Dedik ya umrunda değildir diye…

Fransa Futbol Federasyonu disiplin komitesi tarafından 18 maç cezaya çarptırılan Anelka dün de tahmin ettiğimiz üzere rahat. Karar umrunda değil;

“Maviler için tekrar oynamak istediğimi kim söyledi ki zaten? Güney Afrika’nın ardından Fransa Milli takımı benim için geçmişte kalmıştır. Bu kararı alan komite de başlı başına bir saçmalık. Palyaçodan farksızlar kahkahalarım ikiye katlandı. Ben her hafta maviler için oynuyorum zaten. Bu benim için yeter de artar bile…”

“Dedik ya umrunda değildir diye…” için 4 yorum

  1. George Best’in her lafını ilahlaştıranlar acaba anelka’nında söylemlerini hatırlayacaklar mı?

  2. 1979 martinique adaları doğumlu bi oyuncu için fransa milli takımı artık ne kadar değerliyse o kadar değerli bi açıklama yapmış.üstad bu fransadaki milliyetçilik sorunu ne olacak yahu ? nicolas sarkozy fransız kimliği yaratıcaz diye açıklama yapmıştı geçenlerde.çünkü fransa bizdeki istanbul tarzı bi yer olmuştu son yıllarda kimse fransızım demiyor.belki çok ince alaka olacak ama politikanın da bu olayın içine girmesi falan ve son kadroda fransa asıllı oyunculara daha çok yer verilmesi bununla alakalı mı ? çünkü o kadar abartılacak olay yoktu.yok soruşturma yok savunması istendi falan filan.

Yorumlar kapatıldı.