Nazar boncuğu

2 gün önce “Gurur” diyerek basket Milli takımımızla birlikte bloga kısa bir ara vermiştik. 2 günlük bir Gaziantep gezisi ve asker ziyareti yapıp geldik. Yediklerimizden içtiklerimizden bahsetmiyorum; “Allah ıslah etsin” dersiniz.

Dönüşümüz de basket Milli takımımızla olsun. Tartışmasız her türlü övgüyü hakediyorlar… Slovenya’yı da 95-68 ile geçtik. Şimdi sırada Cumartesi günü Sırbistan var. Rakip güçlüdür değildir bilmem. Onlar düşünsün. Ev sahibiyle ve muhteşem inançlı bir takıma karşı oynayacaklar!

Yolunuz açık olsun bütün nazar boncukları sizlerle olsun 12 dev adam…

*Herkesin de şeker bayramını kutlarız! İyi bayramlar…

“Nazar boncuğu” için 2 yorum

  1. benim hayatimda gordugum tum branslardaki milli takimlar icerisindeki en kudretli takim bu… helal olsun cocuklarin her birine. tanjevic hoca’ya yillardir sovenlere de ne kadar guzel bir cevap… dunya sampiyonasinda, “evimizdeki” dunya sampiyonasinda final fourdayiz.

    a milli futbol takimi da yillar sonra ikide iki yapmisken mukemmel bir milli haftadayiz. bayram mi dedin? 🙂

  2. Hepimiz cidden gurur duyuyoruz.. Bu arada maçın 2. periyodun ardından Ntv Spor u açtığımda Gültekin Onay konuşuyoduda ona hak verdim diyoduki “Futbol milli takımımızla basketbol takımımız arasında bir fark var, o da kalitesi basketbol milli takımımızın seviyesi futboldaki seviyeden oldukça fazla, hem oyuncu olarak hem koç olarak oyuncularımız avrupanın en iyi takımları barcelona real madridde oynadı oynuyor, nba dede 3-4 tane oyuncumuz var basketbol ligimiz avrupanın en iyi 4-5 liginden biri olarak gösteriliyor bence futboldaki engellerimizden biride pasaport diyorlar.. yok öyle bişey iyi oynarsan heryere gidersin basketbol oyuncularımız madridde barcelonada amerikada nasıl oynuyor ilk 5 arasına giriyor diyor bence futboldada iyisen girersin bi mazereti yok öyle olsa fildişili afrikalı oyuncu nasıl oynuyor diyor bence bu mazeretleri aşmamız lazım diyor” hak veriyorum cidden.. Koko bu arada Sırbistan maçına gidip atmosferde bulunup yorumlarını görmek isterdik.. 🙂 (Ben İzmirdeyim maalesef..)

Yorumlar kapatıldı.