Yetiş Tony!

Dün akşam oynanan Stoke City-Aston Villa maçının devre arasında ilginç bir olay yaşanmış. Annesi vefat ettiği için takımı yardımcı antrenör Dave Kemp’e emanet edip ailesinin yanına giden Stoke City teknik direktörü Tony Pulis, takımının ilk yarıdaki kötü oyununu tv’de görünce arabaya atlamış ve 140 mil yolculuk ederek devre arasına yetişmiş.

İlk yarıyı 0-1 yenik kapatan oyuncular soyunma odasında hocayı görünce büyük şok yaşamışlar. İçerde neler konuşulmuş bilinmez ama hem duygusal hem de ver gazı tadında konuşmalar yapılmıştır. Sonuç da ortada son 10 dakikada gelen gollerle; Stoke City:2 Aston Villa:1

Tuncay mı? Kadroda bile yok…

“Yetiş Tony!” için 2 yorum

  1. bursa ile istanbul arası mesafe ile neredeyse aynı.düşünüyorumda maç başladığında yola çıksan maç bitene kadar yetişebilirmisi.arabadan ziyade yol da çok önemli.15 dk da (35.dk da gol yiyip devre arasına yetişiyosan) 225 km yol yapıyosun.yani bunun izahı arabadan ziyade yolların ve trafiğin düzgünlüğü ile alakalı olsa gerek.tuncay mevzusunda fb nin ekmeğine yağ çalınıyo.sezon ortasında büyük olasılıkla çok cüzzi ücretle alınır yada sezon sonunda.

Yorumlar kapatıldı.