2 dakikada bitti

Sen bütün gün Real Madrid-Milan maçı var nefis olacak diye bekle iş 2 dakikada bitsin!

Real Ronaldo ve Mesut’un 13. ve 14. dakikalarda attığı gollerle Milan’ı 2-0 yendi. Gollerden sonra ilk yarı yine fena değildi ama ikinci yarı içimizi kıyıldı. Hakem 60’da düdüğü çalıp bitti dese herkes eyvallah derdi. O derece. Zaten Jose’nin en iyi yaptığı ve en sevdiği iş. İlk yarı atsın üzerine yatsın.

Ronaldo’nun frikik golünde Milan barajının hali skandal. Mesut’un golü ise defansın şanssızlığı. Maçın yıldızı evet kabul ediyorum maganda. Oldukça iştahlıydı ama bi’ ara yine yerden kalkmadı. Milan ise Robinho, Ibra filan sirk transferleri yapacağına yaş ortalamasını düşürsün biraz. Hala Seedorf’la Nesta’yla can çekişip Inzaghi’yi kurtarıcı olarak sahaya sürüyorlar. Yıl oldu 2010.

Maç öncesi yıldız oyuncuları kontrol edemiyor diye Guardiola’ya sallayan Ibra da konuşacağına top oynasın küçük dünyaları ben yarattım havasından kurtulsun. Her geçen gün nefret ettiriyor kendinden. Ne severdik eskiden…

Real Madrid 1 – 0 AC Milan [matchhighlight.com] Nong | Myspace Video

Real Madrid 2 – 0 AC Milan [matchhighlight.com] Nong | Myspace Video

“2 dakikada bitti” için 4 yorum

  1. @seloncan; Eee baba yatmadı mı yani Milan’ın zaten oynayası yok Real de çok yüklenmedi… İstese 4-5 olmaz mıydı?

  2. Ya Koko o yatmak mı ? Geçen seneki Barcelona Inter maçında yaşananlar yatmaktır. Sahada Milan yokken, istese 4-5 atar dediğin takım yatmış mı oluyor ? Adamlar darmadağın etti Milan’ı. 2. yarının son 10 dakikası hariç sahada yoktu herifler. Sen yatmak deyince ben bildiğin yatmak sandım. Şu Mourinho’nun klasik yatma meselesi de nasıl bir şişirmedir. Adam her maç 4-5 atmak zorunda ki skora yönelik oynuyor demesinler… Zor işi vallahi. Son 2 lig maçında 10 gol attı mesela Real. Ama sorsan Mourinho savunma futbolu, çirkin futbol oynatıyor der millet.

Yorumlar kapatıldı.