Bravo Fenerbahçe

Kalbim ağrıyo’ bu gece yatağa yatarken sebebi sizlersiniz…

“Bravo Fenerbahçe” için 3 yorum

  1. gece yüreği sızlayan sizin gibi milyonlardan biriyim. hiç birsey düşünmek istemiyorum kendimi teselli edecek birseyler bulmaya çalışıorum.. yıktılar ya ne diyeyim..

  2. iyi güzel de bi insanda şans da olmalı.c.l elemesi kura çekersin fişek gibi takım.elenip avrupa ligine düşersin millet çeker moldova lüxemburg takımı sen çekersin ajax a 2 maçtada yenilmeyerek elenmiş yunan takımı.birde bu 2 paok maçının arasına trabzon deplasmanı.kalecin sakatlanır genç kaleci.hayır fener lgde bucaspora karabüke yenilip ordanda b36 torshavn takıma elense aykut istifa aziz nesin sen orda diyecem.seneryo yaz lig başlarken am en kötü seneryo olsun deseler bunu yazardım şansızlık anlamında.birde 5. hfta bjk var.

  3. rahatlamışlardır artık transfer yaparlar. bilica nın hatalarıyla iki kupadan da elendik şimdi alırlar onun yerine stoper. ortasaha oyuncusu cristian ortasaha çizgisini geçmiyor. bırakın cezasahasına girip pozisyon aramayı. onun yerine de adam alırlar. ama işte bu an bekleniyodu. avrupaya önelemelerde havlu attık. bu takım 2,5 sene önce şampiyonlar ligi çeyrek finalinde ucu ucuna elendi. ne diyim.. Allahlarından bulsunlar…

Yorumlar kapatıldı.