6 ay

Bugün iki tane sakatlık haberi düştü gündeme. Biri Beşiktaş’tan Sivok diğeri ise Fiorentina’nın genç yeteneği Jovetic. İkisi de yaklaşık 6 ay civarı sahalardan uzak kalacak.

Sivok’tan gelen haber ön çarpraz bağlarının yırtıldığı. Muhtemelen de ameliyat olacağı. Sivok’un yokluğunda gitmesi gündemde olan Ferrari kesin kadroda tutulacaktır. Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş için de zoraki bir çözüm olacaktır. Geçen sene Delgado’ya uygulanan sözleşme dondurma yöntemi Sivok’a da uygulanabilir.

İtalya’dan gelen sakatlık haberi ise Fiorentina için çok can sıkıcı. Zaten Mutu’nun Ekim’e kadar sürecek olan cezası varken Jovetic’i 6 ay kaybetmek çok talihsiz. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Jovetic’in hem ön çapraz bağlarının hem de dış yan bağlarının gittiği yönünde. Dış yan bağları giden ben 3 ayda zor toparlanıp askere gitmiştim acısını bilirim ki Jovetic’in durumu daha da kötü. Bu sakatlığın ardından Fiorentina transfer piyasasına bir el atacaktır. Mutu ve Jovetic’in yokluğunu kapatacak adam bulmak da hiç kolay olmayacaktır.