Liverpool’un yeni hocası Roy Hodgson

Liverpool’da Rafa Benitez’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna 2 milyon euro tazminat ödenerek Fulham’dan Roy Hodgson getirildi. Teknik direktörlük kariyeri boyunca Malmö FF, Inter Milan, Blackburn Rovers ve Udinese gibi takımları çalıştıran Hodgson, 2007 yılında başına geçtiği Fulham ile özellikle geçen sezon iyi işler yapmış ve UEFA kupasında takıma final oynatmıştı.

Liverpool ile Hodgson’nın adı uzun süreden beri anılıyordu. Diğer adaylar Pellegrini, Deschamps, Rijkaard ve bir Liverpool efsanesi Kenny Daglish’di. Son karar Hodgson oldu.

62 yaşındaki tecrübeli hocanın işi zor. Geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaşamış ve ligi 7. sırada bitirmiş bir camia var. Taraftarlar takımın sahiplerini istemiyorlar. Ekonomik sorunlar var. Torres ve Gerrard gibi takımın en önemli iki isminin ayrılabileceği konuşuluyor. Kadro derinliği yetersiz.

İşe nereden nasıl başlayacak çok merak ediyorum. Torres ve Gerrard’ı takımda tutup kaliteli isimleri kadroya katması lazım ama takımın Amerika’lı sahipleri Gillett ve Hicks bu şartları kendisine yaratabilecek mi soru işareti…

“Liverpool’un yeni hocası Roy Hodgson” için bir yorum

  1. Vizyon küçültmekten başka birşey değil.
    Takımda hali hazırda Dalglish gibi bir efsane görev beklerken onun yanında O’Neill’da bir söze bakarken Hodgson hayal kırıklığı oldu.

    Sammy Lee’de rBenitez’den sonra kapı önüne koyulacak efsanelerden birisi. Roy Hodgson kendi ekibiyle gelecekmiş. Dalglish’de zaten bu karardan sonra sportif direktörlüğü bırakır. Hakkımıza hayırlısı.. bol bol dua edecez..

Yorumlar kapatıldı.