Rakip hocayı ezmek

“Avrupa şampiyonu bir hocayla Avrupa’da 3. maçını oynayacak bir hoca arasında nasıl bir rekabet olabilir ki? Allegri İtalya’dan tanıdığım ve bu işi profesyonelce yapan meslektaşlarımdan biri.”

Real-Milan maçı öncesi Mourinho

“Rakip hocayı ezmek” için 7 yorum

  1. @tunakaf rijkaard barcelona ile gerekeni yapmış 22.02.2006 tarihinde ingiltere’de 2-1 yenmişti chelsea’yi

  2. Hahah cuk oturmuş bu mektup. Bayılıyorum bu adamın taşlarına. Aslında çok açık sözlü olduğu ve ağzına ne gelirse söylediği için itici gibi görünüyor ama bence bunu dünya üzerinde ki çoğu meslekte yapabilen ender adamlardan. Bu da bir insanda kolay kolay bulunamayacak bir özelliktir bence.

  3. bi insan bu kadar itici olup aynı zamanda sevilebilir mi ya?
    o insan morunho ise evet:)

    artık kış gelsin, “amazing coat of power” sahalara dönsün

  4. bu akşam senin o evinde yenilmezlik hanedanlığını yıkarlarsa hiç şaşırmıcam josecim.
    bakalım ozaman ne diceksin

  5. Ben ki,

    Sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah’ın yeryüzündeki gölgesi, Akdeniz’in ve Karadeniz’in ve Rumeli’nin ve Anadolu’nun ve Karaman’ın ve Rum’un ve Dulkadir Vilayeti’nin ve Diyarbakır’ın ve Azerbaycan’ın Acem’in ve Şam’ın ve Halep’in ve Mısır’ın ve Mekke’nin ve Medine’nin ve Kudüs’ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen’in ve daha nice memleketlerin ki, yüce atalarımızın ezici kuvvetleriyle fethettikleri ve benim dâhi ateş saçan zafer kılıcımla fetheylediğim nice diyarın sultanı ve padişahı Sultan Bayezıd Hân’ın torunu, Sultan Selim Hân’ın oğlu, Sultan Süleyman Hân’ım.

    Sen ki,

    Françe vilayetinin kralı Françesko (François, Fransuva)’sun

  6. @tunakaf; Mourinho’nun sadece lig maçlarında kendi evinde yenilmeme gibi bir ünvanı var, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce 2006’da evinde kaybetmişti zaten Barcelona’ya 2-1…

Yorumlar kapatıldı.