Mainz

Bu sene Bundesliga’da Mainz fırtınası esiyor. Ligin ilk 7 haftasında 7 galibiyet alarak Bayern Munich ve Kaiserslautern’e ait olan rekoru egale ettiler.

7. galibiyet dün Hoffenheim’e karşı 4-2’lik skorla geldi. Açıkcası kadrolarını ve oynadıkları futbolla ilgili pek bir fikrim yok ama bu seri içerisinde Bayern’i bile Allianz Arena’da 2-1 ile geçmiş olmaları çok ciddi işler yapıyor olduklarının bir göstergesi.

Bundesliga’dan bahsetmişken Schalke’nin kötü gidişinin devam ettiğini ve dün Nürnberg’e 2-1 yenildiklerini atlamayalım. 7 maçta 4 puanla sondan 1. sıradalar. Hatta Stuttgart bugün evinde Frankfurt’u yenerse son sıraya inecekler.

Bundesliga’da günün maçı ise Dortmund-Bayern arasında. Dortmund da lige iyi başlayanlardan. 6 maçta 5 galibiyetleri var. Bizim Nuri’nin müthiş performansı var. Ribery ve Robben’siz 11. sırada yer alan Bayern’nin işi hiç de kolay değil.

“Mainz” için 3 yorum

  1. ben trt’den ligin ilk haftalarındaki stuttgartı 2-0 yendikleri maça bakmıştım.mücadelenin dibine vuruyorlar.Schürle takımın en iyi oyuncusu gibi alman milli takımı içinde adı geçiyordu.ve gelcek yıl için Bayer Leverkusenle anlaştı.

  2. İyi futbolcu sana 5 bilemedin 10 maç kurtarır, iyi takım bütün sezonu. Mainz’da da Robben ve Ribery yok… Umuyorum heyecanlarına ve tecrübesizliklerine yenilmezler ligin 2. yarısı.

  3. demek anlaşılan o ki trt almanya ligi maçlarında bu sene çok reklam alacak.bi ingiltere , bi ispnaya ligi gibi olmucak kazanacak 3 takımın baştan sona kadar götüreceği.hiç belli olmaz schalke şampiyon olursa şaşırmam.wolfsburgta ilk yarısını saçma bitirmişti ligin ama şampiyon olmuştu.lakin bahis oynayacaklar haftaya yaz baba takımları.eşek değillerse kaybetmzler artık.

Yorumlar kapatıldı.