In Prekazi we trust

Prekazi’nin OFK Belgrad maçını yorumlarken önerdiği Jovanovic Galatasaray için İstanbul’a gelmiş. Şimdi ortada entersan bir durum var. Partizan’da 2 tane Jovanovic var. Biri defansif orta saha Branislav diğeri ise stoper ve sağ bek Marko ama Marko’nun aynı zamanda defansif orta saha olarak oynadığı da söyleniyor. Şimdi Prekazi’nin önerdiği hangisi benim kafa allak bullak. Ya da Prekazi’nin önerdiği adam mı geldi yoksa burada da mı bir yanlışlık var?

İmzalar atılınca kokusu çıkar diyeceğim ama ondan da emin değilim. Çünkü geldi demek imza atacak demek de değil. Bir Laurent Robert örneğini hatırlatırım.

Tamamen kapalı kutu. Eğer Prekazi’nin önerdiği doğru adamı getirdiysek;

In Prekazi we trust…

EDIT: GALATASARAY RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN AÇIKLAMA!!

“In Prekazi we trust” için 12 yorum

  1. benim hatırladğım prekazi jovanovic i anlatırken orta saha ama stoperde de oynayabiliyor demişti.Belki bir ipucu olur diye yazdım :).açıkçası ben 2 jovanovici de izlemedim bilmiyorum sadece prekazi böyle demişti aklımda kalmıştı.

  2. prekazinin önerdiği branislav olandı.defansif orta saha olan.ledesma transferinin döndüğü zamandı.hatta ersin düzen ledesmayı sormuştu da prekazi de ledesmadan 3 gömlek üstün demişti branislav için.

  3. adam için yalanlama geldi gerçi garip bi yalanlama “bu sezon için” başka bi sezon içinmi anlaşcaklar :S bu arada ntvspor bikaç saat önce son dakika olarak Misimovic i gecti Galatasray la anlaşmış yarın geliyomuş..

  4. keşke bi önceki postta attığın başlığı bizim transfer komitesi için kullansaydın bu postta..

  5. Jovanovic fazlalığı olduğu bir gerçek =) Ancak sanıyorum Cevad bize Marko’yu önerdi, gelen de Marko zaten… Bu adamı aldık da, diğerleri güme mi gitti ? Annan ve Misimoviç de bitti diyorlardı çünkü.

  6. Resmi siteden şöyle bir açıklama gelmiş.

    “Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.

    Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.”

    Şimdi eğer bu açıklamayı yapıp gece Marko olanına imza attırırlarsa kulüp iyice komedi dükkanı olmuştur…

  7. Yalanlandı bile bu ya: ) Resmi siteye kafa atıcam yeminle.Misimovic i bekliyorum uyumam bu gece!

  8. Komedi bu ya, gercekten komedi. Son gune gelindi millet ortaya isim atiyor, klup yalanliyor. Herkes forumlarda son dakika senaryolari yapiyor.

  9. koko misimovic bitti dedi ama bi süpriz yapıp kmseyi almadan bitirsek ya:)) tam komedi olsa..

  10. Prekazi çok heyecanlı anlatmıştı o adamı bende güveniyorum koko gibi ama adam o adammı burası büyük bi soru işareti?! Eğer biz gidipte prekazinin söylemediği jovanonic i alırsak çok büyüm bomba olur (2 adnan ında harakiri yapıp resmi sitedede son samuray açıklamasını görmek isterim!). Ancak öyle bi bomba olmaz çünkü prekazi o maçta söylerken adnan polat a jovanovic in görüntülerini iceren cd verdiğini söylemişti heralde kör değillerdir! (emin değilim gs yönetimi :S )

  11. ne zaman geliyor bu misimovic yaa
    2 cocugum oldu bu kadar strestli bir bekleyis yasamadim yaa:)

Yorumlar kapatıldı.