Mesut Özil Real Madrid’de

İspanyol basını kaç gündür Almanlara baskıyı yapıyordu zaten. Transfer bitti bitecek derken Real Madrid yarın oynanacak olan Werder Bremen-Sampdoria Şampiyonlar Ligi ön eleme maçından önce Mesut’u bitirdi.

Bonservis bedeli 15 milyon euro. Sözleşmesi önümüzdeki sezon bitmeyecek olsa elbet çok daha fazla ederdi. Bedava gitme ihtimali yüzünden Bremen’in eli güçsüz kaldı. Mesut da gitmek istiyorum deyince öyle ya da böyle Real Madrid’le anlaştılar.

Mesut’un 6 senelik sözleşme imzalayacağı ve senelik 5 milyon euro alacağı söyleniyor. Çok iyi rakam! Kendini Türk hissetmese de adı Türk olan birini Real Madrid formasıyla izleyecek olmak heyecan verici.

“Mesut Özil Real Madrid’de” için 6 yorum

  1. Suc ondami bizdemi bilemiyorum ama yurtdisinda yasayan biri olarak bir oglum var herhalde boyle bir sey yaparsa karsi cikardim

  2. yurtdışında doğup o ülkelerin okulalrında okuyan arkadaşlarım genelde oranın bayrağına milli marşına vs vs duygusal baktıklarını söylüyor bana neyse zaten ortada bir vatan hainliği suçlaması da yok ama almanyada yetişen yeni genç nesildeki türklerin futboldaki başarılarıyla ilgili bir yorum yapmıştır umarım federasyon gereken sosyolojik araştırmaları yapıyordur.
    bu transfere gelince ben zaten mourinyocuydum zten realciydim artık herşey tamam oldu.gutinin beşiktaşa gelmesi kadar mutlu oldum :))

  3. Vallahi Mesut Özil’in benim gözümde Schweinsteiger’den farkı yok. He ben de onun yerinde olsam aynı seçimi yapardım, o ayrı. Doğduğun büyüdüğün yetiştiğin ekmeğini yediğin ve dilini konuştuğun ülkenin evladısındır sen, anan baban nereli ilgilendirmez beni. Colin Kazım gibi sözde Türk takılıp 2 senedir 2 kelime öğrenmeden Türk’üm diye geçineceğine, Mesut’un yaptığı seçimi yapmak doğru olandır.

    Ben Mesut’u Türk olarak görmüyorum. Dünya Kupası’nda Türk olarak izlemedim, Real Madrid’de de Türk futbolcu diye izlemeyeceğim.

    Futbola ve ilgilenmemiz gereken esas konuya dönecek olursak; Kaka’nın yerine alınabilecek en doğru ismi aldı Real. Takımın yaş ortalaması da epey genç oldu. Bu sene çok güzel işler yaptık. İple çekiyorum maçları.

  4. bence en büyük saçmalık, dünya kupası maçları sırasında mesut iyi oynayınca, onun futboluyla gururlanan türklerdi.

Yorumlar kapatıldı.