Del Piero&Nedved

Juve’nin iki efsane ismi. Biri futbolu bıraktı diğeri bir türlü kopamıyor. Kopmasın zaten isteyen de yok. Juve taraftarına Roberto Baggio’yu unutturan Del Piero’yu bastonla oynayana kadar izlemeye razıyım.

Del Piero bu hafta sonu 12 Eylül günü Juventus formasıyla 17. yılına girecek. İlk olarak 12 Eylül 1993’de Padova karşısında siyah beyazlı formayı sırtına geçirmiş. O günden bugüne de 630 kez sahaya çıkmış ve 275 kez ağları havalandırmış. Attığı frikik golleri de ayrıdır. Çok temiz vurur. Yaş 35 bırakmaya henüz niyeti yok. Bırakmasın da zaten arada girip duran top kullansın bize o da yeter.

Nedved ise bıraktı ama ne Juve ondan ne de o Juve’den kopabiliyor. Şimdi de teknik ekipte yer alması gündemde. Henüz görevi ne olacağı belli değil ama yeter ki Nedved kulüpte olsun deniliyor. Nedved’in konu hakkında Tuttosport’a yaptığı açıklama da aynı yönde; “Juve hayatımın aşkı”

“Del Piero&Nedved” için bir yorum

  1. Bizden bir önceki nesiller maradonayı,Van Basten’i, Beckenbauer’i falan dillerinden düşürmezler. Bende bizden sonraki nesillere Zidane, DelPiero ve Hagi’yi anlatacağım.

Yorumlar kapatıldı.