Pause(!)

Zaten önümüzdeki hafta İstanbul dışında olacağım için bloga bir süre ara vermeyi planlıyordum. Ancak dün gece yazılarımdan birine gelen yorum çok keyfimi kaçırdı ve soğudum resmen.

Arkadaş konuyla ilgili fikrini belirtmek yerine benden girmiş ailemin diğer fertlerinden çıkmış. Daha önce de ara ara küfürlü yorumlar geliyordu elbet ama bu seferki gerçekten çok ağır ve can sıkıcıydı. Ben bu satırları keyif için yazıyorum, kimseye yaranmak gibi bir düşüncem de yok. Elbet taraflıyım ama sen diğer taraflısın ya da başka bir fikre sahipsin diye benim sevdiklerime, değer verdiklerime, arkasından dua ettiklerime küfür etme hakkına sahip değilsin!

Dedim ya soğudum. Bir süre başkaları yazsın, paylaşsın biz okuyalım. En azından keyif için yaptığımız işten küfür yemeyiz.

“Pause(!)” için 38 yorum

  1. Merhaba, bir tesadüfle keşfettiğim şu blogu aylardır takip ediyorum.

    Çok keyifli fotolar ve videolardan sayende haberimiz oluyor. Kenan’ın yorumuna bende katılacağım, bir kendini bilmez, edepsiz seni şu güzel blogdan soğutmasın usta. Bilesin ki o arsızdan çok daha fazlası yaptığın işi takdirle takip ediyor.
    Tatile lafım yok ama dönüşte bekliyoruz. Daha Villa’lı Barcelona’nın gelecek sene yazacağı yeni destanlara şahit olacağız hep beraber. Mou’nun yüzünün alacağı en güzel resimleri eminim sen bulursun.

    Keyifle ve sağlıcakla kal.

  2. Üstad takma kafana, bugünkü maç umarım keyfini yerine getirir… Yalnız fazla uzun sürmezse bu Pause sevinirim :)…

  3. koko, abi bu adamlar bunu başarıyorlar işte kanser gibiler, tanımlamanın tarif etmenin imkanı yok, bize (önce annemin telefonuna, ardından hepimizin telefon numarasını öğrendiği için bizede) aylarca saran dünyanın küfürünü hakaretini yemesine rağmen aramaya devam eden biri vardı, bu elemanda o kafa belli. ahmak, aptal, cahil, korkak bir tip işte telefondan internetten sallarlar anca.bildiği, üzerinde konuşabileceği tek bir konu olmayan, hayatın heranlamda köşeye sıkıştırdığı bir zavallı.

  4. Vallai tatil icin ara vereceksen bir sey diyemem eyvallah tatil hakkin
    Ama bir dengesiz icin ne dedigi bilmeyen bir ahmak icin bu guzel haberlerden ve yorumlardan mahrum birakacaksan sana kizarim arkadASIM
    Dedigim gibi seni ne tanirim ne de konusmuslugum var
    Ama yaptigin bu blogun sayesinde bir suru haber web sayfalarindan bile haber okumaz oldum
    Haberin olsun
    Sende bizi habersiz birakma
    Tesekkurler
    Bir Okuyucun

  5. Ben de senin tuttuğun takımı tutmuyorum. Hatta düşman takım diyebilirim.. Anlamışsındır hangisi olduğunu :):) Ama bunun bir önemi yokki..Senin yazdığın yazıları okumaktan, bulduğun videoları izlemekten büyük zevk alıyorum. Kimin ne dediği umrumda bile değil. Sen bildiğin yolda ilerle kardeşim.. Diğerlerini bilmem ama ben her türlü senin yazılarını okumaya devam edicem.. Üzme sakın kendini.. İyi tatiller..

  6. @koko; bnu duyduğuma üzüldüm. boşwer brz uzaklaş, kafanı dağıt, en güzeli bu, birz sout seninde dediiğin gbi ama sonra yne burda bekliyoruz sni. 1 kişi için demicem çnkü bazn 1 kişi bile insanın canını fazlasıyla sıkıyor, acıtıyor ama yne de tatil dönüşü vuvuzela sesleriyle beklioruz seni..

  7. bos ver KoKo takma kafana. her ortamda böle bir kac tane dengesiz cıkar mutlaka…

  8. abiler yapmayın ya hayatımda takip ettigim iki blog var birisi footballove birisi carscoop lütfen ya

    stajyer avukatım verin abi bana o maili bulalim İP sinden manevi tazminat davası açalım blogun serverlerini yenileyelim ama ödedetlim hukuk yolunda cezasını ama bu cezayı sizi sevenlere lütfen kesmeyin takmayın ya şu blogda bile çapsız kapasitesiz insanlar varya daha ne diyim ya

    stj.av. bahadır

  9. Tribündeki holigan küfür etti diye futbolcu oyunu bırakmaz…

  10. Koko B kısa bir cümleyle özetlemek istiyorum; medyada spor haberlerini çook uzun bir zamandır takip etmiyorum ve bu oldukça bilinçli bir tercih. Pause u kaldırabiliriz ama stop u lütfen bir opsiyon olarak değerlendirme. Popüler hale geldikçe çok daha geniş kitlelere ulaştın ve kaçınılmaz bir son olarak densiz hatta cahil insanlar da yorumlarına ulaşır oldu. Bu tarz şeylerin seninle bir ilgisi olmadığına inanabilirsen sanırım motivasyonunu koruman daha kolay olur. En kısa zamanda bekliyoruz.

  11. Selamlar;
    NTVSPOR da mehmet demirkol un programında bir fotoğraf yayınlanmıştı.kaynak olarak da footballove.com deniyordu.o zaman telefonumun taslaklar bölümüne bu adresi not edip daha sonra inceleme imkanı buldum.herhalde 6 ay filan önceydi bu anlattığım olay….
    o günden beridir internete girdiğim her seferde face-urfaspor-bir haber sitesi-maillerim ve footballove.com sabit açtığım siteler arasına girdi…
    Burdaki adamlar biraz galatasaraylı biraz barçalı biraz arjantinlidir ve bu çok çok doğaldır.ben de beşiktaşlıyım ve realliyim ve morinhocuyum mesela!!! bunuı sorun edecek kadar düşük IQ de adamlar var malesef bu sporla ilgilenenler arasında!!!
    bu siteyi beğenmemin başında kaliteli dizaynı ve türkiyede çok az bulunan ”futboldan anlayan adam” lar ın yazdığı bir site olmasıdır…
    tüm bunları altalta koyduğunda tanışmasak da gıyabında tanıdığım bu yöneticilerin sonuna kadar arkasında olduğumu hatta pardon yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum.
    saygılarla;Dr.şahin…

  12. Yukarıdaki yorumlara katılıyorum, bende aylardır takip ediyorum bu blog’u ve her gün en az 3 defa bakıyorum yeni birşey ekliyor musunuz diye. Yorumlarınızı okumak gerçekten büyük keyif. Kaç yıldır futbol hastasıyım ama aşığı olamamıştım. Futbolun sadece futbol olmadığı gösteriyor paylaştıklarınız. Umarım bu ara uzun sürmez. Herkesin her dediğine bakmayın, ağzı olan konuşuyor. Sizi takip edenleri düşünün ve o keyifle yazmaya devam edin. Bu kadar samimi bir site kurduğunuz için aylardır benim gibi okuyup yazı yazamayan herkes adına teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun..

  13. Ya bir çapsız terbiyesiz insanlıktan nasibini almayan yüzünden şu güzelim harika siteyi bırakıp gitmeye ne gerek var..bu kadar kaliteli bir siteyi daha nerden bulucaz..koko abi senide anlıyoruz yerinde kim olsa soğur..ama birsürü takipcin var onlara acı..ya futbola aşık olma nedenim 1 messi 2 barcelona 3 fotball love..hoş bugün messi ağladı ben bunalımlardayım..valla birde bu siteyi kaybedersem sonumu hiç iyi görmüyorum..

  14. Üzme kendini Koray kardeş. Tatiliin tadını çıkar. İyi eğlenceler. Birkaç hafta içinde görüşmek üzere.

  15. Abi, uzun süredir takip ediyorum blogu sessiz sedasız. Vardı önceden takip ettiğim, yerel medyaya karşı sosyal medyanın gücünü gösteren web siteleri, bloglar. Footballove ise bana biraz daha farklı gelmişti, belki 2 kardeşin olayından, belki de çok farklı kaynaklardan bulunan haberlerin yoğurulmasından.

    Bir kişi için can sıkmaya değmez, evet; ama ara vermeye de ihtiyaç olur bazen. O yüzden, kafanı dağıtıp bir an önce buralara dönmeni bekliyorum. Unutma, o bir kişi sevdiklerine küfür edecek hakkı kendinde buluyorsa; bu blogu takip eden yüzlercesi de o sevdiklerini koruma hakkını kendinde buluyor.

    Kal sağlıcakla.

  16. Hem yorumlarla hem de mail ile destek veren herkese çok teşekkür ederim. Ben burayı bir gün boş bıraktığım zaman kendimi suçlu hissediyorum zaten. Yani bloga nokta koymak gibi bir düşüncem olamaz ki kendini bilmez bir dengesiz yüzünden bu mümkün değil. Ama dedim ya o kadar emek harcıyorsunuz, yazıyorsunuz, ediyorsunuz biri gelip tek sözle sizi soğutabiliyor.
    Daha paylaşacak, yazacak, üzerine yorumlarda tartışacak çok konumuz olacak. Bana biraz müsade Temmuz ortası görüşmek üzere… Zaten Arjantin’de madara oldu acımız büyük..

  17. umarım en yakın zamanda aramıza dönersin aman bu kadar sevenin varken bir kendini bilmezin laflarına takılma… Tekrar yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum, İyi tatiller!

  18. Başarılı olmanın kötü yanları diyelim biraz da; futbol aşkı tatil sonrası seni buraya getirecektir tekrar buna inancım tam.
    İyi tatiller Koko. Müller gibi form tutarak dönmeni bekliyoruz her ne kadar bizi yıkmış olsa da..

  19. yazınızı ve yorumları okuduktan sonra aylardır severek takip ettigim bir blogun bir densiz tarafından sekteye ugradıgını gormek beni gercekten uzdu .. uzmekle kalmayıp o kadar sinir etti ki onunla aynı seviyeye dustum ve agzıma geleni saydım.. en yakın zamanda tekrar donmeni beklioruz.. bizi fazla bekletip iti kopeği sevindirme hocam yaa.. saygılar..

  20. Nedense bizim insanımız bayılıyor küfür etmeye, Ofiste maçları italyan bir siteden izliyorum, chat penceresinde iki tane Türk geldiği anda küfürler havada uçuşuyor, sokakta kimsenin ..tü yemiyor karşısındakine pervasızca küfür etmeye ama sanal ortamda herkes Polat Alemdar- asarım keserim.
    @Koko; bence bu sebepten pause ise yanlış yaptın be abi, prim verdin o gerizekalıya, o gerizekalı şimdi kendini bir bok zannediyor, kokoyu susturdum diyor kendi kendine.
    Yarım kaldık şimdi, BB ye bakakaldım dün mesela, bilgilendirme maili gelmeyince 🙁

  21. Koko diğer arkadaşlarım gibi bende ne desem hepsi benim duygularıma tercüman olmuşlar saolsun.. Biz seni seviyoruz Galatasaraylılığından Barcalığından Arjantin sempatinden yani tuttuğun takımdan değil.. 🙂 yorumlarını seviyoruz doğallığını içtenliğini seviyoruz ondan dolayı küçük insanlar hep küçük kalır boşver onları, bu kadar sevenin varsa vardır bir sebebi bunu unutmamanı dilerim, sana iyi tatiller diliyorum umarım kafanı dinler gelirsin ve Footballove ımızda ben ve diğer yorum yazan ve yazmayan arkadaşlarımızı yorumlarında buluşturursun.. Saygılar

  22. abi biraz uzaklas, kafan dagilsin, ama uzatma arayi….

    ne yazik ki bir suru kafasi hicbir seye basmayan insan var memleketimizde… sorsan ztn 9 kere 8’e cevap veremez…

  23. kardes ınan aynı yorumlar belkı ama cıdden bakmadn yatmıyorum bu sıteye on numara vıdeolr hbrler ne gerk var bole seylere gıt takıl bırz don snra yap yıne hbrler ıs yerınde bıle bakıyorm varmı hbr transfer dıe..

  24. blog devamlı okuduğum bir blog.sırf bu yüzden bottega ya bile geldim.
    bu arada bonfile salata güzeldi, pizza baya baya güzeldi.
    mekan için tebrikler.

  25. 5 hatta 6 milyon euro eder mi bu adam hiç izlemedim bilen war mı?

  26. @KoKo B en yakın zamanda dönmeni ve bu GS’nin yeni transferi ile ilgili yorum yapmanı bekliyorum, neyin nesidir bu adam biliyor musun?

  27. tekmeye kafa uzatan değil, tekmeye kafa atan adamdır. durmak nedir bilmez, agresiftir, yüreğiyle oynar. tam aradığımız taraftarın bayılacağı bir defansif orta saha. daha sonra çok daha kapsamlı konuşuruz. transferlerin arkası da geliyor. pino, kallström, diarra, makoun ve weiss bildiğim görüşülen diğer isimler…

  28. abi kalk gel artik. Cana geldi. ustune Ronaldonun ayaklari siyah ojeli fotolari cikti. kacirman olmaz 🙂

    Burasi turkiye abi, korkaklara gun dogdu internet ve SMS le. Sivismaya gerek kalmadan sallamak kolay keypad ve klavyenin basinda.

    IRC de de safi itlik olsun diye bolbol kufur eden adamlar vardi. zevk aliyor millet iste. zaten “ban”leme muhabbeti nereden cikti saniyorsun 🙂

  29. cana da gelmiş kaldı 4 yabancı.bu arada koko 1 aydır pc e, sevdiğim bloglara hasrettim senin postları sindire sindire okuyayımda geri dönüşünde seriye bağlarım.devam koko devam 1 sümüklü için bizi postlardan mahrum etme.

  30. bu ara biraz fazla olmaya basladi…

    ispanya kupayi kazandi, fabregas barca formasi giydi…

  31. @KoKo B teşekkürler cevabın için. her gün her gün pause görmekten sıkıldı bu site halkı bilmem anlatabildim mi 😀

  32. ya bence Ronaldinho kocaman bir yalanda, bakıyorum bi sürü sitede insanlar gaza gelmiş şimdiden çoşmuşlar… Bu basını bilmiyor muyuz kaç defa Ronaldinho ve Eto’o yu Fenere transfer etti. Mali sorunu olan bir takımın taraftarı olduğunu nekadar çabuk unutuyor GSliler

  33. abi hergün açıyorum siteyi yeni bişe yok diyorum artık gel ya diyodum baktım bugn gelmişsn futboldan uzak kalcaktık nerdeyse 😀

Yorumlar kapatıldı.