Sessiz gala

Premier League Tottenham-Manchester City gibi muhteşem bir maçla başladı. Evet gol yok ama mücadele, istek, pozisyon ve atmosfer var. Bu yüzden Premier Lague hala en iyi.

Maçın ilk yarısı Tottenham ile City kalecisi Joe Hart arasında geçti. Hart inanılmaz toplar çıkardı. Mancini’nin Given yerine Hart tercihi şimdilik doğru gözüküyor. Peki ya diğer tercihlerine ne demeli? Açıkcası City’nin ne oynadığını ya da ne oynamak istediğini 90 dakika boyunca çözemedim. Takımdaki herkes yıldız ama kendine münhasır. Transfere 100 milyondan fazla harcamışın eyvallah para problem değil ama ortada hiç birşey mi olmaz? Tevez alıp vuracak, Silva geçip kesecek kaç maçta olur?

Tottenham ise keyifli takım. İlk maçın gazıyla taraftarı da arkalarına alıp iyi top oynadılar. Maç haklarıydı ama Hart’ı geçemediler. Özellikle sol açıktaki Bale gözüme çarptı. Geçen sezonlarda zaten sinyali veriyordu bu sezon çok katkısı olacak belli. Redknapp’in bir diğer artısı da kadro derinliğinin kalitesi. Defoe-Crouch ikilisiyle maça başlıyorsun tutmuyor Keane-Pavlyuchenko’ya dönüyorsun. Yedek bekleyen de sorun etmiyor oyundan çıkan da…

Dedik ya ilk maç gol yok ama keyif var. Özlemişiz Premier League’i. Tadı çok ayrı. Sırada Wolverhapton-Stoke maçı var. Belki Tuncay’la başlarız golleri görmeyi.