3. Terim dönemi olmadı buyrun 2. Hagi dönemi verelim

Günlerdir süren komedi sona erdi. Artık sinir bozukluğundan herşeye gülmeye başlamış bir sonraki evre ne olacak diye beklerken yönetimden hamle(!) geldi. Kadıköy’e 3 gün kala Galatasaray’ın yeni hocası Hagi oldu.

Efsane futbolcu Hagi değil maalesef başarısız hocalık kariyeri olan Hagi…

Daha önce denenmişi denemenin bir faydası olmadığı gördük ama bir daha deniyelim, sonuçta kaybedecek ne kaldı ki! Bir değeri biraz daha kaybederiz olur biter!

Bu sezon adına tek beklentim Hagi’nin deliliğinin tutması ve gelir gelmez yönetimin yapamadığı yapması. Florya’ya yakışmayanlara bırakın forma vermeyi yaka paça dışarı atması.

Yapar mı? Yapsa yapsa Hagi yapar. Belki yarın değil ama belki bir gün. O zaman biz de geri döneriz.

Bu arada Hagi’nin yardımcısı da güzel insan Tugay olmuş. Umarım bu dönemde harcanıp gitmez. Son bir beklenti de bu olsun.

“3. Terim dönemi olmadı buyrun 2. Hagi dönemi verelim” için 10 yorum

  1. Gelen Gideni Aratır Diyorm Yönetimde Açkladı resmileşt artık.

  2. bu yönetim sewdiğimiz herkesi zorla bze nefret ettirmeye çalışıyor. b. korkmaz, cnmız büyük kaptan şimdide rijkaard’ın arkasından hmn oldu bitti ile gelen hagi.. bn dha maçlara gelemem. isyan edemem bu adama, bu yönetim gidene kdr bize haram artk cimbom..

  3. Hagi’nin bir şey yapamayacağı belli. Keşke kulübede değil de, formasını giyip sahaya çıkıp oynasa Fenerbahçe maçında. Daha faydalı olur. Ayrıca yönetimin zorla apar topar getirdiği bir TD’nin takımdaki futbolculara kesik atması gibi bir durum olamaz. Hala Servet köpeği, Ayhan, Sarp vs… forma giyecek bu takımda. Revizyon falan olmayacak yani…

    Ben Galatasaray’ı bu yönetim gidene kadar kafamda bitirdim. Hagi’nin zaten TD olmadığını bildiğimden de ona hiçbir zaman kızmayacağım aynen Bülent Korkmaz gibi. Onlara sevgim sonsuz. Takıma getirilişi de zaten tıpkı BK gibi g.tü kurtarmak adına yapılmış zorla bir hamle. Belki de hiç istemiyordu Hagi (en azından şimdilik). Benim tek korkum senin de dediğin gibi olabilecek kötü senaryo sonrasında Tugay’ın harcanması… Eğer Hagi istifa ederse bu adamı yine zorla TD yapabilirler ve o da başarısız olursa GS kariyeri bitebilir. Bence ne olursa olsun bu yardımcılık meselesi bittiği zaman kendisini hazır hissetmiyorsa alt yapı’da kalmalı. Bak Luis Enrique’ye. Guardiola’dan sonra Barça’nın başına geçecek belli, ama hiç ortalara çıkıp kendisini riske atıyor mu ? Şuan benim tek kaygım Tugay anlayacağınız. İyi hamleler yapması lazım…

    Hayatımda ilk defa bir Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim. Şimdilik bu takımı duymak dahi istemiyorum.

  4. bu adamın antrenörlük olayı zaten belli kadayıf olmu$. üzüldüğüm nokta tugay’ın harcanıcak olması.

  5. büyük kaptan’ı harcadıkları yetmedi şimdi hagi ve tugay. hadi hagi’yi de geçtim bari yardımcılığa tugay getirilmeseydi.

  6. Selocan: “Hayatımda ilk defa bir Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim. Şimdilik bu takımı duymak dahi istemiyorum.”

  7. Futbolcu olarak gelseydi harika olurdu ama TD olarak işi zor. Herkes 5-1 lik Fener maçından bahesediyor ama takımda Ribery gib bir adam yok. Denenmişin denenmesi olmaz. Bu takımdan soğuttular. Adnanlar gidene kadar ayrılık vakti geldi.O zamana kadar ilişkilerin iyileşmesi adına formamı asıyorum. İnsan sevgilisini ayrılsa bile hep iyi görmek ister. Umarım başarılı olur.

  8. Bu yönetim insanların Galatasaray sevgisini kullanarak günü kurtarmaya çalışıyorlar. Aklı başında olan bir teknik adam bu şartlarda takımın başına geçmez. Dünden sonra bir daha galatasaray maçlarını izlemem bana sadece barcelona maçları yeter diyordum ama Hagi sevgimiz yüzünden bir kaç maç daha izlerim. Servet, Sabri, Hakan Balta, Ayhan… gibi iki yüzlü, kabişliyetsiz, iş ahlakı olmayan adamları bu takımdan kovalasın istersek her takımdan 3 yiyelim bu sene üzülmem. Zaten insan daha ne kadar üzülebilir ki.

    Birde içimde bir ukde kaldı, Frank Rijkaard gitmeden önce bir maç bu ibne yerli futbolcuları tribünbe gönderip A2 takımındaki gençlerle oynayıp alayına gider yapsaydı üzüntüm azalırdı. Fatih Terim ve Hakan Şükür gibi sadece kendini düşünenler gelmediye Hagi ye sonuna kadar katlanırım şahsen..

  9. Bundan sonra ki teknik direktörlerimiz: Uğur Tütüneker,stumph,Falco,Hakan Ünsal,Alper Tezcan,Arif Erdem,Felipe,Lukunku,prekazi,Kubilay Türkyılmaz,Bratu,Petre,Cristian,popescu,vedat incefe,Okan buruk,ümit davala,Ahmet yıldırım,Mehmet yozgatlı,hasan şaş,Fatih akyel,Kerem inan,hakan şükür,capone,burak akdiş,emre belezoğlu,Ahmet Barusso,Bolic,mondragon,marek heinz,Faiko götz,ribery,filipescu… ve bu liste uzar gider.Ayağı topa değen herkes gs tenik direktörü olabiliyor nasılsa..Hele ki başarılı olurlarsa 2. kere gelebilirler hatta 3. kere gelme söylentileri çıkabilir.Top tekniği olan herkes iyi antrenör nasılsa..Hagi benim Galatasaraya gelmeden ilahımdı.Uçakta dağıtılan gazetelerde Galatasaraya gelmiş olmasını idrak edememiştim Trabzon maçında gol atana kdr.Gel görki teknik direktör diil.Çıkıp oynasa keşke.İnşallah yanılırım.

Yorumlar kapatıldı.