Akıllar Kadıköy’de?

Beşiktaş dün gece 90’da üstün Alman teknolojisi Fabian Enrst’in golüyle CSKA Sofia’dan 3 puanı kaptı ancak derbi öncesi pek de iyi sinyaller vermedi.

Aslına bakarsanız böyle olması biraz normal. Hafta sonu oynanacak olan derbi vardı akıllarda. İlk yarı tamamen boşa geçti, ikinci devre ise biraz kıpırdanan ama yaratamayan bir Beşiktaş vardı sahada. Guti biraz saklandı. Hilbert hala alışma sürecinde. Tabata iyi niyetli ama bir yere kadar. Deli İbo hakkaten deli. Bu yaştan sonra hergün üzerine koymak kolay iş değil. Nobre çalışkan ama ceza sahası içinde olması gerektiği zaman yok ya da geç geliyor.

İşleri yoluna sokmak için son 20 dakikada oyuna dahil olan Quaresma ise sakatlıktan çıkmasına rağmen yine büyük keyifti ama belli ki o da Fener maçını düşünerek fazla asılmadı.

Gol 90’da bir duran top organizasyonundan geldi. İyi oynamadan da kazanmak ve en son dakikaya kadar bunu kovalamak çok önemli. CSKA da hakketen baya zayıf takımmış. Beşiktaş’ın savunmada bıraktığı boşluklar ve yaptığı hatalar hiç de az değildi. Bir gün birileri çıkar ve bunları affetmez.

Aklı Fener’de olan Beşiktaş’ın Kadıköy’de işinin hiç de kolay olmadığını söyleyelim. Krizde ve kazanmaya çok ihtiyacı olan bir Fenerbahçe ile kendi taraftarı önünde karşılaşacaklar. Sezon başladığından beri oynadıkları hücum futboluyla başlarlarsa ve bu savunma hatalarına devam ederlerse bir anda beklenmedik bir skorla karşılaşabilirler.

Fener çok iştahlı olacak. Hem sahada hem de tribünde…

“Akıllar Kadıköy’de?” için 2 yorum

  1. aynı saatte atletico madrid- barcelona maçı olması futbolun adaletsizliğine mi adanır acaba?

  2. Şu artık gerçekten kabak tadı verd;

    “Bir gün birileri çıkar ve bunları affetmez.”

    kim arkadaş o birileri? kaç maç oynadı beşiktaş nedense o birileri çıkamıyor ibb maçı dışında. 13 maçta 11 gol galibiyet almış, nerde o birileri.

    asıl olay şu, birileri ortaya bir laf atıyor o da herkesin ağzına sakız oluyor. aha bkz.

Yorumlar kapatıldı.