Ali Sami Yen’de aragazı

Orta sahaların trafikten maça yetişemediği, halı saha maçı gibi bir ilk yarı. Haplanmış gibi bir Bilica ve Santos. Bol pozisyon, bol gol. Ersen Martin’den voleybol kıyağı. İkinci yarı haplananların çıkmasıyla ve orta sahaların maça yetişmesiyle savunmada az da olsa güven veren bir Fener.

Bütün oyuncuların müthiş kuvvetsizlikleri ve kondisyonsuzlukları devam ediyor. Mehmet Topuz pek piyasada yok ama orta sahaya çok yardım etmesi gerektiği için anlayış gösteriyorum. Emre golü gibi çok iyiydi. Selçuk bildiğin gibi. Dia hele ilk yarı cheat gibiydi. İstediği zaman çizgiye indi. Niang leblebiye devam. Yobo’dan çok ama çok umutluyum. Sürgülü kapı gibi.

Gelelim canım Alex’e. Yedi sene oldu, hala tartışılıyor, hala kulp takılmaya çalışılıyor. Bu akşam bir kez daha gösterdi ki, sağlıklıysa tahtaya yazman gereken ilk isim. Hocasına da, yorumcu kankalarına da tükürdüklerini bir kez daha yalattı. Aykut artık lütfen Alex ile uğraşmayı boşversin, takımı kuvvetlendirmeye baksın. Alex’in Fenerbahçe formasına ve hocasına gösterdiği saygının onda birini ona gösterse daha fazla konuşmayacağım…

6 gol var ama bu sıkıntıların bittiği anlamına gelmiyor. Ama yıllar süren Ali Sami Yen maceramızı tam 6 gol ile kapamış olmamız sevindirici 😉

“Ali Sami Yen’de aragazı” için 8 yorum

  1. Heralde dünya üzerinde topla oynama/gol pozisyonu üretme konusunda alex kadar verimlisi yoktur. en basitinden 5. golde dahi -ki basit bir assist- kafayı anlık kaldırıp niang ın kafasına carptırması bile mükemmeldi. bunu mesut yapsa, mesuttan adrese pas seklinde 10 baslık görebilirdik..

    bir adam calım dahi atmadan nasıl bu kadar ofansif oluyor. ayağında gereksiz top tutmak diye birşey yok. misimovic alex’in yarısı olsa keşke..

    avrupa’da belki dedikleri gibi iş yapmıyor olabilir alex ama futbolu beyinde cözmüş bir adam gercekten. futbol zekası konusunda zidane’la aynı sınıfta bir insan.

  2. Şu altı muhabbetini silerseniz sevinirim. Bildiğim kadarıyla iki kardeşten Fenerbahçeli olanısınız ama hoş değil şu.

  3. @Grazie Leonardo espiri yapamayacak, birbirimize takilamayacaksak ne anlami olur ki? devlet dairesi diil ki burasi 🙂

  4. @ süleyman,
    zidane la alex’i aynı sınıfa koymak?
    kasımpaşaya karşı oynamak la, dünyanın en iyi takımlarına karşı oynamak farklı şeyler olsa gerek.
    misimoviç i kaç kere izledin?

  5. @ mcelebi

    Sözünü etmişken. Misimoviç kaç Alex edio ? Alex / Misimoviç paritesi açıklandı mı ?

  6. Dur bakalım o da bir oynasın 7-8 sene Türkiye’de. Daha erken değil mi konuşmak için.
    Kondisyon olarak hazır olduğunda ve takıma ısındığında, Misimoviç te oynar belki Kasımpaşa’ya, Antalya’ya karşı.

    Kısacası anlatmak istediğim, 7-8 sene Fener de, Galatasaray da ve Beşiktaş ta oynayacaksan, Kasımpaşa dışında Avrupa da da birşeyler kazandırman lazım. O takımlara karşı M.Sarp, Ayhan falan da oynuyor zaten.

    Hagi onun için büyük futbolcuydu, onun için Alex le kıyaslanmayacak kadar klas bir futbolcuydu…

Yorumlar kapatıldı.