yzıo.

  90. GSfans.org Taraftar Sayfası olarak bu organizasyonu destekliyoruz.

    Organizasyon sürecinde lletişimde kalarak tüm taraftarlarımızı bilgilendirmek istiyoruz..

    Gsfans.org Admini

  91. Harikasınız. İstanbulda olmak ve uğurlayabilmeyi çok isterdim. İstanbuldakiler! Gelemeyenlerin yerine de uğurlayın..

  92. Mutlaka gidecem.İnşallah geldiği zaman ki gibi kalabalık oluruz.Birdaha rirjkaard gibi teknik direktör bulamazlar.bence bu işin içinde adnan polat ve adnan sezgin var.adam o kadar efendiki adnan efendi televizyon programlarında ondan bahsediyordu ne diyordu biz riikarda sözleşme yenilemek istedik o bize önce o teklifi haketmem lazımmm demiş..dünyada böyle bir dürüst efendi bir teknik direktör varmı ve diğer kovulan teknik direktörler gibi 8-10 milyon euro tazminat almadan gidiyor adam gibi adam……

  93. Yarın pazartesi ama ne olacağı konusunda hiçbir bilgi yok. Umarım Hagi’nin gelişiydi, Fenerbahçe maçıydı derken bu güzel organizasyon unutulmaz, ve umarım Rijkaard ve ekibi akşam 17.00’dan sonra gider de ben de katılabilirim.

  94. ya cuma olacak diye sevinmiştm ama pazartesi olunca gelemiyicem ne yazık ki! ama sizlere güveniyorum. rijkaard ve ekibinin giderken hoş bir anıya daha ihtiyacı var. en iyi şekilde ugurlanacagından eminim.

  95. Bu sahtekar hatta hain denilebilecek kadar ruhsuz adamı şimdi gidin ugurlayın.. bu akşam seyrettiginiz elano servet pino ve digerlerini medyanın önünde kötüledi küçümsedi… gs ı tüketti… remen sabote etti… şimdi gidin bu yaratıgı ugurlayın….

  96. Bora;

    Polemik yaratma sakince girme bi daha konuya tamam mı?

    Uğurladığımız adam takımımızın teknik direktörü ve Barcelona’yı Barcelona yapan adam. Yani Allah aşkına bu adam futbolu bilmiyor falan diyemicekler ne olursa olsun diye sevinmiştim bu adam geldiğinde, sonunda istikrar kurucaz falan. Hayallerde yaşıyor bazı tipler. Ben de bunlardanım sanırım, her oyuncu yeni teknik direktör geldiğince daha hevesli oynar, hatta Galatasaray gibi pislik bir oyuncu hiyerarşisi olan bi takimda bu çok daha açık.

    Rijkaard ın üzerine atmayın şu olayı. Barcelona daki orta saha oyuncularının (altyapıdaki her türlü sistemin default’unu öğrenen ayağı düzgün tipler) bu sistemi 1 senede zor öğrendi. (13. oldu barcelona bi ara =D)

    Sonra tek bir transferle (davids) toparladılar takimi. Sen Barca’nin 1 senede öğrendiği sistemi Barış Özbek’e kaç günde öğretmeyi planlıyorsun. =)

    Galatasaray sonuncu olsun hiçbişey kazanmamış olsun takim (ki doğru değil) yinede Rijkaard ı uğurlamak isterim. Çünkü gönderiliş biçimi (her türlü teknik direktörümüzün arkasındayiz lafinin ardindan 2 mağlubiyet sonrası kovulması ve tazminatını aldığı için falan yadırganması) çok aşağılıkça.

    Ki benzeri örnekler var tarihimizde;

    Del Bosque
    Löw
    (Ve Şimdi) Rijkaard

    Tek diyeceğim yukaridakiler gönderilirken aynı şeyler konuşuluyordu. Sanırım futbolu bütün dünyadan daha iyi biliyoruz.

  97. OGUZ….

    RİJKARD DAN EVVEL BARCA BİR KÖY TAKIMIMIYDI YANİ? FRANK OLMASA BUGÜN ÇOK MU KÖTÜ DURUMDAYDI BARCA? BİRİNİ UGURLAMAK İSTİYORSANIZ İLLAKİ BU ADAMI İYİ SEÇMEK GEREKİR. . TUGAY I GLASKOW A GİDERKEN UGURLAYALIM.. FATİH TERİM İ FİORENTİNAYA YADA… AMA GELMİŞ KOCA GS KULUBÜNÜ PARMAGINDA OYNATMIŞ, DALGA GEÇMİŞ HATTA BU TAKIMIN KALİTESİ YOK DİYEREK RENCİDE ETMİŞ VE GEÇEN SENE 3 ÜNCÜLÜGÜ BAŞARI OLARAK ANLATAN BİR ADAM KOVULURKEN UGURLANMAZ…. AYRICA BÖYLE BİR DENGESİZİN ARKASINDAN HER NE OLURSA OLSUN 1 SENE DAHA KONTRATINI UZTICAĞIZ DİYENLERİDE GS DEN UGURLAMAK LAZIM…

  98. Bora…

    Ya Barcelona tarihin en kötü Barcelona ydi, sana sorsam Van Gaal nasil bir adam, mükemmel dersin. Ee o adam Rijkaard dan önce Barca daydi, ve takim hic birsey yapamdi, ama o tek degildi, bir kac adam beceremedi, hani sizin o sevdiiniz kelime varya, babam da Barcelona yi sampyion yapardi. Bok yapardi… Barca öyle geriye gitmistiki, Valenica, Real Sociedad, La Coruna bile Real MAdrid ilen saviyordu, ama Barca dan cit yoktu.

    Yani birak allah askina, Rijkaard kötü adam olayini, adama tek Zaman, ve bi kac adam gibi futbolcu lazigmi, yazik cidden yazik. O yüzden bu ülkeden, bok olmaz, neden cünkü herkes cok bilmis, ve daha iyisini yapar düsüncede

  99. Acaba havaalanında çalışan bir arkadaş Rijkaard’ın hangi uçağa bilet aldığı bilgisine ulaşamaz mı?

  100. ÖNEMLİ

    beyler bugünkü yolcu listelerini tarattırdık. ismi yokmuş. eğer bir gizleme durumu yoksa bugün ayrılmayacak yani. kulüp de bilgi vermekten kaçınıyormuş.

    duyurulur.

  101. arkadaslar hadi bi şekilde bulalım su saati son sansımız son dakikalar

  102. az önce GSTV’de yarın(29.10.2010) yönetim ile bir yemek yeneceği söylendi…

  103. Bence yonetim bilerek yapiyor bu oyunlari. Gittikce uzatiyorlar yok plaketti yok yemekti. Tabi zaman gectikce de daha az insan olur mutlaka havalimaninda..

  104. @zizou; ilk tepkiler geldiğinde ultraslan’a haber vermistik demek yerine bu haberi de söyleseydiniz keşke. bizim hatamız kanal 24 haberlerini bunca insan hatta diğer kanallar da kaçırmış. burayı takip ediyor muydunuz bilmiyorum ama keşke kısa bir yorum bıraksaydınız. çok daha güzel bir uğurlama olur sizin haberiniz de daha şık gözükürdü…

  105. @eleman; ip adresinizde 24 tv yazıyor. sanırsam orada çalışıyorsunuz. videonunuzu ana sayfada da yayınladık zaten iyi reyting aldınız buraya da link yollamınıza gerek yoktu. rijkaardı istifaya davet eden taraftar grubuna haber vermeniz de çok iyi olmuş galatasaray taraftarı onlardan ibaret çünkü…

  106. Koko, uğurlayan kişi bendim ve cumartesi sabahı gitti! Ayrıca bunun haberini de 2 gün öncesinden yaptım…Linki de koydum, hala rating peşinde diosan o senin kendi bakış açındır….

  107. Biz yaptığımız haberleri aslında internete yaymak zorunluluğunda değiliz, ancak durum “rating peşinde koşanlar” damgasına kadar gidince mecbur kaldık bu haberi buraya koymaya..Evet bir çok insan atladı bu haberi ama ben cumartesi sabahı 5’te evimden çıktığımda herkes uyuodu…Bazı taraftarlara haber verilldi ki orada çiçek organizasyonu, şık bir uğurlama gerçekleşsin diye…Ancak blogunuzu ve böyle bir organizasyon girişiminizi görmediğim için duyuramadım. Kısacası sizin blog 24’ü, 24 de sizin blogu görmedi…Keşke görseydi, daha şık bir uğurlama olurdu…Çünkü Frank Rijkaard gibi bir insanın İstanbul’dan bu şekilde ayrılması üzücü. Fakat kendisinin tercihinin bu olduğunu, sessizce gitmeyi kendisinin tercih ettiğini de tüm samimiyetimle, oradaki insan olarak birinci ağızdan paylaşmak isterim. Gerçekten çok farklı bir insandı Frank Rijkaard, çok yazık oldu….Son olarak da, asla ratingle, basit habercilik anlayışıyla işimizin olmayacağını bilmenizi isterim. Hoşçakalın.

  108. @zizou; İşte o haber verilen bazı taraftarlar Rijkaard’ı istifaya çağıran taraftarlar olmasaydı keşke. Ayrıca bu oluşumdan haberi olan 24 Tv çalışanı illa ki olmuştur ki haberi yaptığınız anda daha hiç bir tepki oluşmadan buraya linki atan ip adresinde 24 tv yazan bir kullanıcı vardı. Neyse biz sizi atladık siz bizi atladınız. Bundan sonrası gereksiz laf kalabalığı. Giden gitti.

Yorumlar kapatıldı.