Sembolik ceza

Dünya Kupasında bırakın performans olarak hayal kırıklığı yaşamayı ülkeyi komple karıştıran Fransa Milli takımında Domenech’in yerine göreve Laurent Blanc, 11 Ağustos’ta Norveç ile oynanacak olan hazırlık maçında kadroya yepyeni isimler çağıracak.

Bunun sebebi keyiften değil federasyonla alınan ortak bir karardan ötürü. Dünya Kupasında yer alan 23 futbolcu çıkardıkları problemler ve kötü performansları sebebiyle bir maç sembolik ceza aldılar. Haklı, haksız ayrımı yapmadan takım olarak değerlendirildiler.

Domenech’e küfreden Anelka ve yardımcı antrenöre saldıran Evra konusunda henüz alınmış kesin bir karar yok. Bu iki ismin bir daha Milli takım forması giymeyeceği dedikoduları var ama ben Blanc’ın gelişiyle yeni bir sayfa açılacağını ve olanların unutulacağını tahmin ediyorum.

“Sembolik ceza” için bir yorum

  1. fransa futbol federasyonunun turnuvadan önce yeni teknik direktörü açıklaması çok mu doğruydu sanki!!!
    açıkçası şu fransız milletine ben uyuz oluyorum.neden derseniz dünyanın en kendini beğenmiş milleti sen git tüm kuzey afrikayı sömür bir çok tecavüze katıl ondan sonra liberty france!!! hah yerim sizin öne çıkık üst dudağınızı.toplam 8 10 tane fransız filmi izlemişimdir hepsinde fransanın başka bir üstünlüğünü pompalamaya çalışmışlar mesela amerika öyle mi amerikan sinemasından devleti de kurumları da herin dibine sokabiliyorlar bakın bu son olay da aslında ”hayır nasıl olurda koca fransa gruptan çıkamazın abartılı tepkisi.son sözümde futbol severlere yani footballove culara:bence dünya kupasıdır avrupa kupasıdır artık bunları izlerken herkesin sahaya 11 kişi çıktığını unutmayalım.
    allah allah nasıl fransda çıkamaz!!! bak yahu uruguay yarıfinal oynadı gibi tepkiler futbol sevgisine sığmaz.

Yorumlar kapatıldı.